Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonka185
    25. Studeni 2018. 21:11

Ja vise uopce necu odgovarat na ove gluposti vezane uz "jesam li trudna", tocno me baci na zivce kad vidin da je neko uletija s tim😠 i nemojte se trudit odgovarat pliz. 😇
    Meni je isto dan bezveze, cijeli bozji dan kisa pada, ne mogu nigdi iz kuce, isli se samo provozat sa novim autom da se i s tim pohvalim😊😊😊 i eto. Prodje dan😥
    Oppa, ma ne brini, ljudi smo. Normalno je da smo tuzni i nikakvi ponekad. Mene iz cista mira uhvati depra, a trenutak prije bila skroz ok. 😕 ali dobro.nek smo zivi i zdravi i nek nas bebice lupkaju, ja sam isto najsretnija kad on lupka 😍

oppa
    25. Studeni 2018. 21:22

croatina

Oppapropustila sam..sto je bilo s mamom? 😳
    Kikiriki e bas su mi lijepi ovi ruksaci 😍😍 mi smo s ebaya narucili torbu za kolica..i koristila je fakat..al nije to to ko kad kupis u bubamari ili negdje postenu..puno su deblje i kvalitetnije..
    Sad za malu imamo od kolica original Peg Perego..meh..sve je to neka tuga, al posluzit ce..

Da ne idemo u dugu životnu priču.. Ukratko, moja mama nije više na ovom svijetu, već 6god. A evo sada kada sam u ovoj fazi života, jako mi nedostaje..
    Ali kao što cure pišu, i sama znam, proći će i to malo depre. Sutra je novi dan. Nadam se bolji od današnjeg.. 

Kikiriki
    25. Studeni 2018. 22:07

Croatina-koje su marke te super tetrice od bambusa? 
    Oppa- drzi se draga. I mene cesto opere nostalgija za nekim clanovima obitelji kojih vise nema,ali zato cu uvijek moci pricati o njima koliko su bili posebni i njihove zivotne price nasoj maloj princezi i oni ce tako zivjeti i dalje. ❤ Proc ce i danasnji dan,i sutra biti bolji sigurno❤😘😘😘😘

Daddy's girl and mommy's world! ❤

debeljuca
    25. Studeni 2018. 22:21

Evo i da se ja javim..nisam ni ja nesto danas raspolozena..samo me pusti na miru i dosta..tuzna jer nismo isli na sajam..i tak..valjda je bas takav dan nikakav..veseli me jedino kaj idemo u utorak na kontrolu i da vidim da je sa bebom oke..a za ostalo se necu vise uzrujavati..sta bude bit ce 😊

croatina
    25. Studeni 2018. 22:31

Oppa drzi se ❤ nedjelja bas ima neku cudnu moc..sutra je novi dan draga 😘
    Da ovo dragi lastane jesam li trudna imala sam oralni seks 🤣🤣 mi je ono 🤔🤦‍♀️
    Kikiriki Etherealove su tetrice 😍😍😍 imaju i web shop..uguglaj ethereal pa ce ti izbacit kaj sve imaju..
    Zamalo sam uzela u bubamari xkko il kak se vec zovu, one su 70% bambus i 30% pamuk, al obje sam probala pod rukom i stvarno su ove nemjerljivo mekse i ugodnije pod rukom  

croatina
    25. Studeni 2018. 22:33

Da..i jeftinije su iz bubamare ove..3kom 100kn..ove su 45kn kom 😳

malac_28
    25. Studeni 2018. 22:48

Cure moje ja sam si sad tak sretna jer sam prvi put osjetila pod rukom udarac svoje malecke, do sad su to bili pokreti, ali ništa konkretno i sad slučajno držala ruku na tom mjestu kad ono lagani bum, stavi tata ruku ništa, on makne, curka opet lupne, tata opet stavi ništa, kaže da ne voli tatu 😂

Kikiriki
    25. Studeni 2018. 22:55

Debeljuca-ma sutra je novi dan,novi tjedan. Bude sve ok. 😊

Croatina-hvala! Budem ih narucila posto ih sve toliko hvalite hahah. Barem 3-4 komada za pocetak 😂 

-Mi sutra ujutro idemo na ultrazvuk i Guk. 🙈 nisam ni malo sretna zbog guka,nadam se da ce bit ok. Drago mi je jedino vidjeti bebicu jer mi vec fali da je malo vidimo. 

Kikiriki
    25. Studeni 2018. 22:59

malac_28

Cure moje ja sam si sad tak sretna jer sam prvi put osjetila pod rukom udarac svoje malecke, do sad su to bili pokreti, ali ništa konkretno i sad slučajno držala ruku na tom mjestu kad ono lagani bum, stavi tata ruku ništa, on makne, curka opet lupne, tata opet stavi ništa, kaže da ne voli tatu 😂

Bas mi je dragoo!!! Ma voli ona i tatu😂,vidjet ce samo za koj tjedan. I moj muz nikako u pocetku da ulovi udarac,a sad kad non stop boksa uvijek osjeti. 😊 uzivajteeee ❤❤❤❤❤

LUNA
    25. Studeni 2018. 23:00

I mi sutra idemo u bolnicu na ultrazvuk i pregled za guk..nadam se samo da necu morat ostat u bolnici 😟 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.