Debeljuca jel ti to prošlo ili? Pa baš zato kaj imam ok stolicu sam mislila da neću imat problema s hemeroidima, ali očito to nema vezr. Čudi me kaj nije bilo krvi jer sam ga već imala i onda je bilo krvi.
Taman sam se namjestila legla digla noge u zrak i onda nakon vasih poruka nisam migla vise lezat i isla sam proucavatmuglavnom, na oko mi izgleda ko jedno od onih brdasaca kad dlaka pocinje urastati, tamnije malo od moje koze, tvrdje pod prstom. S lijeve strane od ulaza u vaginu doslovno 😕 ne boli me.imala sam do sad milion uraslih dlaka jer cupam dlake i uvijek poneka uraste to je tako. Pratim situaciju i u iducu srijefu ionako imam pregled pa ako ne prodje pitat cu doktoricu sta ona misli.a za te hemeroide ja sam isto mislila ako imas dobru probavu da nema problema al eto izgleda da nema pravila.meni je onako losija probava uglavnom 😕
Debeljuca pokusavam odg ali ponekad mi toliko steka grrrr
Uglavnom idem na brazilku vec godinama. I ne mogu si zamislit nista drugo. I obavezno secerna pasta jer dlacice ne urastaju kao sa voskom.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Tonkaa nisi vidila poruku…cekamm tee..😉😉😉
url=https://lilypie.com]
Malac neki dan me je bolilo pa si sjela malo u vrucu kadu i namazala se sa kremom proriv hemeroida i oke mi je sada..mislim da to nema veze sa hranom vec kak beba raste..mislim neznam ali dosta njih ima hemeroide sad ovisi jel ces reagirati il ne.. 🤨 mene osobno nije smetalo dok me nije zabolilo neki dan jer sam se nesto naprezala na wcu
I ja se mucim sa hemeroidima..prvo sam skuzila 1-2 vanjska a prije tri dana sam vidila malo krvi na papiru i prepala se ajmeeee...al kad sam skuzila da je od toga bilo mi je lakse. Sad je bolje i probava se malo popravila..nisam koristila nista posebno, pavlovicevu mast i bilo mi je lakse
I ja isto dobila hemeroide..al ne krvari. Mažem sa kremom za bebe iz apoteke.
Tonkaapitanje..jer smo blizu i mislim da je i u tebe to kao neki specijalitet…da li jedes divljac opcenito ovu u nas zec fazan itd..ja ila u subotu ali samo sug ..naskodilo mi u smislu da od tad jednostavno sto kod poidem ne liga mi lipo dode mi povratit neki kamen mi na zeludcu..uvjerena san da mi je od tog suga jer je on dosta jak vino luk kapula..ali ono sto me brine isla guglat kao ne preporuca se meso divljaci zbog olova kojim je ubijeno i jer nije kontrolilarano..ali ja sa ila samo sug..znamm u njemu isto ima sok mesa….sad san zabrinuta…pa cisto informativno da ti to jedes…ili neka od vas??
Oprosti draga nisan ubrala uopce ovo pribacilo novu stranicu pa nisan gledala.
Ukratko ja jedem sve šugove odnosno toćeve kako ja kazem. Gusim se u njima i to mi je nesto najdraze sa pireom ili pulom ili rizom.. bas nisan zadnje vrime imala priliku isti divljac ali iskreno da jesam jela bi bez razmisljanja. Nebi niti googlala uopce. E sad, ne znan na kakvu si ti hranu navikla ako ti vrizena kapula i slicno naskodi😕 to ti ne znam. Ja san navikla na to, nijedan umak nije bez kapule.a sta se tice tih nekih sranja nebi se ja puno brinila. Mozda grijesim, ali divljac se ionako znamo kuha dosta dugo.i ako i ima kakvo sranjce mislim da je to sve prokuhano dovoljno dugo i da nebi trebalo naskodit.nisan ti strucnjak ali sad kad si tako rekla to je moje misljenje.i da nisi ti to napisala ja nikad nebi ni pomislila da bi nam to moglo naskoditi 😕
A očito je meni onda taj vanjski izbio, ne boli me srećom i nema krvi, ali mi nije bilo svejedno kad sam ga skužila, namazala sam danas sa sudocremom, pratit ću sad dalje pa vidjet..
Sortiraj odgovore
Najstariji