Beba Mama poslije poroda 07. srpnja 2016.

Intimne fotografije pokazuju kako izgleda žensko tijelo nakon rođenja troje djece u godinu dana

Zena nakon poroda
Foto: Facebook/Trina Cary Photography
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Melanie Varney i suprug Gabby dobili su sina 2013. Samo 364 dana kasnije par je dobio blizanke. Trudnoće su promijenile njeno tijelo i Varney nije bila zadovoljna sa svojom odrazom u ogledalu

Nakon rođenja troje djece u jednoj godini, mama iz Kanade odlučila je prihvatiti svoje tijelo i uživati u vlastitoj senzualnosti. Melanie Varney i suprug Gabby dobili su sina 2013., samo 364 dana kasnije par je dobio blizanke. Trudnoće su promijenile njeno tijelo i Varney nije bila zadovoljna sa svojom odrazom u ogledalu.

Stop cenzuri majčinstva: ovo su stvarna ženska tijela

"Moje samopouzdanje je nestalo kada su se blizanke rodile. Bila sam na vrhu svijeta jer sam znala što sve moje tijelo može napraviti, ali u ogledalu sam vidjela samo strankinju.", rekla je Varney za The Huffington Post. Kad je fotografkinja Trina Cary postavila oglas za slikanje para na jezeru, Varney je odlučila sudjelovati zajedno sa suprugom. 

Plastični kirurg objasnio utječe li dojenje na opuštenost grudi

Varney je željela ponovno zavoljeti svoje tijelo nakon trudnoća i gubitka samopouzdanja. "Postati mama je bila najbolja stvar koju sam ikad napravila. To je sve što sam oduvijek željela.", objasnila je mama Varney. Par se borio s neplodnošću jednu godinu i imali su dva velika gubitka u tom procesu. Nakon rođenja prvog djeteta i neočekivane trudnoće s blizankama samo tri mjeseca poslije, Varney nije imala vremena razmišljati o svom tijelu. Samo je razmišljala kako što bolje sve odraditi i pripremiti se za jako užurbano razdoblje.

Holivudske mame koje su ponosne na svoje tijelo nakon poroda

Fotografije prikazuju njezino tijelo, ali i ranjivost i nježnost bračnog para. "Željela sam pokazati ženama i muškarcima kako ponovno mogu imati samopouzdanje. Ne morate biti savršeni kako bi bili lijepi, samo trebate prihvatiti svoje nedostatke i različitosti.", dalje je objasnila Varney. 

The body of a mother who birthed three children in 12 months.. The body of a woman that defines beauty itself. The body of power, love and strength. A woman's body....

Posted by Trina Cary Photography on 14. lipnja 2016

"Not once did gabby ever make me feel insecure about the way I looked. He still thought I looked just as beautiful as...

Posted by Trina Cary Photography on 14. lipnja 2016

"i swear it to the stars he said and she smiled swear it to the dust instead for one day these starts will all be...

Posted by Trina Cary Photography on 14. lipnja 2016

"she was everything real in a world of make believe." -r.m. drake

Posted by Trina Cary Photography on 14. lipnja 2016

taste what we can create.

Posted by Trina Cary Photography on 14. lipnja 2016

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.