Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    26. Studeni 2018. 07:56

Croatina, ja se tjesim kad stanem na vagu da je od vode😂😂 cudno je to cili zivot sam mrsavica a sad mi je vaga ono neprijatelj 😕 i onda kazu debel, pa nije problem bit debel uopce😂😂 doduse prije kili nikako na mene nisu htjeli ali otkad sam zatrudnila odnosno zadnja 2mj leteeee k meni😂😂 ispuhat cemo se valjda, bas mi je suprug reka da on nema dozivljaj da ce beba doc ubrzo da ko da cu ja sad cili zivot bit ovako trudna i to je to😂😂 e jesi ono uzela na kraju onu kadicu sa vagom?
    Dream, ja sam luda od kupovanja a nisam nista osim kolica ni kupila 😂 katastrofa.se ja to razmisljam di cu sta cu kad cu al nikako da krenem ozbiljnije😕 valjda hocu.htjela sam kad smo kulica narucili ali suprugu doslo nesto lose, pre zagusljivo tamo po ducanima pa ga nisam htjela gnjavit 😇

croatina
    26. Studeni 2018. 08:40

Tonka jesaaaaam..uzela sam aquascale na kraju..ne na sajmu nego preko webshopa jer kazem..nismo stigli sve pokupovat tamo..doci ce sad koji dan..bas se veselim
    Joj nek mi bog oprosti, sin je nocas kasljao..tak neki suhi kasalj..meni kraj uha, jos se okrene u mene pa kaslje..45min izbio me do te mjere da sam otisla spat na kauc 😠 em se ne mogu nariktat da sam sama sa sobom ok, jos se on po meni penje..ma joj..
    Jucer s njim isto cirkus..boli uho, mama pusu..na hitnu, upala uha..antibiotik 7 dana rrrrk..a pred 3 tjedna je imao anginu pa je bio na antibioticima..
    Od petka ima konjuktivitis..znaci imam toliko medicine s njim..ujutro kad se ustanem, imam mu kapat usi, kapat oci, mazat oci, dat antibiotik, cistit nos, dat probiotik, d vitamin, dat mu za bolove jer ga bole usi..ma ono 🙄 a solo sam, mm radi i jos mu je zvaka na poslu i ostajat ce duze..ma ono..no comment..

Kikiriki
    26. Studeni 2018. 09:11

Jutro cure,evo ja popila ovu odvratnu glukozu i sad cekam sat vremena za drugi put vaditi krv. 🤢
    Uh. Bebica se bas nekako bezveze namjestila nismo je ni dobro vidjeli. Mjerila ju je i to je sve ok hvala Bogu,vec se okrenula,samo meni jos placenta nisko. Uffffff. Uglavnom nisam bas neke volje. Da sam je bar lijepo vidjela ali ne. 😕😔🙁  joj koj bezveze dan. 

Croatina-neka sincic brzo ozdravi. Vjerujem da ti je kako kazu: "puna kapa svega". 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

Malu
    26. Studeni 2018. 09:17

Jutro curee... vrijeme je uzasno 😭
    Croatina...joj mogu mislit kako ti je, moj je vec veliki pa sam i zaboravila kako je bilo kad je krenuo u vrtic pa stalno bolestan.
    Kikiriki... samo pozitivno 👍🏻  
    Meni se curka jos nije okrenula sa glavicom dole. U cudnom je polozaju. Ali ima vremena. Sin mi je bio u poprecnom polozaju do zadnjeg dana. Moja me gin poslala u bolnicu zbog toga jer je kao rizicno, u bolnici su rekli okrenut ce se, pa su ga oni okretali, pa svasta nesto. Na kraju se okrenuo bas zadnji dan.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

Tonka185
    26. Studeni 2018. 09:19

Croatina, uufff, svaka cast kad to sve izhendlas, jos sad kad drugo dijete dodje.ja se nekad sama s sobom ne mogu izboriti😂😂 bas treba imat snage i strpljenja 😤
    Kikiriki, nemoj tako😭 bitno da je bebi ok, sta ima veze da ju nisi vidila dobro, bitno da je ona ziva i zdrava 😘
    Sretno sa ogtt najdosadnije je to cekanje ali eto kad nas tako dopadne sta ces.

