Roditelji 14. lipnja 2024.

Will Ferrell odjenuo se kao srednjovjekovni plemić da osramoti sina na maturalnoj

Foto: Ian West/PA/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon što s nama prođu burno razdoblje puberteta, roditelji nam se nekad jednostavno požele osvetiti i osramotiti nas pred svima. Većinom je to, srećom, zapravo simpatično. A kad to napravi Will Ferrell, onda je urnebesno.

Svakog roditelja kad-tad čeka razdoblje puberteta, u kojem smo spremni od djece doživjeti i čuti sve i svašta. Ne žele hodati uz nas, ne žele da ih se vidi s nama, sramotimo ih odjećom, sramotimo ih pričom, sramotimo ih time što nismo dovoljno cool, sramotimo ih time što… smo njihovi roditelji. I onda i ta faza jednom prođe…

Možda te zanima... Ethan Hawke je ponosan na ulogu u spotu Taylor Swift, a njegove kćeri su – duboko razočarane Školarci

A roditelji počnu smišljati kako mogu „vratiti“ svojoj djeci za pretrpljene traume – ako imaju dovoljno smisla za humor. Istina, neki se time ne zamaraju, ali mnogi odmalena smišljaju kako će se jednog dana „osvetiti“ svojoj djeci za sve pretrpljeno. U šali, naravno.

E, pa kad ti je tata Will Ferrell, onda možeš – živjeti u strahu. Jer to što on može smisliti, uz dodatak činjenice da mu apsolutno ništa nije problem niti neugodno, može ti doslovno uliti strah u kosti kad si srednjoškolac. Dobro to zna i njegov danas 20-godišnji sin Magnus, koji je nedavno na svom TikToku podijelio fotografiju sebe i tata na svojoj maturalnoj večeri.

Will Ferrell odjenuo se u srednjovjekovnog plemića za Magnusovu maturalnu večer s ciljem da ga osramoti. Sigurni smo da je upalilo, a izraz Magnusova lica na fotografiji vjerno to dočarava.

„Ocjenjivanje stvari koje je moj tata napravio“, napisao je ovaj današnji student Sveučilišta Južne Kalifornije na prvom slajdu na TikToku. „Odjenuo se kao srednjovjekovni plemić da me osramoti na maturalnoj. 10000/10,“ piše na drugom, na kojem je on s tatom, Willom Ferrellom, odjevenim u srednjovjekovnu odjeću. Magnus pored svog tate izgleda pomalo potišteno ili čak poniženo.

Objavu možeš vidjeti OVDJE

Magnus Ferrell, najstariji je sin Willa Ferrella kojeg dijeli sa suprugom Vivacom Paulin zajedno sa 17-godišnjim sinom Mattiusom i 14-godišnjim sinom Axelom. Magnus je podijelio ovu fotografiju sa svojim tatom, a mediji su oduševljeno prenijeli ovu nesvakidašnju crticu iz života slavnog glumca. Sigurni smo da ni drugoj dvojici sinova nije bilo manje nelagodno odrastanje…

Iako se vrlo dobro znaju imena sinova Willa Ferrella i nisu nikad bili „skriveni“, mnogim Magnusovim pratiteljima nije baš bilo potpuno jasno što se događa, pa im je trebao trenutak da shvate da je Magnus njegov sin. „Postoji mini Will Ferrell?!?!?!“ napisao je jedan od pratitelja, a drugi se našalio: „Izgleda vrlo poznato, gotovo poput vilenjaka.“

Neki su komentatori bili na granici istinitog čuđenja i ironije, pa je tako netko napisao: „Tvoj tata izgleda kao Will Ferrell“, dok su drugi odgovorili: „It might seem crazy what I'm boutta say,“ citirao je netko poznate stihove. „Tko će joj reći?“ pitala je druga osoba.

Jedna je osoba napisala: „Pokušavam zamisliti kako je to kad Will Ferrell viče na tebe“, a Magnus je odgovorio: „Vrlo zastrašujuće.“

Inače, ovo nije jedini put da se Ferrell obukao u kostim kako bi osramotio svoju djecu. Dok su njegovi sinovi bili puno mlađi, odjenuo se kao Uskršnji zeko. Ispričao je to Magnus u intervjuu za podcast prošle godine kada su ga upitali je li ga tata ikada osramotio.

„Da, definitivno“, rekao je tada, opisujući kako ga je mama probudila na uskrsno jutro kako bi mu pokazala nešto vani. Njegov tata bio je odjeven kao uskršnji zeko. „I pogledam van, i tamo je samo jedan tip u ovom čudnom kostimu Uskršnjeg zeca. I samo šeta uokolo, pomalo bizarno, i pravi čudnu facu,“ prepričao je Magnus.

No, sad kad je Magnus student i puno stariji, čini se da uživa u tatinim ludorijama na drugoj razini – baš kao što bi i mnogi obožavatelji ovog glumca napravili. Tako su se Magnus i njegovi prijatelji sjajno zabavili kad se tata Ferrell prošle godine pojavio kao DJ na zabavi u njegovoj školi i odsvirao „Eye of the Tiger“.

Nekad stvarno obitelji komičara žive malo drukčije – kao u filmu.

Možda te zanima... Spisateljica i majka troje djece otkrila da „obožava sramotiti svoju djecu u javnosti“ Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Vezani članci