Luna sretnoo i tebii. Nadam se da cemo obje dobro proc sutra i nagradit se kasnije finim doruckom. 🤞🤞
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Ja cekam da ozdravim do kraja za ogtt 🤦♀️ imam jos smrcaka u sinusima..tak da budem krajem tjedna vjerojatno negdje..totalno sam se uzjapurila sva oko tog testa..sve cu poduzet da nalaz bude dobar 😂
Kikiriki to sam mu i ja rekla 😀
Sretno cure sutra na guk-u, bit će sve ok ☺️
Ne znam koliko možeš poduzet da nalaz bude ok..možeš mozda utjecat da ti na taste bude ok, ali ne možeš utjecat nakon popijene glukoze kako ce ti organizam reagirat..al u svakom slucaju sretno..da se ne moras zezat s tim poslije 😊
Kikiriki jel ti ides sad na ogtt ili si vec radila pa je nalaz los? Ja sam radila i povisen je zato idem sutra u bolnicu da se vidi sta cu dalje 😃
Croatina-evo i ja sam sad gladna ali ne jedem nakon 18 h po uputi ginekologice. To je jedino sta na zalost mozemo poduzet.
Luna- prvi put idem sutra. Nadam se da necu morati ponavljati. Malo me strah jer sam sad u zadnja 2 tjed dobila 3 kg pa ono...sveukupno u plusu sam 8 kg. Neki mi kazu normalno neki previse za tjedne...a sta da radim...vidit cemo sutra kod gin sta ce ona rec.
A bome i jedem non stop nesto. Apetit mi se bas povecava 🙈🙊
Kikiriki uopce to nije puno kila.ja sam oko 11 😂😂
Sretno cure nadam se da ce sve biti ok😘😘
Joj i meni..vola bi pojela kad me uhvati glad..al isto bude i da se zaboravim uopce da nisam nis jela do 3 popodne..
Al zadnje me pocelo sorat s jelom u kasne sate..jucer sam se natesala u pol 1 u noci kao da sutra ne postoji..danas mi je doslo jest jabuku..evo upravo sam smazala jabuku i pol i casu vode..ah..al zato ujutro me ne trazi bas..
I da..voda mi se pocela skupljat dosta..vidim po nogama pa cak malo i po faci..a najvise po vagi..vaga sam skoci kad sam tak prepuna vode i onda kad se ispusem se vrati..mozda vrijeme utjece na to..ja ne znam..mislila sam kod fizicke aktivnosti neke ili kad sam duze na nogama da se skupi voda..al evo danas cijeli dan dangubim i noge su mi bas na ocigled natecene 🤔
Cure drage, nisam vas zaboravila, samo se eto sve nekako složilo da nikako nisam stigla pisati...potrudila sam se pročitati dio no imam dosta zaostatka...vidim da se petak iskoristio..i da su pripreme u tijeku 🙂 mi smo ovaj vikend uzeli kolica, taj dan smo ih ostavili u dnevnoj i otišli do grada kasnije se vratim uđem u sobu ajme gle kolica pa ja izgleda stvarno trudna hahah...
Vidim da ste mi u pravilu sve dobro i napredujete, mi smo za sada od početka dobili 4 kg nekako mi to djeluje malo a onda kad pomislim da do 4 mj nisam dobila ništa onda te 4 zvuče i previše...ali dobro vidjet ćemo...
Ne znam kako vi ali ove kupovine za bebu me dovode do toga da kad to sve donesem doma pitam se ajmee pa kad će ta beba da je odmah malo obucem provozam, ugnjavim od ljubavi 😛
Sortiraj odgovore
Najstariji