Beba Dojenje 25. rujna 2017.

Foto: Dirljiva posveta majkama koje izdajaju mlijeko

Foto: Facebook/JaqueHines
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna mama podijelila je dirljivu priču o tome kako se mučila s dojenjem i napisala posvetu svim drugim mamama koje su izdajale mlijeko za svoje bebe

Svi smo navikli vidjeti društvene mreže pune prekrasnih, čarobnih fotografija mama koje doje svoje bebe. Iako je lako vidjeti ljepotu u tim fotografijama, ponekad se mame koje ne doje ili ne mogu dojiti osjećaju izostavljenima pa čak i tužnima dok gledaju takve fotografije. Upravo zbog toga, fotografkinja Charity Williams snimila je seriju fotografija s mamom Jaque Hines, koja je podijelila svoju priču.

Posted by Jaque Hines on 4. rujna 2017

"Ovo je za mamu koja je uvijek sanjala o dojenju svog djeteta, ali nije bila u mogućnosti. Ovo je za mamu koja je osjećala kao da 10 minuta provedeno na pumpici za izdajanje traje cijelu vječnost. Ovo je za mamu koja se osjeća kao da ne može izaći iz kuće jer dok se izdoji, otušira, presvuče bebu, nahrani bebu i odvede pse u šetnju - dođe vrijeme za ponovno izdajanje."

Sanda Dominković Možda te zanima... 'Zašto ne dojim nego sam odlučila isključivo se izdajati?' Roditelji

"Ovo je za mamu koja ima alarm na satu u ponoć i 4 ujutro kako bi se izdajala. Ovo je za mamu koja je imala blister na svojoj bradavici, mahnito guglajući može li svojoj bebi dati mlijeko koje ima krv u sebi. Ovo je za mamu koja je plakala pod tušem zbog toga jer je imala začepljen kanalić i nijedna masaža ili količina topline nije joj pomogla s patnjom. Ovo je za mamu koja se svakodnevno hrani zobenim kašama, koja uzima dvije sjemenke piskavice uz svako jelo i koja koristi dodatke u prehrani kako bi povećala proizvodnju svog mlijeka."

Posted by Jaque Hines on 4. rujna 2017

Mama Jaque dalje piše o mami koja se je mučila s mastitisom, koja se izdajala u autu, u čekaonici, na poslu, o mami koju je sram zvuka svoje pumpice za izdajanje i koja propušta obiteljske trenutke zbog toga jer u drugoj sobi izdaja mlijeko.

dojenje Možda te zanima... Emotivna poruka za svaku mamu koja se borila s dojenjem Beba

"Ovo je za mamu koja nadopunjuje svoje mlijeko s adaptiranim ili doniranim mlijekom. Ovo je za mamu koja pokušava ne vikati na partnera jer je pustio mlijeko da stoji predugo i sad je pokvareno. Ovo je za mamu koja je slučajno prolila mlijeko posvuda i trudi se ne imati živčani slom."

Posted by Jaque Hines on 4. rujna 2017

"Ovo je za mamu koja se pita je li donijela pravu odluku. Bez obzira izdajate li se 10 minuta ili 10 mjeseci. Slavite svoje putovanje. Znajte da ste prekrasne, znajte da je izdajanje prekrasno, znajte da radite najbolje što možete, znajte da niste same i znajte da vas, bez obzira na sve, vaša beba voli!"

Posted by Jaque Hines on 4. rujna 2017

Iako na početku nije bila sigurna oko ovih fotografija, mami Jaque neizmjerno je drago što su snimljene i što je podijelila svoju priču kao ohrabrenje i podršku drugim mamama koje su u sličnoj situaciji. Fotografije dojenja, kao i fotografije izdajanja i hranjenja na bočicu prekrasne su i lijepo je vidjeti kako se i one slave. 

mastitis Možda te zanima... Pet najčešćih problema s dojenjem Beba

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci