Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    03. Ožujak 2020. 17:57

Ma ti ces se banana okruziti mamama koje ti pasu i s njima ces pricati..ali da dns je jako tesko biti mama jer svi misle da ti mogu pametovati sta i kako trebas. 
    U vezi trudnoce, ja mrzim biti trudna to sam mislila za sve tri trudnoce. To nema veze sa ljubavi prema bebi. 

03. Ožujak 2020. 18:17

Margita - ajme kad cujem ovako nesto za trudnocu, odmah mi je lakse 10 puta (ne uzivam u tudoj patnji vec se ne osjecam ko pale sam na svijetu)
    A sto se tice savjeta, to apsolutno, grozno mi je to da su ljudi uvjereni da znaju najbolje za tude djete koje znaju 2 sata - mislim da cu biti vjestica i odj... sve pametnjakovice i slusat svoju prabaku, kad je rekla mojom mami, kad sam se ja rodila, "to je tvoje djete ti si joj mama i ti najbolje znas sto joj treba, ostali samo misle" 

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 18:32

Ma kakva trudnoca sta ti je, vidis da cu morati na antidepresiv sta mi trudnoca napravi 🤣
    Em povracas, pa se debljas, pa te sve nesto boli, pa te pucaju hormoni, pa ne mozes spavati, pa si ko slon.. Mah stvarno mi zene sta sve istrpimo ni jedan muskarac ne bi mogao. 

03. Ožujak 2020. 18:40

Ahahahahaha, ne mogu ni pretpostaviti kako ti je, ali ti saljem svu srecu da ti antidepresivi pomognu, sto manje trebaju i da sto prije prode :)
    Ajme da, ne znam koj muski bi trpio da povraca svaki dan par mjeseci... I leda, i zgaravica, i cice, pa malo tezina... Uf xD totalni se*s! :P

03. Ožujak 2020. 18:41

Ovo smijanje je na ovo da muski ne bi prezivjeli, samo sam nespretno napisala sori

• Diamond
    03. Ožujak 2020. 18:49

Pozdrav svima...da vam se prikljucim.Iscitala sam sve stranice i moram da priznam kada sam da se 100 % pronalazim.u Lolinim postovima.Sada sam 18 nedelja...stanje nepodnosljivo strahovi,anksioznost,nista lepo mi na pamet ne pada.Strah od otvaranja...ne znam vise ni kako mi iko trpi kada sama sebe ne mogu.Pri tom imam i straiju cerkicu od 5 godina...

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 18:52

Dobro dosla u klub diamod 😊
    Inace jesi se kome obratila zbog tih strahova i misli? Da li ti se to dogadalo i prije trudnoce ili u prosloj trudnoci? 

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 18:53

Bananaupidami

Ahahahahaha, ne mogu ni pretpostaviti kako ti je, ali ti saljem svu srecu da ti antidepresivi pomognu, sto manje trebaju i da sto prije prode :)
    Ajme da, ne znam koj muski bi trpio da povraca svaki dan par mjeseci… I leda, i zgaravica, i cice, pa malo tezina… Uf xD totalni se*s! :P

Jos povracas a?
    Joj mozda poslusam saru pa podignem praxiten i zoloft ali ga pocnem piti tek kad sveki ode a ne popravi mi se stanje.. Za hitni slucaj onda mogu praxiten. Tako nekako razmisljam... Cijeli dan vrtim po mob o zoloftu i bogu ocu vise 🤣🤣🤣

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 19:06

Ja od prvog dana govorim ma kakvo blazeno stanje, sve suprotno, ne znam hocu li ikad ipet pozelit to. Prvo su bile mucnine, pa sad ovo sugavi stanje, ne da mi se opet. A vecina zena ne govori istinu nego pricaju o nekoj prevelikoj ljubavi cim uzmu dijete u ruke, ma ustvari cim vise plus na testu pa se zato mi osjećamo lose i imamo griznju savjesti

26+3❤️

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 19:08

Margita0407

Bananaupidami

Ajme da, ne znam koj muski bi trpio da povraca svaki dan par mjeseci… I leda, i zgaravica, i cice, pa malo tezina… Uf xD totalni se*s! :P
    Jos povracas a?
    Joj mozda poslusam saru pa podignem praxiten i zoloft ali ga pocnem piti tek kad sveki ode a ne popravi mi se stanje.. Za hitni slucaj onda mogu praxiten. Tako nekako razmisljam… Cijeli dan vrtim po mob o zoloftu i bogu ocu vise 🤣🤣🤣

Sutra ce ti bit bolje pa ces odgodit zoloft🙈 

26+3❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.