Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SW4P4ceY
    25. Studeni 2018. 08:28

Juutro😊
    Znam da nije bas najbolja tema ali trebala bih pomoc.
    Mjesecnica mi kasni pa bih trebala vasu malu pomoc.
    Posljednju mjesecnicu dobila sam 20.10. sto bi znacilo da sam ovaj mjesec trebala dobiti 21.11. no nisam.
    Mjesecnice mi neki put znaju kasniti no posljednja dva mjeseca su dolazile na vrijeme.
    Nemam neke smiptome trudnoce.
    Na gacica primjecujem bjelkasti iscjedak a grudi su mi nabrekle no nisu osjetljive.
    Napravila sam test za trudnocu pomocu paste za zube no on pokazuje negativno.
    U zadnje vrijeme imam dosta stresnih situacija u obitelji pa me zanima je li to uzrok kasnjenja mjesecnice. Da i napomenula bih da partner ne ejakulira u mene.
    Hvala.😊

Tonka185
    25. Studeni 2018. 09:12

Tamsi ja mislim da sa tim kolicima ne mozes pogrijesiti 😉
    Sw4 koji je to test sa pastom za zube? 😂😂😂

Tonka185
    25. Studeni 2018. 09:41

Posto na mojim kolicima nema tirbe gledala sam neke ruksake za ubaciti u kosaru onu dolje i ovaj mi je nekako naj. Sta mislite?

Timi95
    25. Studeni 2018. 10:51

Tonka185

Tamsi ja mislim da sa tim kolicima ne mozes pogrijesiti 😉
    Sw4 koji je to test sa pastom za zube? 😂😂😂

I ja mislim 😍
    Da, koj je to test? S pastom ne mozes napravit nista 😂 imas u Mulleru test za 14 kn i jako su tocni.. ne citaj gluposti na netu.. ili idi kod ginekologa i on ce vidjet sta ti je 😊

Timi95
    25. Studeni 2018. 10:52

Tonka185

Posto na mojim kolicima nema tirbe gledala sam neke ruksake za ubaciti u kosaru onu dolje i ovaj mi je nekako naj. Sta mislite?

Lijepi je 😍

dreamcatcherrr
    25. Studeni 2018. 11:11

Gdje ste curke 😄 Kako ste danas na ovaj tmuran i kišan dan?
    Tamsi kolica su ti super jer ću i ja ista kupiti 😂
    Približavamo se i mi polako sve zadnjem tromjesečju, neke već i jesmo u njemu. Polako robicu i sve pripremamo  još kad krene sezona beba i iskustava 🤤😂 Ja sam samo uzbuđena, nije me uopće strah toga svega a možda bi malo trebalo i biti 

SW4P4ceY

Juutro😊
    Znam da nije bas najbolja tema ali trebala bih pomoc.
    Mjesecnica mi kasni pa bih trebala vasu malu pomoc.
    Posljednju mjesecnicu dobila sam 20.10. sto bi znacilo da sam ovaj mjesec trebala dobiti 21.11. no nisam.
    Mjesecnice mi neki put znaju kasniti no posljednja dva mjeseca su dolazile na vrijeme.
    Nemam neke smiptome trudnoce.
    Na gacica primjecujem bjelkasti iscjedak a grudi su mi nabrekle no nisu osjetljive.
    Napravila sam test za trudnocu pomocu paste za zube no on pokazuje negativno.
    U zadnje vrijeme imam dosta stresnih situacija u obitelji pa me zanima je li to uzrok kasnjenja mjesecnice. Da i napomenula bih da partner ne ejakulira u mene.
    Hvala.😊

Joj ne bih htjela biti nepristojna, ali zašto se seksate ako niste spremni na posljedice i dovoljno informirani? 😡 Pobogu, kupi test najeftiniji u ljekarnoj ili drogeriji, ako ti kasni menstruacija test će sigurno pokazati točno. Menstruacija može kasniti zbog stresa ali i zbog trudnoće, mi nismo doktorice da znamo jesi li trudna. Mi znamo da smo mi trudne i pune hormona kao što vidiš 😂 Pretpostavljam da si mlađa po komentaru , ako već strepiš od trudnoće ima raznih načina za zaštitu  od trudnoće ali također i spolnih bolesti! Nek bude kako si zamislila, sretno! ☘

malac_28
    25. Studeni 2018. 11:30

Jutro svima ☺️ u zaostatku sam 😂
    Jaao kolica su vam svima predivna, baš mi je nekak sad žao kaj smo mi dobili kolica i kaj nećemo kupovat nova ☹️

malac_28
    25. Studeni 2018. 11:31

Ja isto pijem čaj od šumskog voća, ovo mi je prvi glas da se ne smije 🙄😏

Tonka185
    25. Studeni 2018. 11:33

Dream hahaha a ja mislim da ovo neko zeza sa ovakvim blesavim pitanjima ali dobro😊
    Ja sam okej evo idem na misu.iritira me ovo vrijeme jer ne mogu u setnju vec par dana u zatvorenom prostoru osjecam se zatoceno😭😭
    Malac nemoj da ti bude zao, za te novce ces moci kupiti sve sto ti treba 😉  uostalom uvijek si mozes kupit kolica bez obzira sta si i dobila 😆

Timi95
    25. Studeni 2018. 11:41

Aa super, imat cemo ista kolica 😍😍

Pa da, ako se bojis trudnoce nemoj imat odnose ili se zastiti, nema veze sto ti je decko, ako ne zelite bebu.. mislim da je svima nama u pubrtetu kasnila menstruacija sto je sasvim normalno.. i da, trudna mozes ostat i bez da svrsi u tebe, tako da postoje kondomi 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.