Beba Igre za bebe 19. svibnja 2016.

'Dugina beba' slavi novi život i odaje počast gubitku trudnoće

jenpriester rainbow baby
Foto: Instagram/jenpriester
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Više od godinu dana nakon spontanog pobačaja, mama Cathy Matthews rodila je zdravu djevojčicu, a prekrasna fotografija bebe s duginim bojama odaje počast gubitku djeteta i slavi rođenje

Iako je rodila zdravu djevojčicu, mama Cathy Matthews iz Michigana još tuguje za bebom koju je izgubila u ožujku 2015.

"Bili smo jako uzbuđeni kad smo saznali da sam trudna. Svima smo odmah rekli, a onda smo izgubili bebu u petom tjednu trudnoće. To je bilo jako teško razdoblje za nas", rekla je za People.com.

'Nosit ću te u srcu do kraja života'

U emotivnom postu na svom blogu opisala je bol nakon gubitka djeteta:

"Svaki dan mislim na tebe i ti ćeš uvijek biti moje slatko malo dijete. Nosila sam te u trbuhu samo kratkih nekoliko tjedana, ali nosit ću te u srcu do kraja života. Dok sam vidjela dvije ružičaste crtice, odmah sam znala da si curica. Na dan kad si nas ostavila, nisam bila sigurna da ću ikad moći nastaviti dalje. Kako ću dalje? Trebalo mi je vremena i trebala sam se prilagoditi na to da je moje dijete na nebu umjesto ovdje s nama. Tješila me činjenica da nisam sama - puno je mama čija su djeca otišla na nebo prerano. I iako znam da se moji snovi za tebe neće ostvariti, znam da ćemo se jednog dana sresti ponovno i držat ću te, a za sada, to mi je dovoljno".

'Tuga nakon spontanog pobačaja ostaje i u novoj trudnoći'

Mama Cathy kaže da joj je velika utjeha bio izraz 'dugina beba', koji se odnosi na dijete rođeno nakon spontanog pobačaja ili djeteta koje je bilo mrtvorođenče, i pomogao joj u prebolijevanju. A ovoj obitelji poslužio je i kao inspiracija za prekrasne fotografije novorođene kćerkice Charlotte koje je snimila fotografkinja Jen Priester.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.