Kikiriki sretno sa nalazom 😉ebo mene iz bolnice..koja guzva pa to je strasno..kisa pada ko luda, nigdje parkinga, cekaonice pune..nisam znala ni gdje trebam ici ni nista..al ajd nekako sam pitala i uspjela docekat svoj red relativno brzo. UZV je u redu, beba je dobre velicine i sve je ok s tim fala bogu..za spol isto kaze tesko je reci 😂 al čini mi se musko.
Sto se tice secera, u cetvrtak u jutro trebam doci i ostat do petka da mi naprave te pretrage..i koliko sam ga razumila tako cu morat jednom mjesecno do kraja trudnoce da se prati. Al da se ne stresiram zbog toga da nije to nista toooliko strasno 😃
Croatina ja sam isto kupila etheralove tetre od bambusa..ajme kak su mekane. Imaju i bambusove dekice..al nisam još kupila.
Kikiriki 8 kila i brineš se? Ja sam 26 tjedana danas i na +10 sam.😂
Tonka ja te lovim sa kilama..samo si ti 10 dana više trudna..😉
Sretno cure na pregledima i vađenjima krvi..😘
Ja sutra idem na pregled i uzv.Tih 4tjedana kao dva mj.Nikako proći.Bila sam jučer u Wg.Nasla dućan gdje cu kupiti kolica i kindac.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Imamo jos vremena za okretanje ja se nadam. Znam samo da se vecina okrene 2 mj prije poroda.
Tamsi ja sam u prvoj trudnoci imala nizak tlak toliko da sam par puta pala u nesvijest. Kad ti je lose samo uzmi slano. Vode sa soli ili prsuta. To mi je doktorica savjetovala i meni je pomoglo.
Pojedem si slano.. al kad me zna cesto. Pogotovo ako sam u zagusljivoj prostoriji.. jucer sam skoro zaspala na stolici hahha a bila sam na rođ kod bratica.. i sad mi se bas spavaa.. nocas nisam mogla bas, jer je moj dragi prehlađen pa hrce 🤣
Imamo jos vremena za okretanje ja se nadam. Znam samo da se vecina okrene 2 mj prije poroda.
Tamsi ja sam u prvoj trudnoci imala nizak tlak toliko da sam par puta pala u nesvijest. Kad ti je lose samo uzmi slano. Vode sa soli ili prsuta. To mi je doktorica savjetovala i meni je pomoglo.
Pojedem si slano.. al kad me zna cesto. Pogotovo ako sam u zagusljivoj prostoriji.. jucer sam skoro zaspala na stolici hahha a bila sam na rođ kod bratica.. i sad mi se bas spavaa.. nocas nisam mogla bas, jer je moj dragi prehlađen pa hrce 🤣
Hahahha.... ali i meni bude sad svaki put kad sam negdje u zagusljivom po trgovinama koma. Bas za zaspat 🙈
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Gdje ste curke, baš ste se raspisale i pročitala sam sve ali neću odgovoriti jer se ne mogu sjetiti 🤣
Uglavnom , ja danas imam neobičan problem. Osjećam neku slabost u nogama, i kada pređem rukom osjetim neka bolna mjesta kao da su mišići upaljeni, ali je prije svega ta nemoć u kostima i zglobovima. Malo me i donji dio leđa boli ali ništa strašno. Malog osjetim niže kao da se spustio, ne znam je li rano da se beba pođe spuštati s obzirom da smo 30+4 danas 😣 Klepila sam jedan magnezij u nadi da će pomoći
Tanki moja tvoju bebu sisa za 100 grama😝buhtlice..meni nije rekao da brojim nego me samo pital dal osjecam bebu naravno uvjeril se i na ultrazvuku dok ju je jedvaaa izmjeril jer non stop treska😇
Ko zna jel on to dobro vidia gamazu 🙊 Hahaha
Neka njih, nas dvi ocito ne gladujemo pa se ne bojim da nema materijala za rast. Seka je imala skoro 3400 g. Nadam se da ni on nece bit veci.
Krenila sam da cu odgovarat onu noc dok se moja cura ne iskace po krevetu i u srid tipkanja, malena padne sa kreveta i udre zatiljkom u rub. A taman nakon par noci plakanja jer je mucia stomak, bila je vesela bila i sve je obecavalo kako cu se napokon naspavat 😔 Na kraju se budila da provjerim svako malo u slucaju potresa mozga.
Uvatia me neki nemir da moram iz temelja ocistit kucu. A kako nisam u najboljoj kondiciji to je trajalo par dana. Pobacali smo hrpu stvari, ocistili svaki kut kuce i napravili mista u ormarima. Sad je dusa na mistu. A zato zubi nisu. Vadila ih danas 😭
Evo i nas napokon doma. Nalazi ce biti gotovi sutra. Ako me ne zove onda je sve ok,ako me zove onda moram opet do nje. Uh blesavog li vremena,kisa od sinoc,bas sam izvela psa vani i nece i nece hodat. Ukipi se i pokazuje ni glavom da hoce unutra. Morala sam ga nositi do trave i lisca da obavi svoje...maca jedna...koliko taj mrzi kisu to nije normalno 😂
Ajde makar mi je popravio dan kad sam ga vidjela kako glumata,bas faca -vidite ljudi kako me maltretira,pokisli oboje al sam se dobro nasmijala.
Jos uvijek mi je zao sta nismo uspjeli vidjet lijepo nasu srecicu ali ok nek je ona ziva i zdrava,moram prespavat pa cu vec prec preko toga i probat izdrzati jos mjesec dana do sljedeceg uzv.
Tamsi i ja imam nizak tlak oduvjek. I prije trudnoce i sad zato uvijek sa sobom nosim vodu s okusom ili neki sok,a zimi majice na V i sal jer u onim sa zatvorenim vratom kada mi se pocne vrtiti imam osjecaj da se gusim i da nemam kisika. Ovako sal odma skinem cim mi je pretoplo i pijem.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tonkajesaaaaam..uzela sam aquascale na kraju..ne na sajmu nego preko webshopa jer kazem..nismo stigli sve pokupovat tamo..doci ce sad koji dan..bas se veselim
Joj nek mi bog oprosti, sin je nocas kasljao..tak neki suhi kasalj..meni kraj uha, jos se okrene u mene pa kaslje..45min izbio me do te mjere da sam otisla spat na kauc 😠 em se ne mogu nariktat da sam sama sa sobom ok, jos se on po meni penje..ma joj..
Jucer s njim isto cirkus..boli uho, mama pusu..na hitnu, upala uha..antibiotik 7 dana rrrrk..a pred 3 tjedna je imao anginu pa je bio na antibioticima..
Od petka ima konjuktivitis..znaci imam toliko medicine s njim..ujutro kad se ustanem, imam mu kapat usi, kapat oci, mazat oci, dat antibiotik, cistit nos, dat probiotik, d vitamin, dat mu za bolove jer ga bole usi..ma ono 🙄 a solo sam, mm radi i jos mu je zvaka na poslu i ostajat ce duze..ma ono..no comment..
Daj croatina ne plasi ove koje jos nemaju dicu. Hahahahahh. Evo sad za ozbiljno. Suosjecam. Divim se zenama ciji muzevi rade vani, a one same s bebicama. Pa se tjesi da je barem blizu u slucaju da zatriba. Koliko ima sin? Jos spava u vasoj sobi? Ja moram lagano nju naviknit do 2. mj da spava u svojoj, ali sve mi se cini da cu morat izbacit ormar i njen krevet dopeljat kod nas 😒 Kroz 12. mj cu obisit par slika sta smo joj kupili, ali nikako se dogovoeit di njima jer planiramo stavit i neke police ili visi organizator za igracke da joj popunim sobu. A tamo di zelis stavit slike bas prolazi struja ka za inat
Dreamcatcherr-ne znam sta bi moglo biti,ali mozda vene radi sada veceg volumena krvi? Probaj odmarati danas s povisenim nogama malo pa vidi.
Tankian-ajoj. Brizna miskica mala. Ajde bitno da je glavica ok. A za zube jojj,to radi trudnoce poceli problemi sa zubima ili od prije? Mene svi strase da ako ne uzimam dodatno kalcija da ce mi se zubi "unistit". Mislim uzimam femibion2 ali kalcij posebno ne.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji