Školarci 27. listopada 2023.

Spisateljica i majka troje djece otkrila da „obožava sramotiti svoju djecu u javnosti“

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Majčinstvo nije lako, to znamo. Zato je važno pronaći razlog za smijeh i osmijeh u svakom djeliću tog teškog „poziva“. Pa makar im i vratili sve ono što oni najčešće nama priređuju…

Nitko te ne zna i ne može osramotiti kao što to mogu tvoja djeca. Sigurni smo da to zna svaki roditelj, kao što smo sigurni da svaki roditelj ima barem jednu anegdotu iz koje se može iščitati koliko ga je dijete osramotilo pred nekim. A zašto mi to ne bismo onda radili i njima? Ok, odrasle smo osobe, ali neka bezazlena sramoćenja njima će osvijestiti taj osjećaj, a nas… jednostavno razveseliti. Da, moramo priznati.

Možda te zanima... 5 posljedica posramljivanja djeteta koje ne želiš nikom Školarci

Spisateljica Jenna Bush Hager otkrila je nedavno u jednom intervjuu što je jedna od najdražih stvari u majčinstvu, prema njenom mišljenju. Ona, naime, obožava sramotiti svoju djecu. Zvuči na prvu pomalo iznenađujuće, ali izaziva osmijeh, zar ne?

Komentirajući jedan video koji su gledali u emisiji, Jenna kaže i ona jako voli sramotiti svoju djecu, i to kad god joj se pruži prilika za to, a posebno se razveselila pomisli da to napravi djeci ispred škole, kad ih doveze ili pokupi iz škole.

"O da. Volim posramljivati ​​svoju djecu. I ne mislim to na zao način. Mislim to na 'ha ha' način. To je jedna od najvećih radosti roditeljstva", rekla je tom prilikom spisateljica i voditeljica Bush Hager. A kad su je pitali za primjer, ispričala je:

"Ponekad vozim Milu u školu i pjevam 'Driving Carpool', a onda ću staviti repericu Cardi B — čistu verziju — i prestroji ću se. A Mila mi tad viče: 'Stišaj! Stišaj. Tako si neugodna mama, stišaj!'", ispričala je Bush Hager.

„Nekad volim glumiti da sam njena životna trenerica. Jučer sam joj rekla da stane ispred ogledala i da ponavlja za mnom: 'Ja sam sjajna, ja sam lijepa, ja zauzimam prostor, ja sam dobra plesačica, ja sam dobra u matematici'. Natjerala sam je da sve to govori, entuzijastično, a onda je sve to odradila, ali kad je došla do kraja, samo je dodala 'ne!' i otrčala.“

Jenna Bush Hager i druga gošća emisije u kojoj je Jenna to izjavila, Hoda Kotb, novinarka i voditeljica, složile su se da je nekad tako dobra ideja malo posramiti svoju djecu, i to nekim pozitivnim stvarima, kao, na primjer, kad mama i tata počnu plesati nasred pločnika.

U potpunosti podržavamo, sve dok je u granicama dobrog ukusa i – odgoja.

Jenna Bush Hager ima troje djece - Hala, 4, Poppy, 8 i Milu, 10 - sa suprugom Henryjem Hagerom.

Možda te zanima... Kako se ponašati kad tvoje dijete negativno komentira u javnosti nečiji izgled? Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.