Iskreno nemam predosjecaj ponekad kazem on ponekad ona😂na pocetku sam sanjala decka,pa curu pa sad nedugo deckica kak sam ga preslacila i imal je pimpac😆 imam puno oblekice od curke i jos mi je sestra nanosila od svoje bodija,benkica al hocu kupit bas nesto za izlazak iz bolnice😇mm kaze nikam nam se ne zuri,stignemo a ja nestrpljiva 😏kupila 2 bodija u lidlu,napredak😂😂😂
Evo da se javiim opet.. Vratili smo se s pregledaa i dobila sam 5 kila u mjesec dana 😱
Dosad sam čitala kak ste isle na ogtt i sve se nadala da cu izbjec to al nazalost moram ićii.. E i da, na dijetii sam😢
Evo da se javiim opet.. Vratili smo se s pregledaa i dobila sam 5 kila u mjesec dana 😱
Dosad sam čitala kak ste isle na ogtt i sve se nadala da cu izbjec to al nazalost moram ićii.. E i da, na dijetii sam😢
Kako stvari stoje razmijenjivat cemo dijetalne recepte ovdje na forumu 😒
Covjece koliko onda ja imam kila ako tjedno dobim 1 kilu😳 mah opce se ne opterecujem pa nem gladovala kad je beba tu..bitno je da nema secera😬
Sta ti je rekla dokotirca? Da bas moras na djetu ili? I ja sam 4kg dobila izmedju pregleda, doktorica me pitala da jel to moguce😂 napisala "djeta" ali mi nije nista govorila.zato idem na ogtt.
A sve smo bile mrsavice 🤣🤣
Hashahahaha daaa 😂😂😂 kljucna rjec, bile😂
Pozdrav,cure..😃 Mi imali u petak pregled..imamo preko 700 grama.😍 Napreduje kao i mama..😂 Vidim da je ogtt aktualan. I ja moram na vađenje ovaj tjedan..
http://sendvid.com/99ainq0y
Curke moram ovo podijeliti s vama, radost 😍
Covjece koliko onda ja imam kila ako tjedno dobim 1 kilu😳 mah opce se ne opterecujem pa nem gladovala kad je beba tu..bitno je da nema secera😬
😘
ovo sam morala odma komentirat da ne zaboravim Nisam se usudila stat na vagu vec 2 tj. Vidit cemo u petak kod nje pa se dogodine prijavit na zivot na vagi 🙈
Pozdrav ekipa! Raspisale se vi opasno 😊
Tonka pitala si u vezi psilijuma pa ti evo link na kojem je ukratko opisano.
https://zivim.hr/jedem/psyllium-cudesne-ljuskice-koje-zelite-jesti-evo-kako-i-zasto/
Davno je neko spominja kapi za mliko tijekom dojenja. Mamine kapi su bile 200 kn kad sam dojila i jako brzo se potrose ALI stvarno vrate mliko u slucaju da krene falit. Preporucila mi jedna doktorica koja je i sama dojila tada.
Vino sam pila svako malo nesto cca 1dl nakon rucka u prvoj trudnoci zbog tlaka. I sad pitala ginekologinju kad sam isla na neku festu smim li radler ili pivu. Zena je samo namignula i rekla da je jedna skroz ok 🤭
Ako je meni ogtt bia citiram med sestru "savrsen" onda ne znam kako se iko moze brinit. Doduse zvala sam telefonom pa mi je mozda procitala tudi nalaz 😂
Par dana prije sam sama u dva dana pojela milku od 250g. Pa isla kod mojih na par dana i tamo se ekstra razuzdala- pravili muffine, jeli lazanje, domacicu, zalili pepsijem i senzacijom.. I ne sicam se svega sta je tu bilo. Znam da me laborantica koja mi je vadila krv gledala u cudu kad sam krenila nabrajat sta sam utrpala zadnjih par dana 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji