Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 16:30

Ajmo, bušice na sunce. Ja izgledam kao da ću ubrzo roditi 😂

Malu
    26. Studeni 2018. 17:01

Aaaa Dream... 😍.. pre pre... i ja sam tako bez brige 😊 

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

oppa
    26. Studeni 2018. 17:17

Tankian

Tonka185

Ja vise uopce necu odgovarat na ove gluposti vezane uz "jesam li trudna", tocno me baci na zivce kad vidin da je neko uletija s tim😠 i nemojte se trudit odgovarat pliz. 😇
    Meni je isto dan bezveze, cijeli bozji dan kisa pada, ne mogu nigdi iz kuce, isli se samo provozat sa novim autom da se i s tim pohvalim😊😊😊 i eto. Prodje dan😥
    Oppa, ma ne brini, ljudi smo. Normalno je da smo tuzni i nikakvi ponekad. Mene iz cista mira uhvati depra, a trenutak prije bila skroz ok. 😕 ali dobro.nek smo zivi i zdravi i nek nas bebice lupkaju, ja sam isto najsretnija kad on lupka 😍

Bas triba ignorirat ovao debilna pitanja. Jossu samo na kraju tribale pitat jesu li jos uvik djevice. Al neko garant zeza…
    Oppa nadam se da si danas bolje volje 😘

Hvala na brizi, danas malo bolje neho jučer.
    Jutro mi je bilo onako bezveze, ali sam popodne provela radeći nešto baš za sebe pa sam zapravo sad puno bolje... 

Tonka185
    26. Studeni 2018. 17:18

i ja sam pred porod😂😂😂😂

oppa
    26. Studeni 2018. 17:19

Evo moja bebica i ja smo danas radile ovo... 

dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 17:29

Tonka185

i ja sam pred porod😂😂😂😂

Ovdje sve neke fit trudnice, sve kukamo kako dobivamo puno kila a meni se čini da su nam sve u stomaku, što je i dobro 😂 Krasna ti je busica Tonka 😍

oppa

Evo moja bebica i ja smo danas radile ovo…

Wow svaka čast Oppa, bile ste vrijedne 😊 I ja ću sama praviti svoj vijenac, baš sam danas počela 

LUNA
    26. Studeni 2018. 17:31

oppa

Evo moja bebica i ja smo danas radile ovo…

waaau super, pre dobro izgleda..bas kreativno 👌
    Stomacici su isto kjut, bas ste okruglaste 😂

LUNA
    26. Studeni 2018. 17:34

Moj prije 10 dana

Tonka185
    26. Studeni 2018. 17:39

Dream tvoj je tako mali ispupceni drobcic ko da nisi 30tt 😍
    A je sta je najjace vidim da smo kao sve fit💪 makar se nimalo tako ne osjecam, puno je meni ovo kili😰😤 Luna i tvoj buscic je meden 😍
    Oppa, zeno, svaka cast 👍 ja sta ne kupim ne znam ni napravit. Bas bi volila tako bar taj adventski vjenac sama 😭 a ovo drvce je pre fora 😆

oppa
    26. Studeni 2018. 17:58

Hvala! 
    E slikala bih i ja svoju bušu al mi se ne da dići iz kreveta 😀😀 budem ovih dana 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.