Roditelji 27. studenoga 2023.

Roditelji podijelili urnebesne reakcije svoje djece na objašnjenje – seksa

Foto: Unsplash
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Roditeljstvo je teško, naporno, iscrpljujuće… Nekad poželiš tu djecu ispaliti iz topa na mjesec. Ali nekad se isplati, jer nekad se nasmiješ od srca i stvoriš anegdote za cijeli život.

Postoje brojne prekretnice u životu roditelja. Kad dijete prohoda, pa progovori, pa kad prvi put prespava kod prijatelja, kad prvi put ode na more bez tebe, kad ti predstavi prvu curu/dečka… I ono kad im ti moraš ispričati kako nastaju djeca i što je to zapravo seks. Uh. To može biti tako… zabavno!

Možda te zanima... Nezgodno je, ali što napraviti kad uloviš svoje dijete da masturbira? Roditelji

Dobro, to je u slučaju da kažeš sve kako jest, da se ne izmotavaš raznim pčelama i cvijećem, rodama, kupusom i sličnim glupostima. Ako odlučiš reći točno kako jest, odnosno barem u okviru prihvatljivih činjenica, onda možeš očekivati od klinaca stvarno zanimljivu reakciju. I možda se dobro nasmiješ.

Na stranici Upworthy.com napravili su malu kolekciju postova s uglavnom Twittera, odnosno X-a, u kojima roditelji dijele reakcije svoje djece na trenutak u kojem su objasnili svojoj djeci kako seks funkcionira. Izjave i reakcije su jednostavno urnebesne!

Evo nekih:

Nisam željela biti poput svojih roditelja, nego sam htjela biti otvorena o svemu i govoriti činjenice. Ali nisam očekivala dodatna pitanja! Gdje to radite? U koje vrijeme to radite? Mogu li gledati sljedeći put kad to radite??😮🙄

Moja kći (tada 6 godina) pitala je trebamo li posjetiti doktora kad to radimo jer netko stavlja nešto u moje tijelo. Zatim je pitala može li vidjeti koliko daleko ide unutra. 😬 Nakon tog smo morali odraditi razgovor o privatnosti.

Moja su djeca posvojena i jednom sam čula: "Pa, vi barem niste morali raditi TO!"

Moje je dijete saznalo za to dok smo bili u kupovini, bez tate. Kad smo stigli kući i ona je prišla svom tati, i rekla: "ZABADAO SI SVOJ PENIS U MAMINU VAGINU 2 PUTA!!!"

Moj nećak je imao oko 7 godina kada je saznao o tom. Na sljedećoj velikoj blagdanskoj večeri najednom je ustao od stola, pokazao bicepse i glasno izjavio: "Ja sam jak, zdrav i pun sperme!"

Kad je moja kći imala 12 godina, pitala me što je to oralni seks. Duboko sam udahnula i, ponosna na sebe, objasnila činjenice. Ona je zatim rekla: "Zašto bi itko želio to učiniti?"

Kada smo kćeri objasnili sve o seksu i rekli joj u razgovoru da smo to "učinili" puno puta, naša kći je počela plakati i pitala "gdje su ostali...“ Mislila  je da ima mnogo izgubljene braće i sestara…

Jedno od moje djece doslovno mi se smijalo kad sam mu objasnila seks. Trebalo mi je nekoliko minuta da ga uvjerim da ne izmišljam.

Ovo su rečenice koje im treba zapisati u dnevnike i pokazati kad budu, hm, dovoljno stari.

Možda te zanima... Kad te dijete pita odakle dolaze bebe, nešto moraš odgovoriti, a evo nekih savjeta… Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.