Školarci 09. svibnja 2024.

Ethan Hawke je ponosan na ulogu u spotu Taylor Swift, a njegove kćeri su – duboko razočarane

Foto: YouTube
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Taylor Swift apsolutno je obožavana među tinejdžerima, posebno tinejdžericama, jer je ona možda najveća zvijezda današnjice. Ali kad se u cijelu priču uključi tvoj tata, onda sve to prestaje biti cool, čini se.

Najnoviji album Taylor Swift „The Tortured Poet's Department“ uzburkao je mnoge vode, ali oni koji ju vole, vole ju još i više. A takvih je – puno. Vole ju svi, a vole ju posebno i djevojčice i djevojke. Taylor je definitivno ikona našeg vremena i mnogi bi sve dali da joj se samo približe, a kamoli išta drugo.

Možda te zanima... Patrick Dempsey: „Teže je odgajati tinejdžere, jer ih moraš pustiti da pogriješe“ Roditelji

U jednom od novih spotova za singl s ovog album, „Fortnight“, pojavljuju se neka slavna lica, a među njima je i Ethan Hawke. Naime, slavni glumac igrao je jednu od glavnih uloga upravo u filmu „Drušvo mrtvih pjesnika“, na koji, pretpostavlja se, aludira naziv albuma. Ethanu Hawku pridružio se također njegov kolega iz kultnog filma, Josh Charles.

Iako je Ethan Hawke bio uvjeren da će njegove dvije najmlađe kćerke biti jednostavno oduševljene činjenicom da je on u spotu kraljice Taylor, čini se da grdno prevario. Ethan kaže da su njegove kćeri bile potpuno zatečene njegovom epizodnom ulogom u spotu – i pod „zatečene“ ne mislimo da su bile oduševljene.

Ovaj 53-godišnji glumac otkrio je u emisiji „The Late Show“ da je mislio kako će impresionirati svoju djecu Swiftie Clementine (15) i Indianu (12) pojavljivanjem u spotu Taylor Swift, ali dočekala ga je potpuno drukčija reakcija. Obje su bile šokirane, ali ne pozitivno.

„Istina je da je, kada su saznale, izraz na njihovom licu bio izraz dubokog razočaranja“, našalio se glumac.

Hawke kaže da je točno mogao zamisliti svoje kćeri kako žele reći Taylor: „Ne obraćaj pažnju na našeg tatu. Naš tata je idiot. Trebala si nas zvati.“ Tinejdžeri su, ipak, svugdje i svi isti, čini se. Roditelji nisu cool jednostavno, pa bili oni i Ethan Hawke!

 | Author: YouTube Foto: YouTube

No, sve u svemu, čini se da tata Ethan razumije užas svojih kćeri, jer je voditelju Stephenu Colbertu rekao ovako: „Taylor pripada njima. Ne mogu im to priuštiti. Pa sam morao to nekako potiho odraditi.“

Nije smio niti zucnuti

Inače, kćeri su za ovo tatino gostovanje saznale doslovno kad su ga vidjele u gotovom, objavljenom spotu. Tata im nije smio reći da se pojaviti u spotu, jer je potpisao ugovor o tajnosti podataka. „Recite mojim kćerima tinejdžericama da ću upoznati Taylor i svi u školi će to znati“, objasnio je Ethan zašto im nije mogao reći.

Inače, Ethan ima još dvoje starije djece s bivšom suprugom Umom Thurman, glumce Mayu Hawke (25) i Levona Hawkea (22). Sad je u braku s Ryan Hawke, s kojom ima ove dvije tinejdžerice.

Dok njegove kćeri nisu bile oduševljene njegovom pojavom u spotu, Ethan i Josh su bez ustezanja dijelili oduševljenje što će se pojaviti u spotu slavne Taylor.

„Ne možete zamisliti kako je hodati zračnom lukom s prijateljem kojeg poznajete 35 godina i gledati sve mlade ljude s majicama 'Eras' (Tour) na sebi i njihovim stvarima Taylor Swift, a mi imamo nešto još bolje od tog — mi ćemo sami upoznati kraljicu,“ rekao je Ethan, te dodao: „Osjećali smo se kao najveće rock zvijezde na svijetu.

Eh, da, nekad tek kasnije shvatimo koliko su naši roditelji cool!

Možda te zanima... Matthew McConaughey: 'To što sam postao tata učinilo me boljim umjetnikom i glumcem' Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.