Meni je isto svaki dan prolazio da li popiti ili ne i onda uvijek oko 6popodne vise ne mogla izdrzati i popila bi, tek kad bi prodjelovao skuzila bi u kojoj kurcini sam bila i da je bolje da sam popila.Bolje odma,ovak trpis trpis i samo eskalira u jos jace ,a moglo se na vrijeme sprijecit.
Neznam zas si to covjek radi,mislis bude proslo a podsvjest vec zna da nebude
Ja isto trpim i trpim, racunam mozda prode samo od sebe, ma grozno nesto
26+3❤️
Nije utjesno bas i dobar primjer ali uzmi u obzir da ima zena koje su ovisne o drogama i picu oa se rodi djete nis mu nije ...
A zna se koliko je to stetnije od lijekova. Najobicniji brufeni su gori od antidepresiva..nemojte mozgat puno,ako lijecnik kaze da se moze pit u dozi toj i toj onda supee.
.kad sam isla na pregled u dubravu,dr.mi je bas reko nebojte se normabela i (nez za koji je reko jos) mozete ih pit kad god osjetite da treba,nije to nista i normalno je!! To mi je ponavljo par puta.
Mislila sam si kakav lik a onda sam poslije skuzila zasto je rekao.
Imala sam nisko posteljicu i zbog gena sam pila normabele u pocetku ko bombone jer smo putovali tad i imali prometnu .znam da nije isto ko zoloft al te doze isto nisu bas preporucljive za pit svakandva h ,pusila sam tr.jedno vrijeme zbog nesanice i to je ono fakat opijat koji se ne preporuca pa eto beba je zdravabda zdravija nemre bit..
Tijelo sve govori i treba ga slusat...
To je ko kad pijes antibiotik i ako ti ne odgovara,desit ce se nuspojava koja moze bit neugodna ,a i ne mora..tipa proljev,tijelo ti javlja da mu ne odgovara.tako ce i s ovim bit.
Za dojenje isto kazu da moze zoloft i normabel, ne pijem sada nista, jer mi raspolozenje ovisi kroz dan nisam stalno u depri niti stalno sretna.. Ali racunam neka pritiska u prsima, nista me ne gusi.. Osjetim depru tokom dana i nazivciranost... Stim da to ide prva 2 tj nakon poroda pa eto 🤷♀️
Ja jedino ne mogu izdrzati uznemorenost, osjecaj gusenja u grlu i panicne misli uz to, da mi je to sad uzela bi 5mg normabela sigurno. Isto tako ako mi se raspolozenje ne ustabili nadalje do kraja mjeseca cu ici na razg za zoloft.. A onda cu viditi sta dr kaze za dojenje.iako to je ko i za trudnocu neki ce reci moze, neki ne.. A po internetu imas mama koje su pile i dok su bile trudne i dok doje 🤷♀️
Mislim uvijek osjetim tu neku dozu napetosti u zeludcu cak bi rekla... Ne znam, kao da se ne mogu 100 posto opustiti..ako ne osjecam to onda sam u glavi depresivna.. Tako sa ne znam jos da li sam za terapiju, ili ce proci.
Nije utjesno bas i dobar primjer ali uzmi u obzir da ima zena koje su ovisne o drogama i picu oa se rodi djete nis mu nije …
A zna se koliko je to stetnije od lijekova. Najobicniji brufeni su gori od antidepresiva..nemojte mozgat puno,ako lijecnik kaze da se moze pit u dozi toj i toj onda supee.
.kad sam isla na pregled u dubravu,dr.mi je bas reko nebojte se normabela i (nez za koji je reko jos) mozete ih pit kad god osjetite da treba,nije to nista i normalno je!! To mi je ponavljo par puta.
Mislila sam si kakav lik a onda sam poslije skuzila zasto je rekao.
Imala sam nisko posteljicu i zbog gena sam pila normabele u pocetku ko bombone jer smo putovali tad i imali prometnu .znam da nije isto ko zoloft al te doze isto nisu bas preporucljive za pit svakandva h ,pusila sam tr.jedno vrijeme zbog nesanice i to je ono fakat opijat koji se ne preporuca pa eto beba je zdravabda zdravija nemre bit..
Tijelo sve govori i treba ga slusat…
To je ko kad pijes antibiotik i ako ti ne odgovara,desit ce se nuspojava koja moze bit neugodna ,a i ne mora..tipa proljev,tijelo ti javlja da mu ne odgovara.tako ce i s ovim bit.
Zapravo si mene utjesila, odmah sam bolje, cim znam da ima pomoci, iako je moj najvexi strah da tablete nece djelovat, znam da oce i da su dosad uvijek, al eto, ne mogu si pomoc, dnaas samo o tome mislim i noge mi se tresu od panike.
Margita, super sto si izdrzala trudnocu samo na normabelima, a ako ti bude lose otidi na razgovor, mislim da je veca steta da si ti u groznom stanju od toga da ne dojis. E nisam bas naisla na te mame sto su pile dok su trudne i dok doje, zapravo ne zelim puno ni citat, jer svak pise drukcije pa se samo prepadnem
26+3❤️
Ma znam, samo se ipak nadam da cu doci sebi do kraja.. Tako se ne mogu zamisliti da pijem antidepresiv svaki dan.. Bojim se da bi mi to jos vise utjecalo na psihu.. Ono zasto bas ja. Iako vjv je to samo strah.. Tablete bi mi pomogle da se osjecam bolje zapravo. I ja opcenito prije nego bi popila normabel bi se bojala oce li prodjelovati.. A je svaki put.
Cure, evo ja sam i veceras popila 5 mg Normabela jer vise ne znamo sta napraviti sa ocem.Nakon razgovora s njim ja samo placem i sve vecu anksioznost imam i bilo me strah da ce sve to uznemirit bebu pa sam popila. Situacija je takva da ga je moj muz nazva i prica s njim i svasta mu reka.Nije boja neugodan nego ga je tija prodrmati.
Razlog moje depresije i anksioznosti od puberteta je on.Inace je dobar otac, ali je uvijek imao periode alkoholizma i kad ima problem bjezi u alkohol.Unistilo me to kroz djetinjstvo, a sad nas isto unistava. Nije ni cudo sta sam ovakva.
Ribice, moje je iskustvo da nece proci samo, i iskustvo moje kume isto.Mi imamo predispozicije za to i prije trudnoce se pokrenulo i svako odlaganje moze te odvesti dublje u ponor.
Pricekaj mozda 1 tj, ali ne rastezi.To sam ja napravila i nije mi bilo nimalo bolje.Islo je ka gorem.Sta je Sara rekla i narkomanke, zene sa epilepsijom i drugim dijagnozama piju i vise i teze tablete u trudnoci pa ispadne sve ok.Moramo se nadati da ce bebe biti dobro🙏.Mene kad uhvati strah zbog tableta sjetin se moje psihijatrice koja je rekla da ona ne bi riskirala svoju dugogodisnju karijeru i zivot mene i bebe da smatra da tablete koje mi je dala stete.I da je imala puno trudnica na Zoloftu i Normabelu.Citajuci po internetu ima svakakvih komentara, i puno trudnica koje su bile na antidepresivima i rodile zdravu djecu. U samim pocecima suocavanja sa depresijom nisam ni ja mogla prihvatiti lijekove jer sam mislila da to znaci da sam luda.Ali to je samo bolan poremecaj, uzrokovan hormonima u nasem mozgu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Lola skroz te razumijem i ja imam mamu koja je skroz neuracunljiva, ne da ce sebi nauditi ali snjom se uopce ne moze pricati ili joj se povjeriti.. Ona sve izokrene i uvijek ne ona zrtva.. Kad je uhvate trenutci ludila onda po 2tj luduje, prica sama sa sobom, dere se, svada. Kad je to pusti onda danima spava cijeli dan i onda dode sebi koda nista nije bilo.. Ali i dalje se mora paziti sta i kako ces joj reci jer je sve okidac za svadu ili njen napad na tebe... Toliko me strah da nisam psihicki na nju pokupila pa mi je trudnoca okidac.. Iako eto i muz i vi i frendica kaze da ce proci i da je to samo hormonalno... Hm...
Ali eto htjela sam ti reci da te razumijem i da je tesko s takvim osobama.. Zelis im pomoci ali oni ne zele pomoci sebi. Moja poludi kad joj spomenem terapiju.
Ali eto htjela sam ti reci da te razumijem i da je tesko s takvim osobama.. Zelis im pomoci ali oni ne zele pomoci sebi. Moja poludi kad joj spomenem terapiju.
Upravo to...Njemu ne treba pomoc, nitko ne razumije kako on pati za mamom, i njemu je najteze. I ti si nemocan jer ne zeli pomoc. Zrinka je nekidan pitala kako se postaviti pred problemima slicne vrste.Sestra i muz mi kazu makni se, steti i tebi i bebi to stanje.On je sebican jer ne misli na to.A ja znam kako je u depresiji tesko i pokusavam doprijeti do njega. Al i ja patim od nje pa mi moje dite daje motiv da se mjenjam.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
Sortiraj odgovore
Najstariji