Tonka185
    26. Studeni 2018. 09:20

Malu

Jutro curee… vrijeme je uzasno 😭
    Croatina…joj mogu mislit kako ti je, moj je vec veliki pa sam i zaboravila kako je bilo kad je krenuo u vrtic pa stalno bolestan.
    Kikiriki… samo pozitivno 👍🏻
    Meni se curka jos nije okrenula sa glavicom dole. U cudnom je polozaju. Ali ima vremena. Sin mi je bio u poprecnom polozaju do zadnjeg dana. Moja me gin poslala u bolnicu zbog toga jer je kao rizicno, u bolnici su rekli okrenut ce se, pa su ga oni okretali, pa svasta nesto. Na kraju se okrenuo bas zadnji dan.

😱😱 jaaaoo zamisli!
    Moj dubi na glavi pcito cilo vrime i ledjima okrenut. Tako je u zadnje vrijeme bio. A meni cudno ono kako mogu toliko dugo na glavi stajat 😕😂 zao mi ih..

Timi95
    26. Studeni 2018. 09:35

Jutro curkee 😊
    Ja imam pregled u cetvrtak, tako da od danas malo pazim s hranom da mi ne bi jos nesto rekao 😂 prosli mj sam bila +4, valjda sam od tad dobila 2-3 kg, nisam se vagala od proslog pregleda.. a stvarno mi se jedee svasta.. 
    Ovo vrijeme koma, al sutra kazu bura i sunce..
    Meni se u zadnje vrijeme vrti, valjda mi padne tlak. Ima jos netko problema s tim?

Malu
    26. Studeni 2018. 09:41

Imamo jos vremena za okretanje ja se nadam. Znam samo da se vecina okrene 2 mj prije poroda.
    Tamsi ja sam u prvoj trudnoci imala nizak tlak toliko da sam par puta pala u nesvijest. Kad ti je lose samo uzmi slano. Vode sa soli ili prsuta. To mi je doktorica savjetovala i meni je pomoglo.

croatina
    26. Studeni 2018. 10:27

I moja klinka dubi na glavi od 17tt..neda se smest..i nabija mi po mjehuru vjecito 😂 sin se isto rano okrenuo i ostao do poroda tak..
    Joj hvala cure..ma nije mi tesko, nego sam sama..a zamislite mazat i kapat oci djetetu koje vristi, cupa se i vrti glavom lijevo desno..odustala sam od kapanja..ajmo rec da sam mu namazala..nekak ofrlje i jako oskudno te oci..ajd usi sam nakapala.. nos ocistila..sad je jos ostao antibiotik za sat vremena..to je manja briga ajd..
    Inace..kapam mu usi parafinskim uljem jer je dosta voskica bilo unutra, iskrena da budem ja njemu ne cistim usi..rucnikom prebrisem ušku, al nikad se nisam usudila gurat one stapice..pa ni za bebe one..kaze i doktorica da je bolje ovako parafinskim uljem kapat pa to samo iscuri van, nego gurat stapic pa se jos nagura unutra..
    Mm recimo stalno cisti usi..svaki dan ono po dvaput jedno vrijeme cak..pa su ga pocele svrbit usi vj od iritacije i pocelo mu se stvarat tog cerumena hrpa..jer se uho time stiti jel..tak da brijem da je bolje ovak

Malu
    26. Studeni 2018. 10:36

croatina

I moja klinka dubi na glavi od 17tt..neda se smest..i nabija mi po mjehuru vjecito 😂 sin se isto rano okrenuo i ostao do poroda tak..
    Joj hvala cure..ma nije mi tesko, nego sam sama..a zamislite mazat i kapat oci djetetu koje vristi, cupa se i vrti glavom lijevo desno..odustala sam od kapanja..ajmo rec da sam mu namazala..nekak ofrlje i jako oskudno te oci..ajd usi sam nakapala.. nos ocistila..sad je jos ostao antibiotik za sat vremena..to je manja briga ajd..
    Inace..kapam mu usi parafinskim uljem jer je dosta voskica bilo unutra, iskrena da budem ja njemu ne cistim usi..rucnikom prebrisem ušku, al nikad se nisam usudila gurat one stapice..pa ni za bebe one..kaze i doktorica da je bolje ovako parafinskim uljem kapat pa to samo iscuri van, nego gurat stapic pa se jos nagura unutra..
    Mm recimo stalno cisti usi..svaki dan ono po dvaput jedno vrijeme cak..pa su ga pocele svrbit usi vj od iritacije i pocelo mu se stvarat tog cerumena hrpa..jer se uho time stiti jel..tak da brijem da je bolje ovak

Croatina i meni je dr uvijek govorila za maloga da pustim da samo izadje dok su mali i da onda pokupim lagano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.