Vrtić 14. lipnja 2024.

Pitali su ih zašto žele četvero djece – i oni su smislili genijalna 'opravdanja'

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nitko nikad ne treba postaviti pitanje roditeljima zašto žele toliko djece koliko žele ili imaju. No, činjenica je da roditelji to ipak nekad dožive. Ovi su to okrenuli na šalu za sve.

Koliko djece imamo i koliko djece želimo i kakvi su naši planovi, nas kao roditelja, to nitko osim nas ne mora dovoditi u pitanje, niti preispitivati. Želim jedno dijete ili želim šestero djece – moja stvar. Odnosno naša stvar. A ponajmanje je to stvar onih koji su nam potpuno daleki, dakle gotovo neznanci.

Možda te zanima... Mama iskreno o majčinstvu : 'Lakše mi je s četvero, nego s jednim djetetom!' Roditelji

To se dogodilo partnerima i influencerima Suzanne White i Dillonu Whiteu, koji očekuju svoje četvrto dijete. Netko se, naime, usudio pitati zašto bi „namjerno imali četvero djece?“ Prije svega – zašto to radite? To je nešto što se ne pita. No, srećom, ovi su roditelji to vidjeli kao priliku da naprave urnebesni video s popisom svojih razloga zašto žele imati četvero djece.

Suzanne i Dillon su naizmjenično nabrajali sarkastične razloge. Dillon je započeo s „Osjećam da nam treba više nasumičnih vreća stvari po cijeloj kući“, a popis se nastavio sa stvarima poput „Želim više cipela po kojima se mogu spotaknuti“ i „Toliko uživamo u pranju rublja da smo htjeli izgovor da to češće činimo.

Tata Dillon prisjetio se jutra tog dana i spoznaje do koje je došao tog jutra.

„Jutros sam pripremao doručak i pomislio sam, znaš, ne sviđa mi se što koristim GOTOVO cijeli karton jaja. Samo želim moći iskoristiti cijeli karton,“ rekao je tata, na što je Suzanne prasnula u smijeh. Kad je došla do daha, rekla je:

„Do sad nijednom od naše djece nisu trebali povodci, a ja sam samo mislila...“

„Kad smo već kod povodaca, nadam još jednom djetetu koje neće voditi pse u šetnju“, ubacio se Dillon.

Slijedile su još brojne šale naizmjence:

„Naša kuća trenutno jednostavno nije dovoljno glasna.“

„Stvarno želim rutinu spavanja koja traje cijelu noć.“

„Volio bih imati više aktivnosti za obitelj na koje bi mogli kasniti.“

Drugi roditelji s velikim obiteljima brzo su se javili s vlastitim smiješnim razlozima u komentarima.

„Ovdje 7 djece. Ušmrkala sam svoj energetski napitak kroz nos gledajući ovo“, napisala je jedna mama u komentarima. „Stvarno volim gasiti sva svjetla i puštati vodu u svim zahodima u svojoj kući 24/7. To je odličan kardio. Imam četverogodišnjaka pa imam još oko 15 godina da uživam u ovom hobiju.“

"Osjećala sam se jako usamljeno na wc-u, pa sam pomislila da bi bilo super imati i sudca i porotu pri ruci."

"Prava mentalna iscrpljenost očituje se u jedenju sladoleda na istiskivanje vilicom uz traumatično smijanje. Spremit ću ovaj video za svoj idući slom živaca!"

Koji god da je vaš razlog za povećanje obitelji, on je pravi. Nikada to ne biste trebali opravdavati.

Možda te zanima... Četvero ili više djece u Hrvatskoj ima tek nešto više od 10000 obitelji Beba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar SharonFaulk
    SharonFaulk

    nevjerojatno! Zarađujem 85 dolara svaki sat otkako sam prije pola godine počeo raditi freelance preko interneta... Radim od kuće nekoliko sati dnevno i obavljam osnovni posao koji dobivam od ove tvrtke na koju sam slučajno naišao na internetu... Jako sam sretan da podijelim ovu priliku za posao s tobom... To je definitivno najbolji posao koji sam ikada imao... Provjerite ovdje..........www.new.cash67.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.