Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    oppa
    20. Studeni 2018. 16:22

Kristina 30

Koliko si trudna oppa? Moj savjet ti je da ne lezis na ledima, tj mozes si lezat neko kratko vrijeme al ne stalno npr da sad tak zaspis,ja od kad sam saznala da sam trudna prvo kaj mi je rekel gin lezite na lijevom boku i od onda to prakticiram,tu i tam se namjestim na desni pa kombiniram,al nikad na ledima..bilo mi je jako grdo boljela me zdjelica,pa kuk..al se naviklo to sve,sad me boli trtica i to poprilicno..dok si na boku stavi jastuk izmedu nogu i jedan iza leda,ja imam jastuk za dojenje pa jedan dio stavim pod trbuh,drugi dio mi je izmedu nogu a zadnji dio na ledima,doslovce zajasim jastuk i super mi je dok se dobro smjestim

27tt. Ma ne spavam na leđima, ali kažem teško mi je rešetat se stalno. Imam jastuk među nogama obavezno. 

Malu
    20. Studeni 2018. 16:36

Pozz cure... spavanje 👎🏻 zadnje vrijeme lose, samo mi pase ljevi bok i onda se ukocim. Ponekad se probudim na ledjima pa se opet okrenem i tako, uglavnom pocelo je nespavanje 🙈 Mislila sam da ce to bit zadnji mjesec a ne zadnja tri. A cura me lupa non stop. U prvoj trudnoci je braco bio jako miran zato sad gospodjica vjezba.

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

malac_28
    20. Studeni 2018. 16:37

Ja se trudim spavat na boku, pogotovo lijevom, ali se nekad probudim na leđima, ja se nadam da to nije nešto opasno i strašno.. 

debeljuca
    20. Studeni 2018. 18:06

Ja srecom uvjek spavam na ljevom boku..ali pred jutro sam na ledjima

Timi95
    20. Studeni 2018. 18:11

Napravis umak kao za bolonjez, al bez luka i cesnjaka.. za besamel: maslac, brasno, mlijeko i malo soli i papra.. i naravno kupis gotovo tijesto (kome se da ga moze i napraviti) i to poslozis, besamel,tijesto, umak, sir (najbolji ribanac i mozes gaudu), pa tijesto, besamel, umak, sir, tijesto, besamel, umak, sir i tjt 😄 i stavis pecii jedno 40 min na 180-200 c..
    I ja nekad spavam na leđima, jer kad idem s lijevog na desni bok me bas boli sve

Tonka185
    20. Studeni 2018. 18:31

Kikii ma nadam se i ja da je to sve ok, ti iscjedci i sve sta ja znam vise😰
    Nije mi frendica jos digla nalaz ogtt puknit cu od znatizelje😭
    Ja spaavam na boku jednom i drugom ali me jako brzo zaboli taj bok na kojem sam i onda se stalno budim i tesko mi se jako okretat sve me boli trbuh kad se okrecem.i spavam sa tim jastukom za trudnice al ne moze mi on za bokove pomoci😣
    I da, losije spavam zadnje vrijeme. Pocelo je valjda i kod mene. A ovako kad odmaram gledam tv sam u polusjedecem polozaju,nekad mi pase nekad ne. Dok spavam nekad se ispruzim malo na ledja jer me sve zivo vise boli al ne mogu zaspat na ledjima i ne pase mi doduse

LUNA
    20. Studeni 2018. 19:19

Tonka185

Kikii ma nadam se i ja da je to sve ok, ti iscjedci i sve sta ja znam vise😰
    Nije mi frendica jos digla nalaz ogtt puknit cu od znatizelje😭
    Ja spaavam na boku jednom i drugom ali me jako brzo zaboli taj bok na kojem sam i onda se stalno budim i tesko mi se jako okretat sve me boli trbuh kad se okrecem.i spavam sa tim jastukom za trudnice al ne moze mi on za bokove pomoci😣
    I da, losije spavam zadnje vrijeme. Pocelo je valjda i kod mene. A ovako kad odmaram gledam tv sam u polusjedecem polozaju,nekad mi pase nekad ne. Dok spavam nekad se ispruzim malo na ledja jer me sve zivo vise boli al ne mogu zaspat na ledjima i ne pase mi doduse

Bas me zanima tvoj ogtt 😂 ja cekam cetvrtak da vidim sta ce mi ginekolog reci, a do tad ne znam uopce sta bi jela..danas sam pojela jabuku, jogurt, i dva puta piletinu sa krumpirima..htjela bi ja svasta al nekako imam griznju savjest 😔

Sto se tice spavanja vecinom sam na desnom boku, nekako mi je zgodnije..a kad gledam tv onda na lijevom i malo na ledima

MalaTajna222
    20. Studeni 2018. 19:28

Evo da vam.mahnem , bila san u guzvi malo ovih dana , i na putu , plus prehlada...evo danas bila na kontroli iiiii dobit cemo curicu❤❤❤❤❤
    I ja zaspem ka na boku ali se probudim na ledjima...a sigurno se priroda i tu za sve pobrinila, ne brinite se...☺

Eyia
    20. Studeni 2018. 19:44

Pozdrav svima! :) unaprijed isprike što nisam na temi (pisala sam i tamo al mislim da je malo zaboravljena), pa za svaki slučaj pitam i tu ako je koja od Vas imala sličan slučaj. Danas je 4 dan da mi kasni (inače je više manje redovita). Radila sam onaj test First sign danas ali sa drugom mokraćom..nije bilo crtice. Jel možda prerano? Ili taj test nije od neke sigurnosti? Hvala unaprijed 🙂

oppa
    20. Studeni 2018. 20:06

Eyia

Pozdrav svima! :) unaprijed isprike što nisam na temi (pisala sam i tamo al mislim da je malo zaboravljena), pa za svaki slučaj pitam i tu ako je koja od Vas imala sličan slučaj. Danas je 4 dan da mi kasni (inače je više manje redovita). Radila sam onaj test First sign danas ali sa drugom mokraćom..nije bilo crtice. Jel možda prerano? Ili taj test nije od neke sigurnosti? Hvala unaprijed 🙂

Meni je taj pokazao crticu kad sam ostala trudna i prvi put i sad odmah treći ili četvrti dan kako mi je kasnila. Doduše jako se albo vidjela ali ju je pokazao. Ponovila sam test oba puta nakon par dana i opet je pokazao isto.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.