Školarci 14. ožujka 2024.

Ah, ti tinejdžeri: Pink otkrila zašto je njezina kći zapravo obrijala glavu

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad je pjevačica Pink nedavno objavila fotografiju svoje kćeri Willow s obrijanom glavom, mnogi su pomislili da je ona nekako „kriva“ za to. I jest, čini se, ali ne onako kako smo mislili…

Ako imaš ikakvog iskustva s tinejdžerima ili pubertetom (osim što se sjećaš svog), znaš da s klincima u toj dobi jednostavno nije lako i da možeš svašta očekivati. Isto tako, ako to još ne znaš slučajno, pubertet nastupa sve ranije, pa više ono „teen“ na kraju brojeva godina koje smo smatrali tinejdžerskima više ne vrijedi previše. Zato je i skovan termin „tweens“, koji mi ne možemo, naravno, prikladno prevesti, a označava djecu koja još nisu službeno u pubertetu, ali je taj pubertet vidljiv.

Možda te zanima... Pink održala snažan govor za kćer koja misli da je ružna Školarci

Jedna od njih je i Willow, 12-godišnja kći uvijek simpatične pjevačice Pink. Kad je Pink nedavno objavila svoju fotografiju s kćeri Willow Sage Hart, mnogi su se iznenadili njezinom frizurom. Naime, Willow je na slici bila potpuno obrijane glave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P!NK (@pink)

Mnogi su tada pomislili kako jabuka ne pada daleko od stabla, a sigurno je prva pomisao bila kako je Pink imala svoje „prste“ u tom, odnosno utjecala na novu frizuru svoje kćeri. No, na jednom od svojih koncerata Pink je otkrila da ona nije bila „mozak te operacije“.

Dok je nastupala u Australiji u sklopu međunarodnog dijela svoje svjetske turneje Summer Carnival, ova 44-godišnja pjevačica objasnila je da šišanje njene kćeri nije bilo pod njezinim utjecajem, iako je ona na određeni način to potaknula.

„Pogriješila sam što sam dala kompliment njezinoj lijepoj, dugoj kosi – pa ju je obrijala“ ispričala je Pink na koncertu, a snimka koja je objavljena na TikToku postala je viralna i osvojila mnoge. Kad je to izgovorila, ona sama je prasnula u smijeh, kao i cijela publika.

@fitspomumma @P!NK showing us shes just human and a mother of a teen girl lol #pink #pinksummercarnival #summercarnivaltour #willowhart #pinksdaughterwillow ♬ original sound - 🌺Casey🌺

„Dakle, suprotno uvriježenom mišljenju,“ dodala je, „to nije bila moja ideja.“ Osim tog, Pink je priznala kroz šalu da je i njoj samoj to na neki način teško palo, te rekla dok je gladila svoju kratku kosu: „Živjela sam kroz svoju djecu koja imaju kosu.“

No, na kraju je, baš kao svaka prava mama rekla: „Ali znate što, svejedno je volim.“

Bio je to zasigurno trenutak koji je mnoge osvojio. Vrlo iskren, jednostavan, a pokazao je da svaka mama vodi posebnu, a opet istu ili sličnu, bitku sa svojim tinejdžerima.

Obožavatelji su svi podržali Willow, za koju kažu da je "ista kao mama“.

„Nije jabuka pala predaleko od stabla što se Pink tiče,“ bio je jedan od omiljenih komentara.

„Ista je kao Pink,“ dodala je druga obožavateljica.

„Oh, ona je tako - kćer svoje majke! Obožavam to što im dopušta da se tako slobodno izražavaju,“ izjavila je treća.

Svi su bili oduševljeni načinom na koji je Pink riješila situaciju, ističući da ne bi svi roditelji bili toliko cool da dopuste svojoj 12-godišnjoj kćeri da obrije glavu.

“Ovo je tako super!! To je samo kosa. Toliko roditelja je izbezumljeno zbog kose svoje djece,“ istaknula je jedna pratiteljica. „Odlično, Pink!!“

„Moraš je voljeti!“ glasio je jedan od komentara, a mi se s njim moramo apsolutno složiti!

Možda te zanima... Pink kaže da njena 11-godišnja kći nema mobitel i neće ga tako skoro niti dobiti Školarci

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.