Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malac_28
    26. Studeni 2018. 18:30

Evo i nas ☺️☺️

LUNA
    26. Studeni 2018. 18:34

Malac naši su tu negdje jer si samo dan trudnija od mene 😂 😊

dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 18:52

Malac i Luna- male slatke busice 😍 još izgledate kao da ste se najele za ručak blago vama 😂
    Tonka čini ti se, sprijeda je puuuno veci 🤣 moram ti se pohvaliti da je ova "fit" trudnica danas prvo pojela 5 mandarina , pa dvije kinder čokoladice. Ali ljudi moji to nije sve, onda sam pojela 2 sarme pa još jednu mandarinu i napila se mlijeka. Muž nije mogao vjerovati, a to se sve desilo u pola sata. Malo sam predahnula proslo je jedno sat ipo od tog poduhvata, sad jedem domacicu sa kokosom i pijem mlijeko 😂

dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 19:00

pogledaj još jednom je li mali 😂

malac_28
    26. Studeni 2018. 19:10

Luna po uzv-u je trudnoća 2 tjedna manja, tako da si u prednosti 😀

Malu
    26. Studeni 2018. 19:21

🙈

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

debeljuca
    26. Studeni 2018. 19:24

Evo i nas..danas smo okruglih 22tt..isla se sredjivati sutra za dr.bome mi je trebalo sat vremena😂 sagni se,pa sijedni,Muke po depilaciji 😂

dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 19:27

debeljuca

Evo i nas..danas smo okruglih 22tt..isla se sredjivati sutra za dr.bome mi je trebalo sat vremena😂 sagni se,pa sijedni,Muke po depilaciji 😂

😍 preslatka 
    Ja sam se jučer depilirala da ne obrastem prije pregleda, ogledalo u ruke i polako . Kakva joga za trudnice, depilacija zahtjeva da se svaki dio tijela istegne 😂

debeljuca
    26. Studeni 2018. 19:31

Dobro je dok jos mozemo..mislim da nebum dala decku da me on brije..uplasit ce se 😂

Tonka185
    26. Studeni 2018. 19:31

Iiijjjaaooo kak ste zgodničkeee curkeeee 😎😎 sve od reda 👌👌
    Hahahaha Dream svejedno si fit 😜😜
    Mene stidna kost raastura danas jedva se krecem pokusajem malo kucu ocistit al sam ko neka bakica 😕 bas me boli. I prepone malo😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.