Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    04. Ožujak 2020. 14:52

Sad imam novu brigu sta ako mi zoloft ne pomogne ili druga krajnost bude mi lose od njega 🙄

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 15:03

Margita0407

Sad imam novu brigu sta ako mi zoloft ne pomogne ili druga krajnost bude mi lose od njega 🙄

E to je meni uvik kad me ovo stanje uvati, bojim se da tablete nece djelovat a uvik djeluju, vise sam izludila svoje sa pitanjima hoce li djelovat, stalno moraju ponavljat hoce, uvijek su... Evo  i sad kad pomislim na to uhvati me panika 

26+3❤️

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 15:04

Margita0407

Lose ti sigurno nece bit, pomoc ce, svima pomogne 

26+3❤️

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 15:11

Eto vidis da mi trebaju, po svemu imam iste misli ko ti 🤷‍♀️

• Diamond
    04. Ožujak 2020. 15:15

Ginekolog kaze da je najbolje bez lekova ali ako psihijatar smatra da treba..omda je bolje piti(jer sam deci potrebna funkcionalna)Mozda je ovo i delom depresija jer meni je tako mrsko da slozim stvari po kuci da ocistim da se sredim,nasminkam....(uzgred to sam obozavala)..E sad u prva 4 meseca nisam imala volje zbog konstantnog povracanja ali sta sada....

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 15:16

Ja bi isto najrađe pocela pit, al kao gledam da sto vise izdrzim, evo dva dan bez normabela, dnaas se nadam da ce bit treci,prosli tjedan sam isto samo u srijedu 1 od 2 mg i ned 1 od 2 pa racunam ako ovako mogu izgurat trudnocu, pokusala bih. Al cim rodim bih uzela zoloft jer i ovako imam jos gurat tjedana i tjedana pa da jos cekam dojenje da prode, uuf, nema šanse 

26+3❤️

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 15:19

Diamond probaj bar sa normabelom, pa nakon trudnoce vidi da li ti treba antidepresiv. Jako se mucis a imas dijete koje treba zadovoljnu mamu. 

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 15:20

Ne ne ti vec pijes zoloft da zaboravila sam sorry.. Povecaj ga onda na 1 cijelu tabletu, zao mi je da se tako mucis.

• Nera20
    04. Ožujak 2020. 15:24

Ribica12

Ja bi isto najrađe pocela pit, al kao gledam da sto vise izdrzim, evo dva dan bez normabela, dnaas se nadam da ce bit treci,prosli tjedan sam isto samo u srijedu 1 od 2 mg i ned 1 od 2 pa racunam ako ovako mogu izgurat trudnocu, pokusala bih. Al cim rodim bih uzela zoloft jer i ovako imam jos gurat tjedana i tjedana pa da jos cekam dojenje da prode, uuf, nema šanse

Meni je izgledalo da ide na bolje jer zadnji mj trudnoce nisam ni pila normabel, ali uvijek bi ja osjetila napetost nekad vise nekad manje.. Ali ono naucila sam funkcionirati tako. Nakon trudnoce prva 2tj sam bila bas placljiva i onda je kao pocelo biti bolje, postala sam nekako pozitivna sa mislila.. I o da sad ovaj zadnji tjedan mi je palo raspolozenje, imala sam jedan panicni kratki hvala bogu, pa onda neku vecer isto rasulo, tako da sam odlucila ne trositi vise vrijeme na ovo sranje i cekati da prode samo od sebe. 

• Ribica12
    04. Ožujak 2020. 15:52

Diamond

Ginekolog kaze da je najbolje bez lekova ali ako psihijatar smatra da treba..omda je bolje piti(jer sam deci potrebna funkcionalna)Mozda je ovo i delom depresija jer meni je tako mrsko da slozim stvari po kuci da ocistim da se sredim,nasminkam….(uzgred to sam obozavala)..E sad u prva 4 meseca nisam imala volje zbog konstantnog povracanja ali sta sada….

Naravno da je bolje bez, al ako ne ide. Ja ti si to nemam volje izac iz kuce, kad me twk uhvatilo nisam dva tjedna nigdi isla, a i sad se jedva spremim. Da ti ne govroim da se volim sredivat, kupovat robu, a sad nemam volje uopce. Al tako mi je uvijek kad me uhvati ovo stanje, pa mi nije nista cudno. Kad se sjetim kako je lijepo kad tablete prodjeluju haha

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.