Uf ne mogu se sjetit niceg sta s tila komentirat😑
Uglavnom, mi danas prodali nase auto koje je kod nas bilo skoro 10god, doslovno smo sve s njim prosli. Bas mi je tesko nekako falit ce mi.ja se za nju vezala kao da je zivo bice😭
Croatina, ja i mm smo prestali stapicima cistit usi.poslije tusiranja wc papirom ih dobro obrisemo.a jednom u mjesec dana mozda stapicem samo pokupim ako bude sta unutra i to je to. Mislim da je tako nekako najbolje 😊
Cure sa ogtt super da ste uspjele sve srediti, Luna odradi to ovaj tjedan, vidis da i sam doktor kaze da je ti sve ok😉
Lordan, hahaha, a kad mi je sve slatko jesti, sta cu ja. Bolje i kili a da smo zdrave 🐖😃
Babyq koji krevetic i koja kolica ako ste se vec odlucili?
Tankian, blago ti se sta si sredila sve po kuci.ja cekam kumu iduci tjedan da mi dodje i sredi sobu jednu i predsoblje😂😂 lakse mi je nekako to s njom nego da sama 😆
Dobar dan drage mame, dugo vam se nisam javljala. Nisam znala gdje su mi glava a gdje noge, selili smo se u nas novi stan, pa kaos. Smjestili smo se napokon, soba za našu princezicu je gotova, kupili smo sve, suprug je toliko zaluđen dolaskom bebe da je kupio čak i visoku stolicu za hranjenje bebe jer ima nastavak da se može od početka stavljati a kasnije bude stolica gdje sjedi dok papa. Čak smo i Pampers kupili 1 i 3 veličine, ostalo mi je još malo odjeće da kupim, nešto posebno za izlazak iz bolnice. Nadam se da ste vi sve dobro i da je sve u najboljem redu sa vašim bebicama.
Ja vise uopce necu odgovarat na ove gluposti vezane uz "jesam li trudna", tocno me baci na zivce kad vidin da je neko uletija s tim😠 i nemojte se trudit odgovarat pliz. 😇
Meni je isto dan bezveze, cijeli bozji dan kisa pada, ne mogu nigdi iz kuce, isli se samo provozat sa novim autom da se i s tim pohvalim😊😊😊 i eto. Prodje dan😥
Oppa, ma ne brini, ljudi smo. Normalno je da smo tuzni i nikakvi ponekad. Mene iz cista mira uhvati depra, a trenutak prije bila skroz ok. 😕 ali dobro.nek smo zivi i zdravi i nek nas bebice lupkaju, ja sam isto najsretnija kad on lupka 😍
Bas triba ignorirat ovao debilna pitanja. Jossu samo na kraju tribale pitat jesu li jos uvik djevice. Al neko garant zeza...
Oppa nadam se da si danas bolje volje 😘
Hahahahaha tankian lima ima 2 godine i 2mj 😁 a nije da plasim al daj se stavi u situaciju 😂 vristece dijete koje se baca i sad mu ti nakapaj oci..oces malo sutra 😂😂
Ne da spava s nama u sobi, spava s nama u krevetu 😂😂 mislili smo ga u kinderbet prebacit prije neg se klinka rodi, al vidim da to bas i nije opcija njemu 😂😂😂 mislim ni ne trudimo se..mozda bi mogli probat veceras..itako je kinderbet vezan na krevet i moze se provuc k nama kroz sipke kaj su skinute
Tonka tak i ja, al me bilo sram napisat da ne cistim usi 😂😂 al i kad uzmem stapic i procackam s njim, nema nis posebno..brijem da se to samo uspostavi..
E cure kak je meni sad pozlilo..ja ne znam jel mi secer pao il kaj..ustala sam se iz kreveta, meso stavit u vrucu vodu i najednom vrucina, slabina, treskavica..isuse boze..dobro pa ima cokolina ono..instant secer..pa sam takvu nehumanu zdjelicu tog pojela u tak kratkom roku da mi je uzasno sjelo na zeludac..malo mi je bolje al i dalje nisam bas najnaj..a imam volje svasta radit..a osjecam da moram jos lezat..koma..
