Jutro..di si dosla do paste za zube? Ja sam to citala negdje dok sam vec potrosila hrpu testera za trudnocu al mi je to izgledalo malo smjesno..kupi test i napravi,vrlo vjerojatno od stresa ti kasni..
I ja sam isto u potrazi za torbom za kolica🤨
Jutro..di si dosla do paste za zube? Ja sam to citala negdje dok sam vec potrosila hrpu testera za trudnocu al mi je to izgledalo malo smjesno..kupi test i napravi,vrlo vjerojatno od stresa ti kasni..
I ja sam isto u potrazi za torbom za kolica🤨
Juutro😊
Znam da nije bas najbolja tema ali trebala bih pomoc.
Mjesecnica mi kasni pa bih trebala vasu malu pomoc.
Posljednju mjesecnicu dobila sam 20.10. sto bi znacilo da sam ovaj mjesec trebala dobiti 21.11. no nisam.
Mjesecnice mi neki put znaju kasniti no posljednja dva mjeseca su dolazile na vrijeme.
Nemam neke smiptome trudnoce.
Na gacica primjecujem bjelkasti iscjedak a grudi su mi nabrekle no nisu osjetljive.
Napravila sam test za trudnocu pomocu paste za zube no on pokazuje negativno.
U zadnje vrijeme imam dosta stresnih situacija u obitelji pa me zanima je li to uzrok kasnjenja mjesecnice. Da i napomenula bih da partner ne ejakulira u mene.
Hvala.😊
Test pastom za zube 😂🤣😂🤣
Joj gle,znam da si u panici pa cu probat biti blaga.
Znaci: odi u bilo koji ducan Bipa,Dm,Müller sta god i uzmi makar najeftiniji test za otkrivanje trudnoce. Zaista ih ima full jeftinih oko 14 kn i manje. Drugo,nemoj radit glupe internetske testove iz kucne radinosti jer Beta Hcg ne reagira sa pastom,sodom bikarbonom i sto gluposti koji ljudi pisu po netu.
Trece-koristite kondome ako niste spremni za bebu,a i ti bi trebala sebe stiti od spolnih bolesti bez obzira na izgovore decka,jer briga o zdravlju je tvoja osobna stvar koje mozes na ovaj nacin dugotrajno ugroziti.
-Sretno s testiranjem i drzim palceve da bude rezultat onakav kakav si zelis.
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Pozdrav. Želim da postavim jedno pitanje nadam se da ću dobiti odgovor. Imam 17 godina. (znam da će neki osuditi jer sam mlada ali eto) Vec 9 dana mi kasni menstruacija, a i imam odnose s dečkom, kad dodje do vrhunca on izvadi na vrijeme i to sve obavi napolju, tako da ne ejakulira u mene, a i imam bolne grudi, i ponekad me stomak boli tj donji dio stomaka, inače su to simptomi koje imam kad trebam dobiti menstruaciju ali ona sad kasni 9 dana. Šta bi mogao biti uzrok, da li može doći do trudnoće i slično, i šta da uradim ako je kojim slučajem trudnoća u pitanju. Sutra cu uzeti test za trudnoću, da provjerim... Hvala vam..
Tamsi-torba je super! Sta ima i pretince unutra za bocice i ostale stvari? Gledala sam ih i ja ali na Alyexpressu,nes ovakvo sam mislila narucit mada mislim da mi nece ni trebat uz original torbu na kolicima,ali opet su prakticne radi sto pretinaca unutra,vani i sa strane pa bi uzela...
Pozdrav. Želim da postavim jedno pitanje nadam se da ću dobiti odgovor. Imam 17 godina. (znam da će neki osuditi jer sam mlada ali eto) Vec 9 dana mi kasni menstruacija, a i imam odnose s dečkom, kad dodje do vrhunca on izvadi na vrijeme i to sve obavi napolju, tako da ne ejakulira u mene, a i imam bolne grudi, i ponekad me stomak boli tj donji dio stomaka, inače su to simptomi koje imam kad trebam dobiti menstruaciju ali ona sad kasni 9 dana. Šta bi mogao biti uzrok, da li može doći do trudnoće i slično, i šta da uradim ako je kojim slučajem trudnoća u pitanju. Sutra cu uzeti test za trudnoću, da provjerim… Hvala vam..
Procitaj sta je gore napisano jednoj drugoj curi...
Trudnoca je lako moguca. Simptomi pms-a su jednaki simptomima rane trudnoce. Bar su meni bili isti.
Osim trudnoce uzroka za isto to moze biti sto,stres,poremecaj hormona,spolne bolesti,upala neka itd itd itd...
I ako je pozitivan test prvo sta napravis je odes ginekologu na pregled da on/ona sluzbeno potvrdi trudnocu,ako je negativan test,a i dalje kasni menga opet trk ginekologu na pregled. Sretno.
Jesam ja zalutala na lastana il kaj? 😂😂😂😂😂
Bez ljutnje cure, al postoje topici za ovakva pitanja 😊
Zimsko proljetne bebe definitivno nisu jedna od njih..
Cure kaj sam ja novaca potrosila ovaj vikend 😂😂😂 bila na sajmu, nakupovala hrpu toga..kao isla po stvari za Elodie, nakupovala najvise za sina 😂😂 znaci ubila sam H&M, kupila sam mu igracke za adventski kalendar sitnice neke, uzela sam na kraju i Aquascale kadicu za malecku 😁😁 muz a i ja smo u totalnom deliriju zbog tog 😂😂
Bambusove tetrice sam na sajmu uzela i moram vam rec da su nenadjebivo meke i savrsene 😍😍 daleko od toga da su preuber skupe..i da za set od 20 kom kolko ti treba najmanje je to cifra onak poprilicna..al stvarno su predobre..meke, pune..upijaju..ma bomba..uzela sam svega 3, nisam se usudila vise jer je muz bio sa mnom 😂😂😂 al i on se tolko odusevio kad smo ih doma pogledali da bumo uzeli jos koju na kraju 😁😁 al to kasnije..
I tak..uzeli smo u pepcu i tediju jos hrpu ukrasa za bozic, okvira i tak..
Moram muzu, kuka da ga ignoriram 😂😂😂
Tipkam kasnije
Pozdrav mame, mi smo danas radili na uređivanju kupaonice i baš sam nekako umorna i bome i nisam nešto raspoložena. Muči me žgaravica. A i plače mi se. Iskreno, jedino što me usrećuje je moja malecka koja me lupka..
Čak sam i na muža nekak 😒 jer eto valjda takav dan.
Jutros sam se sjetila mame i naravno valjda ta tuga me cijeli dan tišti..
😪😪😪
Evo gledam trenutno najdraži film iz djetinjstva i bez obzira što ga znam napamet tako mi je toplo oko srca... Uživajte djevojke i bebice..
Oppa propustila sam..sto je bilo s mamom? 😳
Kikiriki e bas su mi lijepi ovi ruksaci 😍😍 mi smo s ebaya narucili torbu za kolica..i koristila je fakat..al nije to to ko kad kupis u bubamari ili negdje postenu..puno su deblje i kvalitetnije..
Sad za malu imamo od kolica original Peg Perego..meh..sve je to neka tuga, al posluzit ce..
Croatina baš sam se i ja isto pitala, imam osjećaj da nas neko za**bava 😂
Oppa a očito je takav dan i ja ih nekad imam takve i ne mogu si pomoć osim prespavat pa je bolje, sutra je novi dan ☺️
Cure super su vam ruksaci, morat ću si i ja neki potražit 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji