Školarci 01. ožujka 2024.

Drew Barrymore zamolila kćer da ne nosi crop top. Njen odgovor na to je - sve!

Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dok smo mi u ulozi djece, ne razmišljamo previše o tom kako će stvari jednom izgledati sa gledišta naše djece. No, i to doba jednom dođe, a neke stvari ne možemo sakriti…

Kad postaneš roditelj, neke ti se stvari počnu činiti potpuno drukčijima, pa ono što si radila u prošlosti i nisi uopće dovodila u pitanje je li to u redu, sad ti najednom izgleda potpuno neprihvatljivo. Ne želiš da tvoje dijete u pubertetu proba alkohol ili cigarete, da izlazi do kasno u noć, da ide na spojeve s dečkima… Znaš, sve one stvari koje si ti radila u pubertetu.

Možda te zanima... Drew Barrymore otkrila savjet o roditeljstvu koji joj je promijenio život: „Najbolji rezultat ikad“ Roditelji

I sve je to dobro i podnošljivo dok tvoje ponašanje ostane dobro skriveno i dok tvoja djeca ne znaju kako si se ti ponašala i što si sve radila. Znaš, onako licemjerno kako to mi roditelji već znamo napraviti, da se našalimo malo. No, kad si zvijezda i kad se o tebi sve zna, e onda je to malo teže. Ako i ne znaš sve, google zna i začas sve doznaš.

U jednoj od epizoda svoje emisije Drew Barrymore Show slavna je glumica ugostila Christinu Aguileru, pa su razgovarale upravo o sličnom problemu. Razgovarale su tako i o pravilima ponašanja za svoje maloljetne kćeri, a Drew je posebno nasmijala sve svojom pričom.

„Moja kći želi nositi crop top i ja kažem 'Ne',“ ispričala je Barrymore. „A ona na to kaže: 'Ti si bila na naslovnici Playboya'.“

Kakav odgovor! Touché, rekli bismo! Za one koji ne znaju, Drew se na naslovnici Playboya pojavila 1995. godine i na toj je naslovnici, moglo bi se reći, nosila nešto nalik crop topu. Dok na nekim slikama unutra nije nosila – ništa.

Kad ti se vrati...

Nasmijala se i Christina Aguilera, te istaknula da joj se zapravo sviđa kako je to njena kći rekla! A zatim je ispričala kako se i ona može poistovjetiti s Barrymore.

„Pa, znala sam da to dolazi onog dana kad sam nosila kaubojske hlače,“ rekla je Aguilera, referirajući se na jedan od svojih kultnih izgleda iz 2000-ih kojeg se mnogi sjećaju.

Ipak, i ona pokušava kontrolirati dužinu majica kod svoje kćeri, a pokušava to često učiniti tako da stvari stavi u kontekst.

„Znaš, i moja kći želi nositi crop top, a ja sam rekla: ‘Možeš li ga jednostavno skinuti?’”, rekla je Aguilera. „Ali pokušavam joj usaditi razmišljanje da neki ljudi imaju dobre, a neki loše namjere. Ne želim je plašiti, učiniti da se užasava svijeta ili da misli da su svi loši ljudi, ali isto tako mislim da je važno da ona ima snažan dojam sebe, ali i da joj tijelo bude snaga, kao i jednog dana njena seksualnost.“

Zvuči kao vrlo promišljeno roditeljstvo i mogli bismo se lako složiti s ovim. Jer kad su tvoje fotke već dostupne svima i tvoje dijete točno zna što si radio, nema dileme oko tog što smiješ, a što ne dopustiti.

„Želim da prvo upozna samu sebe. Čak i kad se vratimo mojim kaubojskim hlačama ili čak tvojoj naslovnici Playboya – mi smo se izražavale onako kako smo osjećale da je najbolje za nas u to vrijeme. Bilo je osnažujuće,“ nastavila je. „Osnaživanje znači biti žena i prihvatiti svoje tijelo, što god čini da se osjećaš dobro ili ženstveno.“

Inače, Aguilera ima 16-godišnjeg sina Maxa s bivšim suprugom Jordanom Bartmanom i 9-godišnju kći Summer Rain sa svojim zaručnikom Matthewom Rutlerom, dok Barrymore ima kćeri Olive (11) i Frankie (9) s bivšim suprugom Willom Kopelmanom.

Možda te zanima... Blake Lively usporedila je majčinstvo s uzimanjem kokaina – i potpuno je razumijemo Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.