Kikiriki, meni je razlika, tvoja su nekako glomaznija, mocnija 😊 i kotaci se pumpaju- to mi bas nije nesto dobro jer mi je brat imao maxi cosi sa pumpanjem kotaca i konstantno su se busila. A kaze ova u ducanu da im se nitko nije zalio na to pa eto. I jednistavno su ta lipsa meni, ta sjajna kontrukcija mi je super. I ta boja ja bi isto tu boju tog modela bas dobro pase.a i sta kazes ukrasit ces ih ionako tim ludostima.ja sam vec u ducanu pokusavala nakeljit neko visece cudo. Uglavnom ja sebu ducanuhdomacila prodavacica je posluzivala kupce a ja tamo sastavljam rastavljam 😂😂😂
E i razlika u konacnici bi mi bila 2000kn, sta nije malo, tako da cu radije za te novce nesto drugo kupit.tjesim se sve ne mogu preboljet ta tvoja nikako hahahahhaa😂😂
Ma ima tih kolica stvarno svakakvih. Meni je bilo bitno da nisu preglomazna jer sam niska i da su za sve terene,a dragome da je rucka full produziva jer je on visok. I ova bome imaju nekako najvise prodizivu rucku pa je sav sretan. Sladak mi je bio danas u kupnji kako je sve isprobavao i pitao prodavace i sve zivo. Bas nisam morala ni usta otvoriti koliko se uzivio. 😂🤣
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Tonka 2000 kn nije malo zaista. Kupit ces jos puno drugih stvarcica za te novce. A bome ce nam trebati sve i svasta. Ovo je samo pocetak 🤣💖
Kikiriki, meni je razlika, tvoja su nekako glomaznija, mocnija 😊 i kotaci se pumpaju- to mi bas nije nesto dobro jer mi je brat imao maxi cosi sa pumpanjem kotaca i konstantno su se busila. A kaze ova u ducanu da im se nitko nije zalio na to pa eto. I jednistavno su ta lipsa meni, ta sjajna kontrukcija mi je super. I ta boja ja bi isto tu boju tog modela bas dobro pase.a i sta kazes ukrasit ces ih ionako tim ludostima.ja sam vec u ducanu pokusavala nakeljit neko visece cudo. Uglavnom ja sebu ducanuhdomacila prodavacica je posluzivala kupce a ja tamo sastavljam rastavljam 😂😂😂
Hahaha,tako se meni muz skroz udomacio tamo 😂🤣 za gume se iskreno nadam da se nece busiti,mislim sogorica mi je imala na pumpanje od Bebetta i njoj se nisu nikad probusila. Bo vidjet cemo.
Ja pijem caj od sumskog voca i nist mi nije..kupila sam jabuka cimet pa mi to sad vise odgovara..moja bebika se ne voli vozit u autu😑non stop udara a tak se lijepo namjestim..danas me uzasno trbuh svrbi a bebulina me toliko s nogama gura da bi mi kozu probusila😂mm je ostal zatecen😁
Seka je napravila francusku i naravno jela sam ju ko nikad do sad,ne znam kaj sam sve potrpala u sebe kak mi je bilo fino al cu zato ispastat s crijevima 100%
Ja pijem caj od sumskog voca i nist mi nije..kupila sam jabuka cimet pa mi to sad vise odgovara..moja bebika se ne voli vozit u autu😑non stop udara a tak se lijepo namjestim..danas me uzasno trbuh svrbi a bebulina me toliko s nogama gura da bi mi kozu probusila😂mm je ostal zatecen😁
Seka je napravila francusku i naravno jela sam ju ko nikad do sad,ne znam kaj sam sve potrpala u sebe kak mi je bilo fino al cu zato ispastat s crijevima 100%
Tata cim ih je vidio rekao je da mu se sviđaju 😍
Kristina-ma i ja pijem vocne. Trenutno sam ovisna o TEEKANNE Strawberry Cheesecake i Blueberry Muffin 😂 a prije spavanja si napravim kamilicu :)
Ps. Za francusku salatu vrijedi se patiti kasnije hahah. Joj ja kad navalim na nju ne mogu stati. 🤣
Tamsi-predivna su ta Peg perego mislim,sta ne? Bila sam ih gledala na internetu u pocetku trudnoce kad se mislilo (po spolnoj kvrzici) nam je bebica deckic,ali ipak je curica. 😊💖 Bas mi se tamnoplava full svidjala.
Kristina-ma i ja pijem vocne. Trenutno sam ovisna oTEEKANNE Strawberry Cheesecake iBlueberry Muffin 😂 a prije spavanja si napravim kamilicu :)
Ps. Za francusku salatu vrijedi se patiti kasnije hahah. Joj ja kad navalim na nju ne mogu stati. 🤣
Tamsi-predivna su ta Peg perego mislim,sta ne? Bila sam ih gledala na internetu u pocetku trudnoce kad se mislilo (po spolnoj kvrzici) nam je bebica deckic,ali ipak je curica. 😊💖 Bas mi se tamnoplava full svidjala.
Jesu da.. nekako su najljepsa i jako lagana.. ima i neke sive boje, al ne sviđaju mi se bas 😊
Joj kad na kraju i moj bude cura 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji