Margita, ja sam bila smanjila na nijedan i par dana mi je bilo ok.Ova 2 dana ka sta citas nisam bas ok.Ne znam bili bilo bolje da popijem i ja opet i danas jedan od 5 mg ili sta.Dr mi je rekla po potrebi.A mene muci utjecaj Zofta i Normabela na bebu.
23.05.2020. - stiglo nase drugo zlato!🙏💝💝
I kad zbrojis sve koliko se to proteglo da si ga pila? 2- 3mj ili manje.
Cuj ja nikad nisam mogla trpiti, trpila bi samo laganu uznemirenost ali lose misli i pritisak nikako. O utjecaju normabela i zolofta znas i sama da ti pijes minimalne miligrame.nemoj se puno brinuti, ovako ti je jos gore kad mislis popiti da ili ne samo se jos vise uzpanicaris, tako bi bar meni bilo.
E sad sve ukupno do kraja trudnoce je trajalo 4mjeseca,zadnji mjesec skoro pa nisam pila normabel, popila sam ga 3 puta.
Cuj ja nikad nisam mogla trpiti, trpila bi samo laganu uznemirenost ali lose misli i pritisak nikako. O utjecaju normabela i zolofta znas i sama da ti pijes minimalne miligrame.nemoj se puno brinuti, ovako ti je jos gore kad mislis popiti da ili ne samo se jos vise uzpanicaris, tako bi bar meni bilo.
E sad sve ukupno do kraja trudnoce je trajalo 4mjeseca,zadnji mjesec skoro pa nisam pila normabel, popila sam ga 3 puta.
U pravu si, razmisljajuci samo me jos veca panika uhvati.Vidit cu do veceras.Uglavnom glava me boli i bas sam blje.
Meni je isto svaki dan prolazio da li popiti ili ne i onda uvijek oko 6popodne vise ne mogla izdrzati i popila bi, tek kad bi prodjelovao skuzila bi u kojoj kurcini sam bila i da je bolje da sam popila.
Meni je isto svaki dan prolazio da li popiti ili ne i onda uvijek oko 6popodne vise ne mogla izdrzati i popila bi, tek kad bi prodjelovao skuzila bi u kojoj kurcini sam bila i da je bolje da sam popila.
Ma uvik taj jebeni strah da ne naskodim bebi? Sad ne uzimas nista dok dojis?
Margita, ja sam bila smanjila na nijedan i par dana mi je bilo ok.Ova 2 dana ka sta citas nisam bas ok.Ne znam bili bilo bolje da popijem i ja opet i danas jedan od 5 mg ili sta.Dr mi je rekla po potrebi.A mene muci utjecaj Zofta i Normabela na bebu.
Da je stetno nebi ti ga dali ,probaj razmisljat kontra sto i je zapravo,ako si ti lose i u neozvjesnosti i beba je ,sve one osjete ,rade joj priusti to opustanje ,bebi je ugodno u tvom trbuhu i toplo i posteljica stiti..
Tako kad rodis npr na posteljici se vide naznake pusaca,mrlje odredene boje,posteljica stiti zadrzavajuci toksine i filtrira bebi stvari... Bez brige,ovako se patis a nema smisla.
Ma da nije tog straha, sutra bi pocela pit zoloft, a ovako se borim. Racunam da sta vise izdrzim bez. Da bar znam trudnice koje su pile, pa da cujem iskustva, bilo bi mi lakse sigurno. E i mene zanima, dok se doji sto se moze pit?
26+3❤️
Bolje odma,ovak trpis trpis i samo eskalira u jos jace ,a moglo se na vrijeme sprijecit.
Neznam zas si to covjek radi,mislis bude proslo a podsvjest vec zna da nebude
Sara zapravo dobro i govoris, valjda nitko ne bi prepisao neki lijek koji je sretan, postoje trudnice koje moraju cijelu trudnocu biti na lijekovima, zbog raznih bolesti, pa valjda mozemo i mi🙈
26+3❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji