Beba Razvoj u 1. godini 23. svibnja 2018.

Video: Tek rođeni blizanci ne prestaju plakati ako nisu zajedno

Foto: Facebook/Dane Lyman
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U dirljivom videu koji je objavio njihov tata, preslatki blizanci koji su nakratko razdvojeni nakon rođenja nisu prestajali plakati sve dok ponovno nisu bili zajedno

Ubrzo nakon što su se rodili, malene blizance Westona i Caleba snimio je njihov tata Dane, a dirljiv video najiskrenije bratske ljubavi ubrzo se počeo širiti društvenim mrežama. 

Možda te zanima... Kakve su ti šanse roditi blizance, trojke ili četvorke? Trudnoća

U slatkom, ali pomalo glasnom videu, dječaci histerično plaču kada ih medicinsko osoblje pokušava razdvojiti. Ipak, istog trenutka kada su bebe ponovno bile jedna kraj druge, i imale kontakt kože na kožu - prestale su plakati

"Moja supruga Lisa nije mogla vidjeti što se događalo i kada sam joj pokazao što sam snimio, bila je toliko dirnuta i zahvalna što sam uhvatio taj dragocjeni trenutak. Još uvijek plačemo dok gledamo snimku", rekao je tata Dane, čiji blizanci sada imaju 11 tjedana. Iako su dječaci rođeni četiri tjedna ranije, porod je prošao u najboljem redu, a bebe su zdrave.

Ljubav brata i sestre: Prerano rođeni blizanci cijelo vrijeme se drže za ruke

Dane i Lisa, osim blizanaca imaju i dvije djevojčice Corrine i Ameliju, koje se ne mogu zasititi svoje mlađe braće, a ponosni tata dodao je kako se nada da će njihovi dječaci imati ovako čvrstu vezu tijekom cijelog života. "Kad smo saznali da ćemo imati blizance, jedna od naših najvećih želja bila je da dječaci odrastu kao prijatelji i uvijek budu podrška jedan drugome, a kad smo ih vidjeli kako se tješe u prvim minutama nakon rođenja, znao sam da se naša želja već ostvarila".

blizanci, baby spa, kupanje Možda te zanima... Čudesna snimka: Bebe blizanci zagrljeni kao u maternici! Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.