Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    03. Ožujak 2020. 15:31

Margita ne mora znacit da tebi praxuten nece bit ok, mozda ti to u kombinaciji sa zoloftom bude dovoljno. 

26+3❤️

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 15:31

Lola ti sa zoloftom nisi dojilja koliko sam skuzila, jel ti netko rekao da me smis ili? 

26+3❤️

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 15:36

Banana meni je ovo prva beba pa ne znam kako cu se ponasat, budem li ko svoja mama necu imat život vise nikad😂 iako ja uvijek govorim da necu bit previse opsjednuta bebom, da cu je i ostavit tati i druzit se s prijateljicama, a ubrzo cemo sve vidjeti. A sta se tice trudnoce i osjecaja za bebu ja ih nisam imala do nedavno, tek kad sam je pocela osjecat. Ne mogu rec da sam od trenutka kad sam saznala da sam trudna umirala od ljubavi, cak sam se pitala jel sa mnom sve okej, al naravno da je, kako cu volit nesto a nisam ni svjesna da sam trudna, stomaka nema, mucnine su tu, nervoza, hormoni. 

26+3❤️

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 15:37

Sad kad je osjecam je vec drukcije, al eto ja otvoreno pricam o tome, pa sam cula od puno puno zena da su se isto osjecale, ma j nakon poroda neko vrijeme, ne znam bas da cim rodis osjecas nenormalnu ljubav, nije mi to jasno😂😂😂vidjet cemo sve za koji mjesec 

26+3❤️

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 15:42

Ma da ni ja nisam bila svjesna da je to beba u meni.. Kad rodis i to sve krene onda se povezes i osjetis je ko svoje dijete i dode ta ljubav.

• lola777
    03. Ožujak 2020. 16:31

Ribica12

Lola ti sa zoloftom nisi dojilja koliko sam skuzila, jel ti netko rekao da me smis ili?

To je bilo prije 7 godina.Tad je to sve bilo poluistrazeno.Nije mi nitko to reka, nego sam ja sebi tako to stavila u glavu.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 16:37

Ja jedva cekam cetvrtak i odlazak po tablete 😂
    Toliko sam obolila vise.

• lola777
    03. Ožujak 2020. 16:40

Margita0407

Ja jedva cekam cetvrtak i odlazak po tablete 😂
    Toliko sam obolila vise.

I ja sam bila u toj fazi.Poboljsat ce se stanje za koji dan kad pocmes.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 16:54

Ma bas mi je vise dosta sebe ovakve. Dns u setnji sam srela poznanicu i ja sam se doslovno sakrila iz muza da me ona ne vidi da ne moram snjom pricati.. Ako je to normalno ponasanje jedne normalne zene onda ok 🤣

03. Ožujak 2020. 17:31

Lola - hvala na iskrenosti i sretno s drugom trudnocom i bebacem ☺️
    Margita - ahahahaha kad dodemo u rh je 2 tjedna odmora 😋, kuzim ovo za price (osim ak bude ko sad, pricat cu o osnovnom, a sama sve citat i istrazivat - price me vec sad izluduju - da cudna sam skroz!) 
    Ribica - hvala na ovom vezano za trudnocu i ljubav... Pricam i ja pa me vecina ljudi gleda ko samog vraga, jer kad kazem da nisam sretna i odusevljena mucninama i povracanjem (i ostalim simptomima) i da pisem kao dnevnik jer ne zelim zaboravit trudnocu nakon poroda - onda sam grozna, a vecina onih koje znaju za trudnocu su zaboravile(?!) na sve simptome/muke u onom trenu kad su rodile i ja sam luda sto "ne zelim zaboravit" (ne zelim jer se zbog tog "zaboravljanja i laganja" zena zeni mnoge dovode u zabludu i drustvo ih tjera da se osjecaju lose - ja to ne zelim nikome napraviti)
    Margita - jasno mi je to za ljubav (nadode ko i mljeko - hormoni su zanimljiva stvar), taj dio me ne brine toliko (evolucija je radila na tome da hormoni rade i "zaljube" te u tvoje djete), nego ovo sad sto me se gleda ko izrod jer nisam vec zaljubljena u bebu, a naci prvo tromjesjecje mi je valjda sve osim gubitka tezine (fali mi jutro bez mucnina i 2 dana u komadu bez povracanja) i nisam sretna oko toga, imam ozbiljne unutarnje debate o sovinistickom drustvu i nevoljkosti medicinske struke za pronalazenjem nacina da se trudnoca olaksa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.