Dobar dan, cure, evo i mene.Sinoc sam popila 5mg Normabela, zaspala oko 23 do 2 30 i otada budna do 7.Svasta po glavi, razmisljanja o ocu i tako.Sad smo bile ja i mala prosetat i u ducan i evo sad mi neki pritisak na prsima. Vidit cu kako cu s tim, a ne bude li se smanjija popit cu opet Normabel.Smeta mi to jer sam bila relativno dobro i bez normabela i sad sam opet u ku...Nije ka onda, al me strah da se ne vrati. Koliko god sam svijesna da moram pit tablete nije mi ih jednostavno popiti.
Sara, probaj uzet sumeci Magnezij ili bar Donat Mg.Ja popijem 2 sumece i eto me na wc. Sve te misli o savu su normalne i stvaraju nervozu.Mislim da si i prerano preuzela kucanske poslove jer svako naprezanje ti utjece na sav.Pa zena mora bar mj.dana nakon poroda lagano.
Domacica, bravo, ide to polako.Ja isto molim i pocela sam slusat meditacije prof.Ivancica i od jucer si ponavljam da sam dobra, da ce sve biti dobro.Da Bog upravlja.
Samo ja imam i blazi OKP i to onaj misaoni pa mi je malo teze skoncentrirati se.
Sestra mi danas govori da je u tisku Slobodna Dalmacija izasao clanak depresija u trudnoci i postporodajna depresija pa se spremam procitat ga.
Evo pritisak se lagano smanjio, al dug je dan🙂.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Imam jos dva tjedna do poroda i u zadnje vrijeme me uhvatila panika sta ako ne budem prezivila porodaj, sta ako umrem.. Vise nisam sretna kao prije i svako malo pomislim na taj strah i onda se rasplacem! Ne znam sta da radim da pitam doktora nesto za smirenje ili? Cijela trudnoca mi je uredna bez ikakvih komplikacija
Imam jos dva tjedna do poroda i u zadnje vrijeme me uhvatila panika sta ako ne budem prezivila porodaj, sta ako umrem.. Vise nisam sretna kao prije i svako malo pomislim na taj strah i onda se rasplacem! Ne znam sta da radim da pitam doktora nesto za smirenje ili? Cijela trudnoca mi je uredna bez ikakvih komplikacija
Popricaj s dr o tom strahu.Sve ga zene imaju jer ne znaju sto ih ceka, pogotovo ako ti je prvi porod. Sad si vec pri kraju trudnoce i normalno je da te strah.Pitaj dr mozes li popiti Normabel da te malo opusti.
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/zdravlje/vrijeme-srece-i-tuge-do-dvije-trecine-trudnica-pokazuje-blage-psihicke-simptome-psihijatrica-savjetuje-kako-sprijeciti-najgore-i-prepoznati-okidace-1004064
Biti ce ok, bez presinga!
Tako je, bit će super. Nadam se da je kod tebe sunce, Ribica, van na kavu, šetnju.. prikupljati vitamin D 🙂
one
Biti ce ok, bez presinga!Tako je, bit će super. Nadam se da je kod tebe sunce, Ribica, van na kavu, šetnju.. prikupljati vitamin D 🙂
Nema sunca😏 bas je neko sugavo vrijeme, al ssd cu krenit spremat rucak, pa cu se okupirat time 😂
26+3❤️
Ej cure evo i mene nakon par dana, imala sam danas kontrolu kod ginekologa i rekao je da je sve u redu i da beba ima 750grama ja sam se zacudila mislila sam da nema ni 500g hahah a 24+2 sam jel to oke gramaza?
Ej cure evo i mene nakon par dana, imala sam danas kontrolu kod ginekologa i rekao je da je sve u redu i da beba ima 750grama ja sam se zacudila mislila sam da nema ni 500g hahah a 24+2 sam jel to oke gramaza?
To je ok, meni je sa 25 tj. bila oko 750-800 gr.Jeli spominja cerviks😁.Kako ti psihicki?
Pozdrav curkee,
Sve nas je vise😁😁
Gramaza je super Zrinka😁
Nadam se da je rucak pomogo okupirat misli i da je bio fin
😜
Lola pa popi si,imam osjecaj davte grize savjest jer si imala osjecaj uspjeha i da ide na bolje ,a sad si se vratila korak nazad..krivo je to!
Gledaj to kao neka faza u kojoj je takva situacija na koju nemres utjecat,ak nebus pila terapiju poludila bus od tih osjecaja,neispavanost ce te dovest i do bolova i razdrazljivosti
Hvala ti za savjet zbilja se nisam sjetila tog 😆😆😆
A i to isto.nemrem lezat stalno ,ovak mi mama i sveki pospreme al uvijek me bode u oko nes pa slozim ves,operemen oar masina,poslozim gluposti neke ,kao mogu ja to a poslije boze pomozi.Kaj se tice poroda i straha,isto je bilo kod mene,bojala sam se toga pred kraj jakoo,sanjala ruzno,besane noci,forume sam sve proucila o porodu..i dalje panika,dok zadnje dane nisam rekla kad bude bude,naravno ni to nije pomagalo bas svaki dan al kad se desio taj treb bila sam stup stabilam i miran i onda je porod krenuo nema visemi ziva sam,bas ono glupo je bit ubstrahu jer nemas snage kak te to jede.sttasnije mi je ono dole kako pece ..
Sara, dobro si rekla da me grize savjest i zbog ponovnog posrtanja i tableta.Lipo sam pocela funkcionirat i onda opet anksioznost zbog oca.
Jeli ti dolazi patronazna? Cisto da pogleda da ti se nije upalio koji sav?
Sortiraj odgovore
Najstariji