Malac i Luna- male slatke busice 😍 još izgledate kao da ste se najele za ručak blago vama 😂
Tonka čini ti se, sprijeda je puuuno veci 🤣 moram ti se pohvaliti da je ova "fit" trudnica danas prvo pojela 5 mandarina , pa dvije kinder čokoladice. Ali ljudi moji to nije sve, onda sam pojela 2 sarme pa još jednu mandarinu i napila se mlijeka. Muž nije mogao vjerovati, a to se sve desilo u pola sata. Malo sam predahnula proslo je jedno sat ipo od tog poduhvata, sad jedem domacicu sa kokosom i pijem mlijeko 😂
Evo i nas..danas smo okruglih 22tt..isla se sredjivati sutra za dr.bome mi je trebalo sat vremena😂 sagni se,pa sijedni,Muke po depilaciji 😂
Evo i nas..danas smo okruglih 22tt..isla se sredjivati sutra za dr.bome mi je trebalo sat vremena😂 sagni se,pa sijedni,Muke po depilaciji 😂
😍 preslatka
Ja sam se jučer depilirala da ne obrastem prije pregleda, ogledalo u ruke i polako . Kakva joga za trudnice, depilacija zahtjeva da se svaki dio tijela istegne 😂
Dobro je dok jos mozemo..mislim da nebum dala decku da me on brije..uplasit ce se 😂
Iiijjjaaooo kak ste zgodničkeee curkeeee 😎😎 sve od reda 👌👌
Hahahaha Dream svejedno si fit 😜😜
Mene stidna kost raastura danas jedva se krecem pokusajem malo kucu ocistit al sam ko neka bakica 😕 bas me boli. I prepone malo😕
Sortiraj odgovore
Najstariji