Margita - da, ja se sve nadam kako prolaze tjedni da ce stat, a imam osjecaj da postaje gore… Prije sam povracala samo ujutro jednom i mir, a sad nije bitno vrijeme ni jesam li jela nisam di sam… Nista i vise puta dnevno… Grozno… A kad kazem doktorici odgovori mi protupitanjem ocete na bolovanje?!
Nisam strucnjak (idem nekom svojom logikom, mozda je skroz kriva sori!) , ali mozda da popijes zoloft dok je sveki jos tu, pa da se kolko tolko odmoris (psihicki) dok jos imas pomoc, a i mozda ti lakne kad ona ode - ne da je losa, nemam pojma kakva je zena, al mozda ti je pritisak iz nekog razloga(ak fulam sori, moj domet je persen, jednom u zivotu popila normabel (nakon saobracajke) i spavala 3 dana). Uzmi sladoled (il neki svoj porok) nemoj guglat :P (znam da je lako rec, ali SLADOLED…) 🤗
Ribica - kao da slusam sebe! Zakon!!!! 😍😁😍😁😍😁😍
A joj do kad mislis raditi? Je li ti tesko tako stim povracanjem i radom uz to 😕
Ma vjerujem mi da odmora imam i previse fizickog, samo mi glava neda mira.. Ali evo u cetvrtak cemo valjda doci do rijesenja i tog problema.
Sveki mi je super kakvih ima ali malo mi je ovo predugo da je tu i vec lagano imam sizofrenije samo sta joj cujem glas. Znam grozna sam, ali...
Mrgarita uzimala sam ali sam prestala 2 meseca pre trudnoce i kao bila ok…Medjutim sve se vratilo kao bumerang.Ja pijem 25mg znaci to bukvalno nije ni najniza doza…nego pola od najnize.Ribice,znaci iste smo..evo meni su pocele uzasne miali uzasni strahovi..popijem normabel po potrebi ali to je kratkotrajno resenje.
Stvarno mislim da bi trebala preci preko straha i piti ko lola 1 cijelu tabletu.. Znam da se bojis ali taj strah je od anksioznosti...moras pomoci sebi da bi i bebi bilo dobro.
Margita - do kad cu moc (ja bi do kraja), jer iako ce ovo potpuno cudno zvucati 10 puta bolje mi je kad radim, manje mi je muka (moram redovito jest), manje mi misli rade na sve lude strane, manje me sve boli (totalno kontradiktorno) - sad sam trenutno na ajmo rec postedi pa radim od doma zbog svih bolestina koje haraju (sef mi je super), tak da mi je to kolko super tolko grozno, jos je kisa i valjda me to nekako satuklo da mi je postalo gore zadnjih par dana...
Nisi grozna, i moja je super kakvih ima pa svejedno tu i tamo bjezim od nje xD to je normalno, a i kako ono "svakog gosta, 3 dana dosta"... Mozda te te nove tablete bar malo smire psihicki i odmah ces se bolje osjecati (nadam se). 🤗
Mrgarita uzimala sam ali sam prestala 2 meseca pre trudnoce i kao bila ok…Medjutim sve se vratilo kao bumerang.Ja pijem 25mg znaci to bukvalno nije ni najniza doza…nego pola od najnize.Ribice,znaci iste smo..evo meni su pocele uzasne miali uzasni strahovi..popijem normabel po potrebi ali to je kratkotrajno resenje.Stvarno mislim da bi trebala preci preko straha i piti ko lola 1 cijelu tabletu.. Znam da se bojis ali taj strah je od anksioznosti…moras pomoci sebi da bi i bebi bilo dobro.
Pozz, Diamond.
Sve nas je više i više. Dobrodošla! Zajedničkim snagama smo jače! 💪
one
Ja pijem 1 tabletu tj. 50 mg.Najniza terapijska doza.
Lola jesi ti nakraju trudnoće ukinula Zoloft i Normabel? Koliko prije? Meni je doktorica rekla da se zadnji tj ne pije ništa. Pitam jer dolazim u napast popit Normabel prije spavanja jer stvarno loše spavam, opet. 🤦 Ili umišljam tj. kao je to pred kraj normalno. No,osjećam se baš umorno. Ne bi naravno, pila svaku večer, no recimo večer prije pregleda. Da budem naspavana i mirna. 🙂
one
Ja sam punih 28 tj.. A slusaj, strahova ima.To je ipak duboko ukorijenjeno u meni.Ali sad nekako mogu upravljati ja s njima, a ne oni sa mnom.Kad sam bila u tim losim fazama nisam mogla gledat realno stvari, ubijale su me te misli u svakom pogledu.Pa bi onda bila anksioznost pa bi od nje nastala depresija i ne mozes snagom volje se pokrenit.Stalno te misli i strahovi - OKP. Kad je pocea djelovati onda sam mogla pokrenit tu volju i aktivirati se. Bojim se ja i dalje i otvaranja i prijevr.poroda, mirovanja i poroda.Al ono mogu se smijati, funkcionirati, druziti.Misliti pozitivno.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Ja pijem 1 tabletu tj. 50 mg.Najniza terapijska doza.Lola jesi ti nakraju trudnoće ukinula Zoloft i Normabel? Koliko prije? Meni je doktorica rekla da se zadnji tj ne pije ništa. Pitam jer dolazim u napast popit Normabel prije spavanja jer stvarno loše spavam, opet. 🤦 Ili umišljam tj. kao je to pred kraj normalno. No,osjećam se baš umorno. Ne bi naravno, pila svaku večer, no recimo večer prije pregleda. Da budem naspavana i mirna. 🙂
U prosloj nisam pila ni Zoloft ni Normabel. Tad sam bila na 1/4 Leponexa od 25 mg.Sad se ne mogu sititi ali mislim da sam ga cak i popila noc prije poroda.Stvarno nisam sigurna.
Ako bude psihicki sve ok ja bi sad da uspijem tamo od 35-36 tj ga maknit.Al vidit cemo sve.Ako Bog da🙏
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Domacice meni je na prvom porodu skocio tlak pa su mi dali normabel 🤷♀️ tako da ako ne mozes spavati popij ga... Inace meni je pomogla tv kod ne spavanja..gledala bi dok mi san ne bi dosao na oci.
Ja pijem 1 tabletu tj. 50 mg.Najniza terapijska doza.Lola jesi ti nakraju trudnoće ukinula Zoloft i Normabel? Koliko prije? Meni je doktorica rekla da se zadnji tj ne pije ništa. Pitam jer dolazim u napast popit Normabel prije spavanja jer stvarno loše spavam, opet. 🤦 Ili umišljam tj. kao je to pred kraj normalno. No,osjećam se baš umorno. Ne bi naravno, pila svaku večer, no recimo večer prije pregleda. Da budem naspavana i mirna. 🙂
U prosloj nisam pila ni Zoloft ni Normabel. Tad sam bila na 1/4 Leponexa od 25 mg.Sad se ne mogu sititi ali mislim da sam ga cak i popila noc prije poroda.Stvarno nisam sigurna.
Ako bude psihicki sve ok ja bi sad da uspijem tamo od 35-36 tj ga maknit.Al vidit cemo sve.Ako Bog da🙏
Joj, zaboravila da si bila na Leponexu. Ušla sam u 37. Nisam pila ništa od 35,5 tj.
one
Sortiraj odgovore
Najstariji