Aaaa Dream... 😍.. pre pre... i ja sam tako bez brige 😊
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Ja vise uopce necu odgovarat na ove gluposti vezane uz "jesam li trudna", tocno me baci na zivce kad vidin da je neko uletija s tim😠 i nemojte se trudit odgovarat pliz. 😇
Meni je isto dan bezveze, cijeli bozji dan kisa pada, ne mogu nigdi iz kuce, isli se samo provozat sa novim autom da se i s tim pohvalim😊😊😊 i eto. Prodje dan😥
Oppa, ma ne brini, ljudi smo. Normalno je da smo tuzni i nikakvi ponekad. Mene iz cista mira uhvati depra, a trenutak prije bila skroz ok. 😕 ali dobro.nek smo zivi i zdravi i nek nas bebice lupkaju, ja sam isto najsretnija kad on lupka 😍
Bas triba ignorirat ovao debilna pitanja. Jossu samo na kraju tribale pitat jesu li jos uvik djevice. Al neko garant zeza…
Oppa nadam se da si danas bolje volje 😘
Hvala na brizi, danas malo bolje neho jučer.
Jutro mi je bilo onako bezveze, ali sam popodne provela radeći nešto baš za sebe pa sam zapravo sad puno bolje...
i ja sam pred porod😂😂😂😂
Ovdje sve neke fit trudnice, sve kukamo kako dobivamo puno kila a meni se čini da su nam sve u stomaku, što je i dobro 😂 Krasna ti je busica Tonka 😍
Evo moja bebica i ja smo danas radile ovo…
Wow svaka čast Oppa, bile ste vrijedne 😊 I ja ću sama praviti svoj vijenac, baš sam danas počela
Evo moja bebica i ja smo danas radile ovo…
waaau super, pre dobro izgleda..bas kreativno 👌
Stomacici su isto kjut, bas ste okruglaste 😂
Dream tvoj je tako mali ispupceni drobcic ko da nisi 30tt 😍
A je sta je najjace vidim da smo kao sve fit💪 makar se nimalo tako ne osjecam, puno je meni ovo kili😰😤 Luna i tvoj buscic je meden 😍
Oppa, zeno, svaka cast 👍 ja sta ne kupim ne znam ni napravit. Bas bi volila tako bar taj adventski vjenac sama 😭 a ovo drvce je pre fora 😆
Hvala!
E slikala bih i ja svoju bušu al mi se ne da dići iz kreveta 😀😀 budem ovih dana 😉😉
Sortiraj odgovore
Najstariji