Beba Mama poslije poroda 09. srpnja 2018.

Bez cenzure: Mame pokazale svoja tijela nakon poroda

Foto: Instagram/4thtribodies
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte i pročitajte neke od nevjerojatnih priča još nevjerojatnijih žena koje su podijelile svoja iskustva od trudnoće, poroda pa do majčinstva

Fotografkinja Ashlee Dean Wells pokrenula je projekt 'Tijela četvrtog tromjesečja' koji dokazuje kako strije, ožiljci i druge promjene ne umanjuju majčinu ljepotu, već joj pomažu ispričati njezinu priču, a na Klokanici smo već nekoliko puta pisali o ovom projektu: Ovo su fotografije stvarnih žena nakon poroda!

Možda te zanima... Život nakon poroda: 'Četvrto tromjesečje zaista postoji!' Beba

Pročitajte neke od nevjerojatnih priča još nevjerojatnijih žena koje su podijelile svoja iskustva od trudnoće, poroda pa do majčinstva i ponosno se fotografirale sa svojom djecom za ovaj projekt.

Chrissy i Auden, 8 mjeseci nakon poroda

Chrissy priznaje da prije trudnoće nije razumjela zašto mame misle da im je tako teško. Sada ima bebu i novootkrivenu zahvalnost prema majkama u svom životu. 

Jennifer i Claire, 11 mjeseci nakon poroda

Jennifer je imala velikih problema s dojenjem i odlučila je isključivo izdajati se, što radi već 11 mjeseci. Želi da žene znaju da je moguće uspješno izdajati se duži period vremena.

Možda te zanima... Foto: Dirljiva posveta majkama koje izdajaju mlijeko Beba

Jocelyn i Fiona, 7 mjeseci nakon poroda

Iako je Jocelyn oduvijek bila ponosna na svoje zdravlje i fit izgled, tijekom trudnoće borila se s visokim krvnim tlakom i hipertenzijom. Ona se je priključila ovom projektu kako bi podsjetila žene da ne sude knjigu prema korici niti da se iskustva mogu uspoređivati. 

Rachael, Jude, Miriam i Ephraim, 1 mjesec nakon poroda

Nakon što je prošla kroz dva teška poroda, Rachael je odlučila da će treće dijete roditi kod kuće. Tek nakon trećeg poroda, shvatila je koliko porod može biti prekrasno iskustvo i sada je odlučila ići na tečaj za primalje kako bi i sama mogla pružati podršku ženama kroz najnevjerojatnije putovanje u životu.

primalja primalje medicinske sestre porod Možda te zanima... Pismo primalje: 'Ja sam samo sestra koja je bila na rođenju tvog djeteta' Trudnoća

Kathryn i Eponine, 8 mjeseci nakon poroda

Kathryn je rečeno da ne može imati djecu tako da je Eponine bila najljepše iznenađenje ikad.

Erin i Michaela, 11 tjedana nakon poroda

Erin je imala savršenu trudnoću osim činjenice da Michaela nije željela izaći. Morala je imati inducirani prod 13 dana nakon termina, a tijekom poroda otkrila je kako se bebina brzina otkucaja srca jako usporila te su liječnici morali izvesti porod vakuumom. Srećom, sve je prošlo u najboljem redu.

Možda te zanima... 'Nakon treće bebe, napokon se ne sramim svog tijela' Beba

Katie, Luke i Charlotte, 8 mjeseci nakon poroda

Katie i njezin suprug pokušavali su zatrudnjeti dvije godine prije nego što su saznali da imaju problema s neplodnošću. Odmah su započeli s liječenjem i poduzeli potrebne korake i godinu dana kasnije, Katie je saznala da je trudna. Još ljepše iznenađenje bilo je kada su saznali da će postati roditelji blizanaca.

Kayla i Oliver, 7 mjeseci nakon poroda

Kayla je naučila da je roditeljstvo uvelike utjecalo na njezinu sliku o tijelu. Tijekom trudnoće, ljudi su joj konstantno govorili da će izgubiti nakupljene kilograme jednom kad počne dojiti. Iako još uvijek doji, to nije bio njezin slučaj, ali sada je naučila otpustiti sve negativne osjećaje vezane za svoje tijelo jer želi da njezin sin također ima pozitivnu sliku o tijelu.

Možda te zanima... Žena svom mužu: 'Ovo nije tijelo u koje si se zaljubio' Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci