Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nera20
    03. Ožujak 2020. 14:40

Da, eto nadam se da ce i meni tako. Jesi ti pila sta uz taj svoj seroxat dok njje poceo djelovati? 

• Ribica12
    03. Ožujak 2020. 14:43

Daa, xanax par tjedana 

26+3❤️

• lola777
    03. Ožujak 2020. 14:54

Margita0407

A praxiten kakav je? Jesmo nesto komentirale da je jos slabiji od normabela?

Meni Praxiten nije bas odgovara.Ima mi je slabiji efekt nego recimo Helex i Normabel. Puno vise mi je odgovarao Helex, brze bi djelovao na anksioznost i bas bi me lipo opustio.Normabel od 2 mg ni ne osjetim.Tek bi mi onaj od 5 mg smirija stanje.Koliko se sicam navodno Praxiten i Helex imaju krace djelovanje nego Normabel iako za Helex ne bi ni primjetila tu razliku.

23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝

• lola777
    03. Ožujak 2020. 14:56

Ribica12

Daa, xanax par tjedana

To ti je kao o Helex.Isti lijek.🙂

• lola777
    03. Ožujak 2020. 15:01

Banana, evo moje iskustvo.Oduvik sam zelila imati djecu i kako sam bivala starija ta zelja je bila sve jaca.Na ljubavnom planu mi nisu cvjetale ruze sve do 33 god. dok nisam upoznala muza.Znaci za nas mentalitet, a i za moje zelje dosta kasno.Ozenili smo se sa 36 god, a rodila sam sa 37 god.Znaci imala sam se kad nacekati pa cak i prepasti da se necu nikad udati i imati djecu.Meni je dan kad sam rodila moju curicu bija najlipsi u zivotu.Moje ostvarenje snova, zelja, molitvi. Normalno da mi se sve vrtilo oko nje, jednostavno me to bice naucilo biti

• lola777
    03. Ožujak 2020. 15:02

Pobiga mi post.Nastavljam dalje pisati

• lola777
    03. Ožujak 2020. 15:14

Jednostavno me to bice naucilo biti jaca, borbenija.Ispunilo me posebnim osjecajima.Kad je napunila 6 mj.morala sam pocet raditi na 4 sata.Naravno zbog financ. razloga. Ne znam, meni je i sad najlipse kad sam s njom.Dobro 1-2 sata odmora dobro dodje😁.
    E sad, ne mislim da sam imala lobotomiju, ne mislim ni da sam bolja mama od nekih koje imaju neki svoj usporedni zivot uz djecu.Ja sam oduvik bila osoba koja nije volila neke nocne izlaske vec ona dnevna druzenja i kave.Odemo mi prije ponekad na veceru i bez dice ili na kavu.Ali tako smo se sve slicne nasle da su nam ta dica ko nas privjesak, ko druga polovica.Nisam stalno s njom, radim i imam posao.Dobro sad sam na bolovanju.Ne smatram da zene koje rade, izlaze vikendom, putuju, da su losije mame.To je jednostavno njihov nacin i stil zivota i dok su potrebe dijeteta zadovoljene tj.da ima ljubav majcinu, paznju i brigu to je ok.U krajnjem slucaju zadovoljna mama, zadovoljno dijete.

• lola777
    03. Ožujak 2020. 15:17

I evo sad sam trudna, i znam da volim ovo dite, al jos uvik se privikavam na ovu situaciju.Dugo nas je bilo troje, dugo se moja ljubav i paznja zadrzavala samo na jednom djetetu, a sad ce nas ako Bog da biti cetvero🙏.

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 15:22

Provjerila sam i xanax i helex, jedino mi praxiten pase uz dojenje... A jednostavno se ne mogu zamisliti da ne dojim 💆‍♀️💆‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    U vezi bananinog posta
    Ja sam tip da cu se svakom posvetiti tokom dana pojedinacno da se ne osjecaju zapostavljeno ali necu cijeli dan biti oko njih, biti cu tu ali pustiti cu da se sami igraju dok ja radim nesto svoje. Takoder cu ici negdje sama bez njih, kad dodemo u hr ugl. 2 tj odmaramo od djece haha. Sve u svemu ne mogu bez njih ali mi treba isto moj mir da bi ja bila ok. 

• Nera20
    03. Ožujak 2020. 15:24

Isto tako kad rodis dobijes taj majcinski osjecaj koji te poveze sa tim djetetom... A i okruzis se mamama jer imas 100 pitanja i na kraju i ti pricas smo o bebi, bar dok ne poraste malo 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.