Ja vise uopce necu odgovarat na ove gluposti vezane uz "jesam li trudna", tocno me baci na zivce kad vidin da je neko uletija s tim😠 i nemojte se trudit odgovarat pliz. 😇
Meni je isto dan bezveze, cijeli bozji dan kisa pada, ne mogu nigdi iz kuce, isli se samo provozat sa novim autom da se i s tim pohvalim😊😊😊 i eto. Prodje dan😥
Oppa, ma ne brini, ljudi smo. Normalno je da smo tuzni i nikakvi ponekad. Mene iz cista mira uhvati depra, a trenutak prije bila skroz ok. 😕 ali dobro.nek smo zivi i zdravi i nek nas bebice lupkaju, ja sam isto najsretnija kad on lupka 😍
Oppapropustila sam..sto je bilo s mamom? 😳
Kikiriki e bas su mi lijepi ovi ruksaci 😍😍 mi smo s ebaya narucili torbu za kolica..i koristila je fakat..al nije to to ko kad kupis u bubamari ili negdje postenu..puno su deblje i kvalitetnije..
Sad za malu imamo od kolica original Peg Perego..meh..sve je to neka tuga, al posluzit ce..
Da ne idemo u dugu životnu priču.. Ukratko, moja mama nije više na ovom svijetu, već 6god. A evo sada kada sam u ovoj fazi života, jako mi nedostaje..
Ali kao što cure pišu, i sama znam, proći će i to malo depre. Sutra je novi dan. Nadam se bolji od današnjeg..
Croatina-koje su marke te super tetrice od bambusa?
Oppa- drzi se draga. I mene cesto opere nostalgija za nekim clanovima obitelji kojih vise nema,ali zato cu uvijek moci pricati o njima koliko su bili posebni i njihove zivotne price nasoj maloj princezi i oni ce tako zivjeti i dalje. ❤ Proc ce i danasnji dan,i sutra biti bolji sigurno❤😘😘😘😘
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Evo i da se ja javim..nisam ni ja nesto danas raspolozena..samo me pusti na miru i dosta..tuzna jer nismo isli na sajam..i tak..valjda je bas takav dan nikakav..veseli me jedino kaj idemo u utorak na kontrolu i da vidim da je sa bebom oke..a za ostalo se necu vise uzrujavati..sta bude bit ce 😊
Oppa drzi se ❤ nedjelja bas ima neku cudnu moc..sutra je novi dan draga 😘
Da ovo dragi lastane jesam li trudna imala sam oralni seks 🤣🤣 mi je ono 🤔🤦♀️
Kikiriki Etherealove su tetrice 😍😍😍 imaju i web shop..uguglaj ethereal pa ce ti izbacit kaj sve imaju..
Zamalo sam uzela u bubamari xkko il kak se vec zovu, one su 70% bambus i 30% pamuk, al obje sam probala pod rukom i stvarno su ove nemjerljivo mekse i ugodnije pod rukom
Cure moje ja sam si sad tak sretna jer sam prvi put osjetila pod rukom udarac svoje malecke, do sad su to bili pokreti, ali ništa konkretno i sad slučajno držala ruku na tom mjestu kad ono lagani bum, stavi tata ruku ništa, on makne, curka opet lupne, tata opet stavi ništa, kaže da ne voli tatu 😂
Debeljuca-ma sutra je novi dan,novi tjedan. Bude sve ok. 😊
Croatina-hvala! Budem ih narucila posto ih sve toliko hvalite hahah. Barem 3-4 komada za pocetak 😂
-Mi sutra ujutro idemo na ultrazvuk i Guk. 🙈 nisam ni malo sretna zbog guka,nadam se da ce bit ok. Drago mi je jedino vidjeti bebicu jer mi vec fali da je malo vidimo.
Cure moje ja sam si sad tak sretna jer sam prvi put osjetila pod rukom udarac svoje malecke, do sad su to bili pokreti, ali ništa konkretno i sad slučajno držala ruku na tom mjestu kad ono lagani bum, stavi tata ruku ništa, on makne, curka opet lupne, tata opet stavi ništa, kaže da ne voli tatu 😂
Bas mi je dragoo!!! Ma voli ona i tatu😂,vidjet ce samo za koj tjedan. I moj muz nikako u pocetku da ulovi udarac,a sad kad non stop boksa uvijek osjeti. 😊 uzivajteeee ❤❤❤❤❤
I mi sutra idemo u bolnicu na ultrazvuk i pregled za guk..nadam se samo da necu morat ostat u bolnici 😟
Sortiraj odgovore
Najstariji