Depresija u trudnoći

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ribica12
    16. Veljača 2020. 23:55

I sad sam 23 tj trudna

26+3❤️

• Nera20
    17. Veljača 2020. 00:18

Kuzim.. Prvo bi ti preporucila da popijes bar 5mg ali odjednom,ne 2 po 2mg...meni 2mg nista nisu pomogla, tek 7mg.isto anksioznost, panika.pa onda vidi da li pomaze, ako ne odi na ad i mirna si. ❤️

• Ribica12
    17. Veljača 2020. 00:20

Nznm koliko sam zbrckano i opsirno napisala, al ukratko ima 3 tj sam pocela s normabelima i nekad popijem dva od 2 mg u toku dana, nekad mi je dovoljan samo 1, a bilo je i dana bez. Najvise sam dva dana popila 3 puta 2 mg. 

26+3❤️

• Ribica12
    17. Veljača 2020. 00:22

Margita0407

Kuzim.. Prvo bi ti preporucila da popijes bar 5mg ali odjednom,ne 2 po 2mg…meni 2mg nista nisu pomogla, tek 7mg.isto anksioznost, panika.pa onda vidi da li pomaze, ako ne odi na ad i mirna si. ❤️

Eto skuzila si hehe, zato ja i imam osjecaj da ti normabeli nista ne djeluju i da nema potrebe da ih pijem pa se trudim sto manje. A mozda je samo stvar miligrama. A kako si pila 7,jrdan od pet pa posli i toku dana jos jedan od 2?

26+3❤️

S@r@
    17. Veljača 2020. 01:13

Margita0407

S@r@

tesko je to napravit jwr onda on ostane sam i mislis si da nece jos vise htjet se ubit a opet definitivno nemozes pustitbda te unistava,di si ti u toj prici?
    I tebi je tesko kaj nemas mamu al se trudis zbog ljudi oko sebe.
    Groznonje cure to za mame,kod mene je obrnuto,sa svojom se nisam slagala do nedavno,nije lijep osjecaj kad neko ko treba bit uz tebe bude neprijatelj..Kaj se tice post.p.depresije ,a ono i mene peru neki momenti da uopce nisam tu,nekak sve rutinski odradujem al cekam da prode neko vrijeme oa cu vidjet.
    Nadam se da ce i tebe proc i ostale kad rode,nemren rec da nije lakse neg prije al jos bude nekad osjecaj usamljenlsti neke praznine ..bezveze
    Ja mislim posto nas hvata samo na momente tokom dana da ce nam tako i proci.. Jos se nismo oporavile od poroda, jos ni vani ne idemo, drugi brinu za nas…mislim kad krenemo u setnje i preuzmemo zivotne obaveze da ce nam biti bolje.. Iako kad me uhvati crnilo tesko mi je nadati se boljem.

Nadam se ...taj ocaj ubija.mene ubija ta rana od epiziotomije.onda krenu one misli jel to dobro,jel zarasta,da nijenupaljeno,nemrem na wc jer nemrem stisnut da kakan vec pijem tonu kave da me sam protjera,a o oisanji ni necu..
    Tak me to sve lagano i po nekad baca u ocaj da si malo placem i ne vidim nis pozitivno

• Nera20
    17. Veljača 2020. 09:22

Ribice jw bi trpila do nekih 6popodne i onda popila 1 od 5mg i 1 od 2mg i to bi maknulo pritisak i paniku u glavi. 
    Sara nadam se da ce proci, kazu baby blues traje 2tj!
    Kako ste dns zene?

• Domaćica
    17. Veljača 2020. 10:09

Margita0407

Ribice jw bi trpila do nekih 6popodne i onda popila 1 od 5mg i 1 od 2mg i to bi maknulo pritisak i paniku u glavi.
    Sara nadam se da ce proci, kazu baby blues traje 2tj!
    Kako ste dns zene?

Ja sam na pola tablete i večeras bila.Nije neko soavanje,ali...sanjam nekaj pa valjda i spavam. 🙂 Još par dana ću tako pa ću probati bez. Meni je čist ok. Bar mislim. Misli udih nema toliko,  možda kroz dan prođu par,više misli kako ću, hoću li moći,  neusporedivo s onim od par tjedana. Daj Bože da tako ostane.🙏 Stvarno se ne treba forsirati, ako ne ide bez tableta. Trebamo si olakšati. Meni je moja psihička rekla da se ne brinem, da ima žena koje održavaju trudnoću na 30 mg Diazepam/Normabela i bude sve ok. Tako da...svako jutro se molim, slušam pozitivne afirmacije pa dalje...

one

• Nera20
    17. Veljača 2020. 11:18

Bravo samo tako nastavi! 

• Ribica12
    17. Veljača 2020. 11:34

Ja što duze spavam, da imam manje vremena za glupa razmisljanja, probudim se pa se natjeram zaspat opet haha. Muz radi, pa mi nije bas ugodno bit sama do popodne. Vidjet cemo kakav ce danas biti dan, nadam se dobar

26+3❤️

• Nera20
    17. Veljača 2020. 11:46

Biti ce ok, bez presinga! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.