Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Domaćica
    03. Ožujak 2020. 21:20

Margita0407

Domacice meni je na prvom porodu skocio tlak pa su mi dali normabel 🤷‍♀️ tako da ako ne mozes spavati popij ga… Inace meni je pomogla tv kod ne spavanja..gledala bi dok mi san ne bi dosao na oci.

Ma, ne znam ni sama. Kažu da mob i TV ne idu pred spavanje. U početku trudnoće, zaspala bi uz TV pa se preselila u spavaću, no kako sam imala one faze nesanice, po savjetu dokice, ne čitam mob i ne gledam TV prije spavanja. Pa i meni je dala uz tablete za tlak i Normabel 3*2 mg, no ja nisam nikad pila toliko. 

one

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 21:20

Diamond kojo si tjedan i koliko dugo pijes zoloft? Ima li uopce napretka s tom polovicom tablete? 

26+3❤️

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 21:37

Domaćica

Margita0407

Domacice meni je na prvom porodu skocio tlak pa su mi dali normabel 🤷‍♀️ tako da ako ne mozes spavati popij ga… Inace meni je pomogla tv kod ne spavanja..gledala bi dok mi san ne bi dosao na oci.
    Ma, ne znam ni sama. Kažu da mob i TV ne idu pred spavanje. U početku trudnoće, zaspala bi uz TV pa se preselila u spavaću, no kako sam imala one faze nesanice, po savjetu dokice, ne čitam mob i ne gledam TV prije spavanja. Pa i meni je dala uz tablete za tlak i Normabel 3*2 mg, no ja nisam nikad pila toliko.

Ipak probaj sa tv jer vidis da ne pali bez 🤣📺

• Diamond
    03. Ožujak 2020. 21:51

Devojke hvala svima na podrsci i malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina.Ribice pijem pola zolofta od 10 nedelje,ima pomaka bila sam totalna koma,ali nije dobro kako sam ocekivala.Videcu sta i kako dalje mozda cu i morati da predjem na celu....U prvoj trudnoci sam bila katastrofa isto i sad se pitam kako sam izdrzala samo na normabelu tada...ali tada pre 6 godina niko nije ni doveo mogucnost antidepresiva u trudnoci..striktno su mi zabranili tada

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 22:19

Diamond samo ti pisi, meni je puno pomoglo kad sam nasla ovaj forum i cure, nekako osjecas da nisi luda nego da se i drugima to dogada... 

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 22:24

Diamond

Devojkehvala svima na podrsci i malo mi je lakse kad vidim da nisam jedina.Ribicepijem pola zolofta od 10 nedelje,ima pomaka bila sam totalna koma,ali nije dobro kako sam ocekivala.Videcu sta i kako dalje mozda cu i morati da predjem na celu….U prvoj trudnoci sam bila katastrofa isto i sad se pitam kako sam izdrzala samo na normabelu tada…ali tada pre 6 godina niko nije ni doveo mogucnost antidepresiva u trudnoci..striktno su mi zabranili tada

Eto tako je i lola, u prvoj nije pila, ajme ja nznm kako cu se ikad odlucit na drugu trudnocu a htjela bi dvoje djece.
    Vidit ces, ako ti ne bude dobro i budes se mucila uzmi cijelu, koliko sam shvatila to je minimalna doza 

26+3❤️

• lola777
    04. Ožujak 2020. 09:18

Jutro, kako ste danas? Jeste li spavale nocas? Meni sinoc bile prijateljice pa sam dugo sidila i opet me jutros ledja i kukovi ubijaju.Spavanje onako.
    Ribice, ja 6 god. nisam tila na trudnocu bas zbog ovih stanja i svega sta sam prosla u prosloj trudnoci.Al Bog je ima druge planove i neka drago mi je i samo molim Boga da prodje dobro sve i beba bude zdrava.🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 09:22

Diamond ma ko kaze da ce ti u drugoj trudnoci biti isto.samo nemoj zatrudniti dok prvo ne napuni 4,5gpd 🤣

• lola777
    04. Ožujak 2020. 09:23

Diamond, razumimo te sve i znamo kako je tesko jedan dan u takvom stanju, a kamoli duze vrime. Pola tablete stvarno nece puno napraviti i dug je period pred tobom.Uvik kazem sama najbolje znas jeli mozes tako dalje ili ti treba pomoc u vidu tableta.Dr je meni rekla, jer naravno izresetam je sa 100 pitanja, da bebi steti moje stanje sigurno.Hormoni stresa se konstantno izlucuju i dolaze do bebe.I da mi sigurno ne bi dala nesto sta ugrozava trudnocu ili njenu karijeru.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 09:23

Ne diamond nego ribica 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.