Gdje ste curke, baš ste se raspisale i pročitala sam sve ali neću odgovoriti jer se ne mogu sjetiti 🤣
Uglavnom , ja danas imam neobičan problem. Osjećam neku slabost u nogama, i kada pređem rukom osjetim neka bolna mjesta kao da su mišići upaljeni, ali je prije svega ta nemoć u kostima i zglobovima. Malo me i donji dio leđa boli ali ništa strašno. Malog osjetim niže kao da se spustio, ne znam je li rano da se beba pođe spuštati s obzirom da smo 30+4 danas 😣 Klepila sam jedan magnezij u nadi da će pomoći
Mozda je pocetak prehlade. I mene je nedavno od kolina do stomaka sve bolilo. Kao upala misica. Sljedeci dan sve ok. A nisam bila nesto u pokretu.. I ja sam se trudila odgovorit na sta vise postova jer me nije bilo par dana, ali evo odustajem i idem pokusat spavat.
Kikiriki morala sam vadit zbog aparatica za zube zdrave cetvorke. Jos mi je i mikroimplatante stavila u meso iznad petica pa ce pomocu njih povlacit prednje zube da vrati zagriz. U biti mi se cini da samo njih sad lagano osjecam kako popusta anestezija. Lekadoli su na stand by-u 🙈
A ova tonka ocito zeza kad kaze da je uzivala dok je nosila aparatic. Bas je tlaka cistit iza svakog obroka (a ima ih hvala bogu) zube i sa sobom obavezno imat cetkicu i ostali pribor za ciscenje di god ides...
Tamsi ja ti imam oduvijek nizak tlak i već sam se navikla, pod normalno mi je, ali kad mi baš jako padne ono što mi najviše pomaže je mineralna voda jer sadrži sol i ako mi je baš jako loše, noge u zrak da cirkulacija proradi.
Kikirki ajme ko da čitam o svom psu 😂 jučer izađe jedva na dvorište pa zaobilazi lokvice i onda polako ide po šljunku da se popiški, nedaj Bože da ide na travu pa da se jače smoči, presmiješna je 😂😂
Croatina i meni je danas pozlilo kad sam pekla pizzu, vrućina me oblijala, valjda mi je falilo zraka i glad uz to, brzo voda i na zrak i pojela nešto i bilo mi je bolje. Ko će ga znat kaj nam dođe da nam tak pozli 😏
E pa bas tak..mislila sam da cu umrijet..a sama sam s malim doma..tocno me strah da se ne onesvijestim, a mali me vidi pa pocne vristat 😱
Cure dm ima 2+1 gratis pampers premium plus daruju rucnik za bebe 😍
Hahahahaha tankianlima ima 2 godine i 2mj 😁 a nije da plasim al daj se stavi u situaciju 😂 vristece dijete koje se baca i sad mu ti nakapaj oci..oces malo sutra 😂😂
Ne da spava s nama u sobi, spava s nama u krevetu 😂😂 mislili smo ga u kinderbet prebacit prije neg se klinka rodi, al vidim da to bas i nije opcija njemu 😂😂😂 mislim ni ne trudimo se..mozda bi mogli probat veceras..itako je kinderbet vezan na krevet i moze se provuc k nama kroz sipke kaj su skinute
Tonkatak i ja, al me bilo sram napisat da ne cistim usi 😂😂 al i kad uzmem stapic i procackam s njim,
Ma sta ti je. Zezam te malo iako sumnjam da ti je sad do sale. Divim ti se sta si sama u takvom stanju (tr s njim. Kad muz spomene da bi isa u njemacku radit, digne mi se kosa na glavi. Neka njega kraj nas. Iako su njegovi kat ispod i za ljude imam samo osjecaj zahvalnosti, ali imaju i svoje obaveze. A tata je ipak tata. Znaci imamo vrsnjake. Ni mi se ne trudimo bas prebacit je. Kao cekamo sljedecu placu pa cemo i u njenu sobu ugradit radijator da dite nije nocu u hladnijoj sobi. A uvik uskoce neki drugi troskovi... I ona mora zaspat zagrljena u nasem krevetu pa je kasnije prebacim u njen. Ujutro se samo vrati. A kako ju je nesto bolilo tako smo je ostavljali kod nas u zadnje vrime.
