Roditelji 13. studenoga 2023.

Patrick Dempsey: „Teže je odgajati tinejdžere, jer ih moraš pustiti da pogriješe“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Slavni McDreamy iz Uvoda u anatomiju već je godinama miljenik ženskog dijela publike i onaj za kojim mnoge uzdišu, a ove je godine ponio i titulu najseksipilnijeg muškarca na svijetu prema časopisu People, a njima je ujedno dao i ekskluzivan intervju na brojne teme, pa tako i roditeljstva.

On je osvojio mnoga srca na ekranu, najviše njih ulogom McDreamyja u slavnom Uvodu u anatomiju. No, u stvarnosti je zapravo obiteljski čovjek, tata troje djece, pa je to onaj dio koji je nama ipak bliskiji. Iako, sigurni smo da bi mnoge mame slušale ne samo obiteljske stvari o Patricku Dampseyju, ali… Vratimo se na klince, koji više i nisu tako mali.

Možda te zanima... Zvijezda Uvoda u anatomiju: Odgoj kćeri sa sindromom Down bio je kao ponovno rođenje Roditelji

Dakle, povodom titule koju je ponio, za najseksi muškarca prema časopisu People, istom je časopisu dao ekskluzivan intervju. U njemu je između ostalog govorio i o svojoj djeci i svojoj ulozi kao oca. Njegova najstarija i jedina kći ima 21 godinu, dok su njegovi blizanci, sinovi, sad taman u možda najboljem dijelu puberteta sa svojih 16 godina. Sigurni smo da nije lako, a Patrick u intervjuu kaže da je sad puno strpljiviji nego ranije kao otac.

„Jedan od najvećih izazova za mene je bio suočiti se s tom bukom i neredom, ali sad sam daleko tolerantniji,“ kaže Patrick za People, a priznao je da mu je s klincima bilo lakše kad su bili manji, nego sad kad su u pubertetu i stariji.

„To je zato što moraš biti uz njih, ali oni te ne žele blizu sebe, jer se bore za svoju neovisnost, kako bi i trebali,“ opisao je sjajno Patrick ovu zavrzlamu puberteta. “Oni moraju shvatiti kako funkcioniraju u svijetu, moraju naučiti te granice, moraju griješiti. A vi morate biti tu za njih i dopustiti im da uče iz toga.”

No, možda je upravo takav život, uz troje djece, od koje su dvoje tinejdžeri, zaslužan za njegovu titulu. Naime, Patrick je priznao da ga njegova djeca drže uvijek u pokretu. „Zbog njih sam vrlo aktivan. Moram ostati u formi kako bih držao korak s njima. Što si stariji, to više moraš raditi.” Dodao je i da ga oni održavaju mladim, kao na primjer kad ga zezaju, kako je i očekivao, zbog titule koju je ponio, te smišljaju sve razloge zašto mu ne bi trebala pripasti titula.

Patrick Dempsex u intervjuu je otkrio i da nije baš lako odgajati djecu u Hollywoodu, u što, zapravo, nismo ni sumnjali. "Pročitao sam nešto o tome koliko je važna kada imate djecu okolina u kojoj se nalaze, to je možda najvažnija stvar za njih i njihov razvoj", rekao je. "Dakle, pokušavam zadržati to dobro, mirno, sigurno okruženje puno ljubavi za njih. Posebno kad želiš da svatko od njih nađe svoj identitet, daleko od moje sjene.“


Možda te zanima... Schwarzenegger otkrio svoje neobične odgojne tehnike: paljenje cipela, ograničeno tuširanje, bacanje madraca... Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.