Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 19:37

debeljuca

Dobro je dok jos mozemo..mislim da nebum dala decku da me on brije..uplasit ce se 😂

Uplašim se i ja kad vidim a ne on 😂 Doduše kad su neke druge stvari u pitanju, da je dzungla ne bi mu smetalo if you know what i mean haha 

Tonka185

Iiijjjaaooo kak ste zgodničkeee curkeeee 😎😎 sve od reda 👌👌
    Hahahaha Dream svejedno si fit 😜😜
    Mene stidna kost raastura danas jedva se krecem pokusajem malo kucu ocistit al sam ko neka bakica 😕 bas me boli. I prepone malo😕

Malu
    26. Studeni 2018. 19:41

Ja sam bila na depilaciji danas. Uffff preznojavanja 😱
    Mene isto dole zna tako zaboliti ako puno stojim.
    A i to sto kazes dream. Bolje da usporimo i mislimo na sebe i bebe. Nece nikom nista bit od malo prasine ili bilo sta drugo.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

debeljuca
    26. Studeni 2018. 19:44

Malu brazilka il samo bikini?.ja ako necu ici vise dr izmedju dva pregleda pustit cu svoj venerin brezuljak da raste pa cu valjda na cupko

Tonka185
    26. Studeni 2018. 19:50

Ma istina, samo eto, moj poremecaj u glavi kao kuci sam po cijeli dan pa mi je grijeh da bude kuca sporka.makar niko ni ne kuzi da je "sporka" nego ja alli  eto.. stvarno trebam stat na loptu, vidim i ja da ne mogu,i isto gubim dah uspusem se dok pricam a kamoli radim.evo dok tipkam sam se uspuhala hahaha 😂😂
    Ja sam se narucila za srijedu iducu na pregled.uvijek me dopadne srijeda 8  ili 8:30 ujutro😊 pa tako i ovaj put.to mi je valjda neko sretno vrijeme haha. Mene kuma izdepilira brazilku secernom pastom i to je to.ne diram doli. Niti znam sta se doli desava ne vidim uopce. Nekidan sam napipala neku kao bubuljicu na lijevoj strani, ali nije bubuljica. Cini mi se da prolazi. Ko zna sta je bilo valjda nista😕 

debeljuca
    26. Studeni 2018. 19:54

Tonka mozda urasla dlaka..imala sam ja to 2mj prije nek kaj ostala trudna i morao me je rezati 3sava sam dobila..toliko mi se je dlaka sfrkala i radila mi upale da me je cap cap

dreamcatcherrr
    26. Studeni 2018. 20:03

Meni je isto urasla prošle godine, sva sreća uspjela sam je sama iščupati 😅 Uzmi ogledalo i dobro pogledaj , to se zna zagnjojit i boliti kao sam đavo. To može tako tinjati pa buknut odjednom , u pravu je debeljuca

malac_28
    26. Studeni 2018. 20:16

I ja sam se danas išla malo skratit s epilatorom da mi bude lakše sljedeći tjedan za pregled i užas živi, sva sam se istelila 😂
    A ovo za čišćenje mi je poznato, kaže mm da svaka dva dana čistim 😂 ali baš to, doma sam i neću da mi je neuredno i prljavo 😀
    Ja sam danas primjetila ko neki čvorić na anusu i sad ne znam jel to hemeroid ili kaj, a niš me ne boli kad obavljam nuždu niti mi ide krv, baš sam se prepala, a mama mi kaže da nije to ništa.. 🙄😏 A jučer me boljelo nakon nužde i danas to skužim ☹️ Pitat ću ginića sljedeći četvrtak na pregledu ili otići kod svoje doktorice.. 

debeljuca
    26. Studeni 2018. 20:23

Meni je reko dr.da mozda nisam prckala po tome da bi bilo oke,ali jednostavno je nisam mogla uloviti..i jbga..bit ce super ako je nista..meni ke to trajalo koji mi dok nisam se isla narucit na pregled pa rekla da imam uraslu taman na samoj preponi..uf primio me je za 2dana,a inace cekam i po 2mj za pregled

debeljuca
    26. Studeni 2018. 20:25

Malac mislim da je to maleni maleni hemeroid..imal i ja to..skuzila sa od kad sam trudna da idem cesce na wc(ono veliko)cim nesto konkreno pojedem ode van 🤣

zadranka86
    26. Studeni 2018. 20:37

Tonkaa pitanje..jer smo blizu i mislim da je i u tebe to kao neki specijalitet...da li jedes divljac opcenito ovu u nas zec fazan itd..ja ila u subotu ali samo sug ..naskodilo mi u smislu da od tad jednostavno sto kod poidem ne liga mi lipo dode mi povratit neki kamen mi na zeludcu..uvjerena san da mi je od tog suga jer je on dosta jak vino luk kapula..ali ono sto me brine isla guglat kao ne preporuca se meso divljaci zbog olova kojim je ubijeno i jer nije kontrolilarano..ali ja sa ila samo sug..znamm u njemu isto ima sok mesa....sad san zabrinuta...pa cisto informativno da ti to jedes...ili neka od vas??

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.