A za malenog mi je bas milo jer znam kako je kad kao dite imas upalu uha. Kao osnovnoskolska sam provela par godina na tom odjelu zbog pregleda i ciscenja jer sam gubila sluh lagano. Dosla na 20% na jedno uho. Morala ugradit neku cjevcicu izmedu tih koscica da se uspostavi ravnoteza.Vec mi je tad bila muka gledat bebice tj. manju dicu kako urlicu. Udahni duboko par puta i ljubi ga. Virujem da to radis ali eto... Postoje ona ulja cerustop ili vaxol kojeg mi je moja dr. Zadnji put je malena imala upalu uha i samo se cesala ka luda i potezala uho. Odvela je pedijatrici i stvarno imala upalu. A muz mi govori da ce mi rec da sam nenormalna jer dite ne place nego se samo grebe. Isto je rekla da joj ne guram stapice. Eto ja sam imala srice pa je ona to podnila kao ubod komarca. Kao i svaku fibru i upalu grla. Bas je opaka, a izgleda kao bljedolika bajna djeva 🙈
Croatina hahha da reka bi covik da ces izvuc ko zna sta iz uha a ono bude mrvicu smole i to je to. Ma ne valja cackat puno, ja sam sebi u osnovnoj skoli uspila raskrvarit uho jer sam uvijek divljacki to sve cistila sebi itd. Ti je bila bol nenormalna, skoro sebi bubnjic probila. Onda san rekla neces bome.
E mene ti slabost uhvati skoro svaki dan.jucer u crkvi ono pravim se cool a jedva sjedim i jedva stojim, izgleda da me najvise ubije kad na mjestu moram stajat.ko da mi se pocnu oduzimat noge i slabost me uhvati da moram lecimili primjetila sam ujutro kad si cijedim sok, stojim i odjednom moram lec ko da cu se skljukat 😕 uglavnom me kroz jutro to svasta tako uhvati.i kad sam ogtt radila tj cekala pisala sam da sam u kaficu tj izasla ispred i skoro pala u nesvjest.slabost, arce ko da se uspori ili sta bude i zamraci mi se i onda me vrucina oblije poslije.
Tankian, ne zezam se ja sam ti za ozbać😆 aparatic bi opet sutra odmah stavila.mislim se da stavim aparatic sad (ne sad, kad poludim i odem ortodontici) samo na prednjih par zubi da mi ih vrati mrvicu i da mi stavi onu zicu od iza.jer kad sam ja skinula aparatic nosila sam poslije onaj retainer (onu sranjsku prozirnu plastiku koja bi mi se raspala svako malo od nosenja) a nije mi htjela zicu od izabzubi stavit jer bi navodno derala donje zube s njom,piihhh cista laz rekla bi😕 pa mi se sad vec mrvicu vratija jedan zub unazad, to doduse skoro niko ne kuzi nego ja al iritira me 😬😠😠😠
Gdje ste curke, baš ste se raspisale i pročitala sam sve ali neću odgovoriti jer se ne mogu sjetiti 🤣
Uglavnom , ja danas imam neobičan problem. Osjećam neku slabost u nogama, i kada pređem rukom osjetim neka bolna mjesta kao da su mišići upaljeni, ali je prije svega ta nemoć u kostima i zglobovima. Malo me i donji dio leđa boli ali ništa strašno. Malog osjetim niže kao da se spustio, ne znam je li rano da se beba pođe spuštati s obzirom da smo 30+4 danas 😣 Klepila sam jedan magnezij u nadi da će pomoći
Mozda je pocetak prehlade. I mene je nedavno od kolina do stomaka sve bolilo. Kao upala misica. Sljedeci dan sve ok. A nisam bila nesto u pokretu.. I ja sam se trudila odgovorit na sta vise postova jer me nije bilo par dana, ali evo odustajem i idem pokusat spavat.
Kikiriki morala sam vadit zbog aparatica za zube zdrave cetvorke. Jos mi je i mikroimplatante stavila u meso iznad petica pa ce pomocu njih povlacit prednje zube da vrati zagriz. U biti mi se cini da samo njih sad lagano osjecam kako popusta anestezija. Lekadoli su na stand by-u 🙈
A ova tonka ocito zeza kad kaze da je uzivala dok je nosila aparatic. Bas je tlaka cistit iza svakog obroka (a ima ih hvala bogu) zube i sa sobom obavezno imat cetkicu i ostali pribor za ciscenje di god ides…
Bogu hvala evo puuuno manje boli, skoro pa nikako. Popila sam magnezij i pomoglo je. Ma i ovo vrijeme nije normalno , ne zna čovjek šta bi od sebe. 😣
Sortiraj odgovore
Najstariji