Beba Razvoj u 1. godini 25. svibnja 2018.

Tatina 'klokan njega' duginih beba - prizor koji će vas raznježiti

Foto: Facebook/Erin Fortney Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

'Nismo imali pojma da je tako rijetko da su očevi ti koji prvi naprave kontakt 'koža na kožu' i zahvalni smo što je naša priča toliko odjeknula među drugima', rekli su roditelji koji su nakon gubitka kćeri poželjeli najljepšu dobrodošlicu svojim bebama

Tata Brennan Brackbill od početka je znao da želi kontakt 'koža na kožu' sa svojim blizancima kada se rode carskim rezom. Kontakt 'koža na kožu' iliti 'klokan njega' - nešto je što je ovaj tata napravio i sa svojim prvim djetetom, djevojčicom Tori koja je tragično preminula 2016. godine sa samo 19 mjeseci, zbog Krabbeove bolesti, rijetke genetske bolesti. 

Otac sa sinovima Možda te zanima... Tata i sin brinu o prerano rođenim blizancima 'klokan njegom' Beba

"Propustila sam cijeli prvi sat kćerinog života i bila sam toliko zahvalna što su pustili mog supruga da brine o njoj klokan njegom dok sam se ja oporavljala. Sada mi to još više znači kada je više ne možemo držati u našem naručju", rekla je mama Lesa Brackbill. 

'Bila sam presretna što će se dječaci moći odmah povezati sa svojim nevjerojatnim tatom'

Ovaj tata znao je da će njegovoj ženi biti teško imati kontakt 'koža na kožu' s njihovim duginim bebama, s obzirom na šavove nakon poroda i zbog toga se pobrinuo da su blizanci 'isporučeni' u sigurno utočište njegova naručja. 

6 načina kako se novi tate mogu povezati s bebom

"Kada smo razgovarali što ćemo učiniti, Brennan je izrazio strastvenu želju da ih drži u naručju dok su mene šivali. Znajući da će se dječaci odmah moći povezati sa svojim nevjerojatnim tatom nakon što su proveli devet mjeseci u meni - donijelo mi je ogroman mir i sreću", dodala je mama. 

'Nismo imali pojma da je tako rijetko da su očevi ti koji prvi naprave kontakt 'koža na kožu''

Prekrasna fotografija kojom je uhvaćen intiman i emocionalan trenutak kada tata prima jednog blizanca u naručje podijeljena je na popularnoj Facebook stranici Birth Becomes Her i njihova priča ubrzo se počela širiti društvenim mrežama.

Možda te zanima... 10 fotografija koje pokazuju nevjerojatnu ljubav očeva Roditelji

"Bili smo zapanjeni reakcijama na fotografiju", ističe sretna mama i dodaje kako su oboje bili iznenađeni činjenicom da im je jako puno ljudi reklo kako je neobično vidjeti tatu kao osobu koja ima kontakt 'koža na kožu' s novorođenom bebom

"Nismo imali pojma da je tako rijetko da su očevi ti koji prvi naprave kontakt 'koža na kožu' i zahvalni smo što je naša priča toliko odjeknula među drugima", objašnjava mama i također dodaje kako su se suprug i ona morali dobro založiti za taj trenutak budući da rađaonice često imaju stroga pravila oko takvih stvari. No, isto tako govori kako će bolničko osoblje uvijek udovoljiti potrebama roditelja dok god se na vrijeme istaknu sve želje.

Možda te zanima... Dirljiv prvi trenutak mame i njezine 'dugine bebe' Trudnoća

'Ženama treba omogućiti porod kakav žele, ali moraju biti spremne na sve promjene'

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci