Tankian hahah blago ti se.. Jela i pila i nalaz super. To je odlično. Vidim da ovdje vlada opće zaziranje od te pretrage. Bit će i meni tak. Samo dok se pripremim uopće na odlazak. U principu sad moram pokupiti jaketu kod šnajderice jerbo nemam jaketu (čitaj:ne ulazi mi trba u moju jaknu i onda mi se mišica smrzava 😂😂) tak da dok jaknu ne skupim ne iđem niđe 😁😁😁
I kod mene snijeg i baš izgleda idilično.. Dok god sam ja u kući 😊😊 to je našim bebama prvi snijeg 😊 baš sam sad pokušavala razgovarati sa svojom mladom damom, ali spava. Doručkovala pa sada valjda drijema.
Sinoć sam imala goste pa sam dosta kasno ručala. Svoje lazanje (lazanje od palačinki) od šunke, špekeca i sira i vaš mi je bilo mmmmm… Njam.. Imam još i danas za ručak. A sutra bude pravi seljački 😁 kuhano kiselo zelje sa suhin mesom i domaćim kobasama 😀😀
Mame, kako ste vi danas? Osim što i dalje muku mučite po tim isplatama komplikacija. Noram priznati da se ne veselim tom čekanju love od idućeg mjeseca.. Plaća mi je uvijek išla odmah prvog radnog dana u mjesecu i ovo će mi sad biti i više nego šok 😵😵 pogotovo ovaj prvi mjesec dok se to ne uskladi. Bezveze da smo državi zadnje na popisu isplata!
Daj podijeli taj recept za tvoje lazanje. Bas bi volila probat ovih dana. Ako je mekano mogu i iza vadenja zubi probat, a do tada nesto peceno i frigano da se izgustam 😅
Ajme nema nekog posebnog recepta. Šta imaš doma utrpaj, nećeš falit 😀😀 mekano je naravno. Bolje nego klasične lazanje sa onim njihovim tijestom, meni ima ružan gnjecav okus. Dakle ispeci palačinke. Pripremi šunke, koristila Gavrilović dimljena, sir običnu najjeftiniju gaudu i ribanac u onoj maloj vrećici. Ja sam radila za sebe i muža pa nije no trebalo više od jedne vrećice. A mjere šunke i sira 250-300g šunke i 200gsira. Špek imam domaći pa samnga samo popržila jer volim okus prženog špeka. To onako odokativno mjeru. Bešamel umak sam isto radila od sastojaka koje sam imala na cca 500ml mlijeka sa gustinom skuhala u tečniju smjesu, kao recimo za puding, sol, papar, češnjak u prahu. I eto ga... Sve to onda slažeš u vatrostalnu posudu. Bešamel, Sir, ribanac,šunka, špek. I tak dok ne potrošiš sve.upeci u pećnici kojih 15-20min i to je to. Kažem, ova količina je bila za onu malu vatrostalnu za nas dvoje. Ali smo imali za dva obroka. Ti naravno mjere prilagodi. U slast 😉😉😉
Zenice fino...znate to je nasim bebicama prvi snijeg u buseku😇one kod kojih je padal 😁
Zenice fino...znate to je nasim bebicama prvi snijeg u buseku😇one kod kojih je padal 😁
Ja danas radim spinat sa piletinom..ja sam kad sam se probudila oko pola 4jer sam morala na wc vidjela snjeg i rekla svom da ce morat cistit auto..poslje kad sam se zbudila mislila sam da haluciniram hehe a kad ono stvarno..a taman pesa oprala 😪
Zenice fino…znate to je nasim bebicama prvi snijeg u buseku😇one kod kojih je padal 😁
Yeah Kristina, to sam baš i ja komentirala..
E imam jedno pitanjce, jel vi ležite/spavate na leđima?
Ja se trudim da ne, ali nekad samo malo odmorim od ugnjetavanja bokova... A recimo sad u ovom kao polusjedećem položaju pak me trtica stalno boli, a voljela bih bar malo odmoriti sa položaja na lijevo i desno na bokovima... Kakv vi stojite po tom pitanju?
Evo da se javiim opet.. Vratili smo se s pregledaa i dobila sam 5 kila u mjesec dana 😱
Dosad sam čitala kak ste isle na ogtt i sve se nadala da cu izbjec to al nazalost moram ićii.. E i da, na dijetii sam😢
Sta ti je rekla dokotirca? Da bas moras na djetu ili? I ja sam 4kg dobila izmedju pregleda, doktorica me pitala da jel to moguce😂 napisala "djeta" ali mi nije nista govorila.zato idem na ogtt.A sve smo bile mrsavice 🤣🤣
Hashahahaha daaa 😂😂😂 kljucna rjec, bile😂
Ma rekao je da pripazim obavezno jer ono noge mi naoticu i puno je to kg a ak ogtt ne bude dobar onda ce nes ozbiljno mi prepisat
Koliko si trudna oppa? Moj savjet ti je da ne lezis na ledima, tj mozes si lezat neko kratko vrijeme al ne stalno npr da sad tak zaspis,ja od kad sam saznala da sam trudna prvo kaj mi je rekel gin lezite na lijevom boku i od onda to prakticiram,tu i tam se namjestim na desni pa kombiniram,al nikad na ledima..bilo mi je jako grdo boljela me zdjelica,pa kuk..al se naviklo to sve,sad me boli trtica i to poprilicno..dok si na boku stavi jastuk izmedu nogu i jedan iza leda,ja imam jastuk za dojenje pa jedan dio stavim pod trbuh,drugi dio mi je izmedu nogu a zadnji dio na ledima,doslovce zajasim jastuk i super mi je dok se dobro smjestim
Koliko si trudna oppa? Moj savjet ti je da ne lezis na ledima, tj mozes si lezat neko kratko vrijeme al ne stalno npr da sad tak zaspis,ja od kad sam saznala da sam trudna prvo kaj mi je rekel gin lezite na lijevom boku i od onda to prakticiram,tu i tam se namjestim na desni pa kombiniram,al nikad na ledima..bilo mi je jako grdo boljela me zdjelica,pa kuk..al se naviklo to sve,sad me boli trtica i to poprilicno..dok si na boku stavi jastuk izmedu nogu i jedan iza leda,ja imam jastuk za dojenje pa jedan dio stavim pod trbuh,drugi dio mi je izmedu nogu a zadnji dio na ledima,doslovce zajasim jastuk i super mi je dok se dobro smjestim
Gdje ste cure i mali 😇
Što se tiče spavanja, slabo spavam u zadnje vrijeme zbog ogromnog stomaka, jutros sam se probudila u 6 🙍♀️
Tamsi i ja sam se prehladila, jutros sam urin radila i povišeni su mi leukociti što znači da se vjerovatno neka bakterija nakotila, jedino me tješi što pod stupcem bakterije piše MALO. Ujutro ću odmah urinokulturu uraditi i uzeti terapiju da se gamad ne širi 😡
Dream 😍😍😍😍😍
Uglavnom, bila sam na tom famoznom ogtt. Disla ujutro oko 7, a bas izabrala dan ono vrime koma, hladno, kisa.. suprug me vozio. Milion ljudi u cekaoni,leglo bakterija i virusa.i progura mene suprug medju njima prvu na salter i odma sam bila na redum izvadila mi krv prvo,dvije epruvete.pa popila ou sugavu tekucinu, bome postena casa jedva san popila. I bas je ruzna sta je je. Rekla mi da dodjem za sat vremena, da mogu malo vode popit i da sjedim. Sjeli mi u kafic, ja pila vodu. I kad cu krennut na drugo vadjenje krvi nekako mi slabo doslo, morala sam malo sjedit da dodjem sebi, zacrnilo mi se i poceja me oblivati znoj 😕 i disla nekako sebi, izvadila opet krv (uvjerena san bila ne znam zasto da cu opet morat ono cudo piti ali hvala Bogu ne samo jednom se pije) i onda sjedili ispred vanka pa malo unutra i izvadila opet u 9:20 zadnje krv. I onda po bureku i jogurtu udarila hahahaha 😂
Danas su nalazi pa cu vam bas javiti frendica ce mi pokupit i uslikat jer mi je daleko bolnica.
Sad kad spominjete iscjetke, meni je pojacan iscjedak bjelkasto zuckasti stalno. Cak malo i osjetim tu i tamo ko da me mrvviicu zapecka ili nesto tako ali mozda jednom u danu na 2 sekunde. Brisevi prosli bili u redu.ali bojim se da nije streptokok ili nesto,nisam primjetila da mi je to h brisu radjeno 😕
Takav je i meni iscjedak.. I isto me tak znalo malo zapeckat ak bi to tak opisala al nije mi doktor jučer nista rekao.. Po njemu je sve u redu
Jedino sto me prehlada muči, pa planiram ak brusnica ne pomogne zvat ga za par dana opet
Sortiraj odgovore
Najstariji