Beba Mama poslije poroda 24. siječnja 2018.

'Nakon što sam rodila četvrto dijete, shvatila sam da je žensko tijelo nevjerojatno'

Foto: Facebook/Vannessa Brown Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sirovo. Moćno. Hrabro. Te riječi padaju na pamet kada pogledate fotografije majke četvero djece samo nekoliko tjedana nakon njezinog posljednjeg poroda

Kanadska fotografkinja Vanessa Brown, snimila je i podijelila priču o majci četvero djece koja se je odlučila na poprilično 'sirove' fotografije nakon poroda. "Još uvijek se ne mogu odlučiti što najviše volim kod ove divne žene i njezine priče, je li to njezina ljepota, njezina hrabrost ili njezino samopouzdanje", rekla je fotografkinja.

Mama Raegan objasnila je kako je htjela snimiti takve fotografije zbog svih drugih majki diljem svijeta. "Razmišljala sam o majkama i prisjetila se koliko mi se sve promijenilo kad sam rodila svoje prvo dijete. Nisam bila samopouzdana oko svog postporođajnog tijela i psihički sam se osjećala 'isušeno'."

Možda te zanima... Foto: Kako izgleda tijelo 3 dana prije i 3 tjedna poslije poroda Beba

No, kada je rodila svoje četvrto dijete, shvatila je da je njezino tijelo nevjerojatno, da je nosilo četiri bebe, bilo je rezano četiri puta i dojilo je četvero djece. "Željela sam pokazati svojoj djeci kada odrastu da sam ponosna na svoje tijelo jer svaki puta kada sam dobila striju - bilo je zato je sam nosila veliku, zdravu bebu u sebi."

Na kraju je dodala kako želi biti inspiracija drugim ženama koje su se osjećale kao ona: "Želim da sve žene na svijetu vole svoja tijela jer je svako dijete čudo i činjenica da se naša tijela mogu toliko promijeniti i tako se brinuti za djecu - nije ništa manje nego nevjerojatno."

Možda te zanima... 'Nakon treće bebe, napokon se ne sramim svog tijela' Beba

mothers beauty Možda te zanima... Ljepota majke: Ovo su tijela stvarnih žena nakon poroda Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.