Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    03. Ožujak 2020. 19:10

Ribica12

Margita0407

Bananaupidami

Ahahahahaha, ne mogu ni pretpostaviti kako ti je, ali ti saljem svu srecu da ti antidepresivi pomognu, sto manje trebaju i da sto prije prode :)
    Ajme da, ne znam koj muski bi trpio da povraca svaki dan par mjeseci… I leda, i zgaravica, i cice, pa malo tezina… Uf xD totalni se*s! :P
    Jos povracas a?
    Joj mozda poslusam saru pa podignem praxiten i zoloft ali ga pocnem piti tek kad sveki ode a ne popravi mi se stanje.. Za hitni slucaj onda mogu praxiten. Tako nekako razmisljam… Cijeli dan vrtim po mob o zoloftu i bogu ocu vise 🤣🤣🤣
    Sutra ce ti bit bolje pa ces odgodit zoloft🙈

O ne ne vise nema odgadanja. Uzimam praxiten i zoloft,e sad hocu li odmah poceti sa zoloftom ili cu pricekati da vidim stanje kad ode sveki.. Hm viditi cu.. Ali def.u cet idem po to. Pa brate, proci ce mi zivot u razmisljaju sta da radim,i zasto mi je i kako mi je. 

• Diamond
    03. Ožujak 2020. 19:13

Margita0407

Dobro dosla u klub diamod 😊
    Inace jesi se kome obratila zbog tih strahova i misli? Da li ti se to dogadalo i prije trudnoce ili u prosloj trudnoci?

Hvala ti.Ma da,lecila sam se od anksioznosti i panicnih napada ranije kao i depresivne epizode.Uzimala sam zoloft i osecala sam se fenomenalno.Ali definitivno trudnoca je za mene jedva izdrzivo stanje.Povracala sam i u prvoj i sada do 4tog meseca....Nazalost morala sam da pocnem sa zoloftom i sada ali nemam smelosti da povecam na 50mg..pijem idalje po pola tablete...to i nije neka doza da bi se videlo poboljsanje ali se plasim da povecam zbog bebe..i tako...u krug.Mucenje.

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 19:20

Diamond

Margita0407

Dobro dosla u klub diamod 😊
    Inace jesi se kome obratila zbog tih strahova i misli? Da li ti se to dogadalo i prije trudnoce ili u prosloj trudnoci?
    Hvala ti.Ma da,lecila sam se od anksioznosti i panicnih napada ranije kao i depresivne epizode.Uzimala sam zoloft i osecala sam se fenomenalno.Ali definitivno trudnoca je za mene jedva izdrzivo stanje.Povracala sam i u prvoj i sada do 4tog meseca….Nazalost morala sam da pocnem sa zoloftom i sada ali nemam smelosti da povecam na 50mg..pijem idalje po pola tablete…to i nije neka doza da bi se videlo poboljsanje ali se plasim da povecam zbog bebe..i tako…u krug.Mucenje.

Haj dinamond i ja sam prije trudnoce pila tablete, ne zoloft nego seroxat, al to je slicno, i prestala sam kad sam zatrudnila, imala sam mucnine jako dugo i oko 18.tj su pocele te lude misli,ja pijem normabel po potrebi zasad

26+3❤️

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 19:28

A joj diamond vjerujem da ti je tesko... Ne znam koliko mg lola zolofta pjje.. Jesi probala sa normabelom po potrebi? Da li ti je svaki dan tako ili imas i dobrih dana?
    P. S znacu prije trudnoce nisi uzimala zoloft jer ti je bilo ok? 

• Diamond
    03. Ožujak 2020. 19:30

Mrgarita uzimala sam ali sam prestala 2 meseca pre trudnoce i kao bila ok...Medjutim sve se vratilo kao bumerang.Ja pijem 25mg znaci to bukvalno nije ni najniza doza...nego pola od najnize.Ribice,znaci iste smo..evo meni su pocele uzasne miali uzasni strahovi..popijem normabel po potrebi ali to je kratkotrajno resenje.

• lola777
    03. Ožujak 2020. 19:31

Banana, kako je Margita rekla, ni meni trudnoca nije blazeno stanje.Ni prosla ni ova trudnoca.Jos fizicki mozes podniti, ali ono sta psiha radi je ubitacno.Svi ti strahovi, anksioznost, depresija...I ne volim trudnocu, ali volim svoju djecu.
    Diamond, dobro dosla, nazalost sta i ti to prolazis.Al eto ima nas dosta.U prijasnjim postovima sam kopirala odgovore klinickih farmakologa o Zoloftu u trudnoci pa tu mozes naci neke utjehe i smirit se glede njegovog uzimanja u trudnoci.Volila bi da ga ne uzimam ali jbg tako je kako je.Pola tablete je nista, a sa 1 bi mogla osjetit poboljsanje. Doktori kazu da je 1 tableta mala doza i da se ne treba bojati🙏

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    03. Ožujak 2020. 19:32

Ja pijem 1 tabletu tj. 50 mg.Najniza terapijska doza.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

03. Ožujak 2020. 19:37

Margita - da, ja se sve nadam kako prolaze tjedni da ce stat, a imam osjecaj da postaje gore... Prije sam povracala samo ujutro jednom i mir, a sad nije bitno vrijeme ni jesam li jela nisam di sam... Nista i vise puta dnevno... Grozno... A kad kazem doktorici odgovori mi protupitanjem ocete na bolovanje?!
    Nisam strucnjak (idem nekom svojom logikom, mozda je skroz kriva sori!) , ali mozda da popijes zoloft dok je sveki jos tu, pa da se kolko tolko odmoris (psihicki) dok jos imas pomoc, a i mozda ti lakne kad ona ode - ne da je losa, nemam pojma kakva je zena, al mozda ti je pritisak iz nekog razloga(ak fulam sori, moj domet je persen, jednom u zivotu popila normabel (nakon saobracajke) i spavala 3 dana). Uzmi sladoled (il neki svoj porok) nemoj guglat :P (znam da je lako rec, ali SLADOLED...) 🤗
    Ribica - kao da slusam sebe! Zakon!!!! 😍😁😍😁😍😁😍😁 

• Diamond
    03. Ožujak 2020. 19:44

lola777

Banana, kako je Margita rekla, ni meni trudnoca nije blazeno stanje.Ni prosla ni ova trudnoca.Jos fizicki mozes podniti, ali ono sta psiha radi je ubitacno.Svi ti strahovi, anksioznost, depresija…I ne volim trudnocu, ali volim svoju djecu.
    Diamond,dobro dosla, nazalost sta i ti to prolazis.Al eto ima nas dosta.U prijasnjim postovima sam kopirala odgovore klinickih farmakologa o Zoloftu u trudnoci pa tu mozes naci neke utjehe i smirit se glede njegovog uzimanja u trudnoci.Volila bi da ga ne uzimam ali jbg tako je kako je.Pola tablete je nista, a sa 1 bi mogla osjetit poboljsanje. Doktori kazu da je 1 tableta mala doza i da se ne treba bojati🙏

Znam Lola sve zivo sam iscitala i ja,jos uglavnom lezim vucem se po kuci kao prebijena sve me strah da ne prouzrokujem kontrakcije ili otvaranje...ma sta da pricam znate kako je ziveti sa strahovima...narocito sto je u mojok glavi sve fatalno.Koja si ti sada nedelja?Bojis li se i dalje ?

03. Ožujak 2020. 19:46

Diamond - ciao! :) drz se, mislim da je to najbolje kaj ti sad mogu zazeljeti 🤗
    Lola - bome, samo mene susa, par dana psiha, a par dana fizicki simptomi, koma (zadnja 4 dana me leda rasturaju, jedva se razgibam ko stara baba) 🤪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.