Roditelji Sretna mama 02. listopada 2019.

'Muž. Žena. Cimeri?' Mama otvoreno o vezi s mužem nakon četvero djece

Foto: Mel Watts/Facebook
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mlada majka započela je pisati svoj blog nakon što su knjige koje je pročitala opisivale isključivo savršene situacije u životu roditelja i djece te je željela približiti drugima malo drugačiju, realniju sliku

"On je hrkao nakon napornoga tjedna, a ja sam bila budna razmišljajući o svim stvarima koje smo nekada radili. Koliko smo drugačiji bili prije. Bila sam bijesna na njega zbog te promijene. Bila sam ljuta sama na sebe jer sam se promijenila. Nitko drugi nije kriv. To je samo trenutak u našem životu kada mogu reći - nije sve ružičasto", započela je Mel Watts koja stoji iza svojega bloga The Modern Mumma.

"Više nema spojeva do dugo u noć. Više nema izležavanja u krevetu jutrima. Iznenadna putovanja za vikend više si ne možemo ni priuštiti.", napisala je, "a duga tuširanja vrućom vodom, sada su brzinski odrađena, dok pokušavamo između sebe otuširati i djecu."

"Odgajanje djece težak je posao. Djeca su postala naš prioritet broj jedan, a u jednom trenutku morat ćemo naučiti kako pozornost vratiti nazad na našu vezu.", zaključila je.

U svojem tekstu, Mel Watts se zapitala da li je ta promjena, koja se desila nakon rođenja djece, promjena na bolje ili na lošije.

"Mislim da to nije promjena na lošije. Mislim da smo u ovom trenutku u životu na pravome mjestu, upravo sada, upravo ovdje. Još uvijek sam zaljubljena u svojega muža. Samo je sada ovo drugačija vrsta odnosa.", napisala je Watts. "To je obaveza. To je zadovoljstvo. To je ponekad frustrirajuće. Ponekad se ponavlja. To je još jedno poglavlje u našem životu."

"Znači li to da je romantika umrla? Ne. Veoma je živa, ali sada su tu još tri dodatna ljudska bića upletena i više nije toliko lagano. Mislim li da moj muž zaslužuje više? Da, on zaslužuje cijeli svijet trenutno, a sve što mu ja u ovom trenutku mogu dati je dlakavu, nervoznu ženu", humoristično je napisala.

"Da me danas netko pita je li se naš odnos s vremenom promijenio, odgovorila bih - da. Ništa više neće biti isto, zauvijek. I to je u redu. Život se vrti oko promjene. Poanta je u tome da kroz to prolazimo zajedno, kroz dobro i loše.", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a day. I love all the decorated cards, the preschool gifts and stall gifts. Being their mum is all kinds of amazing. Everyday is something new, something exciting and sometimes tiring. We’re busy, we’re full but we’re so happy. Reflecting on becoming a mama when I was 19 I feel like I can finally sit back and say - I did it. I’ve done this. All these children were my newborns at one stage. All these children have grown each with their own personalities, traits and differences. It’s not always a walk in the park but it’s worth it, always worth it. I promised Ayden 11 years ago that he and I will be okay; we’re okay bud. We’re doing bloody amazing. Thank you for being my reason 💕💕💕 happy Mother’s Day to all!

A post shared by the modern mumma - Mel Watts (@melwatts) on

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.