Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tankian
    19. Studeni 2018. 23:13

croatina

Kaj sam ja jedina kaj se ne bediram oko case piva 😂😂😂😂 mm i ja smo bas strastveni ljubitelji pive..i bas pivopije 😁 kad mi dode zelja popijem casu pive i bok..ne napijem se, nit mislim da to bebi skodi..to nije na dnevnoj bazi, ni ja tjednoj..evo dogodilo se mozda triput u ovih 6mj 😁
    Cure jeste razmisljale o planu poroda?http://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/plan-poroda.html
    Bute nosile to sa sobom? Navodno vise dozive kad je to u pisanom obliku jer valjda razmisljaju na nacin da si to pisala kad si bila pri svijesti 😂😂 a ne kad se između trudova dereš 😂😂

Da ovo doneses u splitsko rodiliste nasmijala bi ih do suza i vjerojatno ispala jaaako simpaticna. I ja sam se smijala dok sam citala. Bila sam u boksu sa kadom i nasmijali su se kad sam pitala jel to u funkciji 🙈

Tankian
    19. Studeni 2018. 23:17

dreamcatcherrr

http://sendvid.com/99ainq0y

Curke moram ovo podijeliti s vama, radost 😍

Ajme jedva cekam da krene tim tempom i ovo moje njezno stvorenje 😍

Babyq
    20. Studeni 2018. 07:20

Dobro jutro cure moje.Kod mene pada snijeg.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Timi95
    20. Studeni 2018. 07:46

Jutro cure..
    Dream vidi ga 😍😍 i moj me bas voli lupkati 😁
    Aa snijegg, divno.. kod nas kisa pada i zima jee

Timi95
    20. Studeni 2018. 07:47

Ma nece ti pit nista od pive, kazu cak da je zdravo svako toliko.. i ja sam sinoc popila casu piva i bolje sam zaspala 😁

Jeste dobile komplikacije vi koje ste erste banka? Ja jos nisam

LUNA
    20. Studeni 2018. 08:00

Jutro cure
    Dream - preslatko 😍 ja kad upalim snimanje on prestane 😁 valjda ce kasnije bit aktivniji kao kod tebe.
    Jutros sam budna od 5 i 30..nikako zaspat vise, onda je krenilo lupkanje pa nisam htjela propustit i razbudila se..pada kisa a spava mi se uzasno l.

Erste banka nula bodova 😤 izgleda da smo u Erste nije sjelo!

Kristina 30
    20. Studeni 2018. 08:01

Jutro zene..kod mene ima snijega za grudat se..i jos poprilicno pada,trebala sam u bolnicu na pregled za stitnjacu al to bu pocekalo,pola sata imam voznje do drugog grada a ne znam uopce kakve su ceste,uzas..bas si mislim nije mogel padat za vikend dok sve obavim😂

Kristina 30
    20. Studeni 2018. 08:01

Jutro zene..kod mene ima snijega za grudat se..i jos poprilicno pada,trebala sam u bolnicu na pregled za stitnjacu al to bu pocekalo,pola sata imam voznje do drugog grada a ne znam uopce kakve su ceste,uzas..bas si mislim nije mogel padat za vikend dok sve obavim😂

oppa
    20. Studeni 2018. 08:25

dreamcatcherrr

http://sendvid.com/99ainq0y

Curke moram ovo podijeliti s vama, radost 😍

😍😍 Pleše pleše 😀😀 tako i moja često.. 

oppa
    20. Studeni 2018. 08:39

Tankian hahah blago ti se.. Jela i pila i nalaz super. To je odlično. Vidim da ovdje vlada opće zaziranje od te pretrage. Bit će i meni tak. Samo dok se pripremim uopće na odlazak. U principu sad moram pokupiti jaketu kod šnajderice jerbo nemam jaketu (čitaj:ne ulazi mi trba u moju jaknu i onda mi se mišica smrzava 😂😂) tak da dok jaknu ne skupim ne iđem niđe 😁😁😁
    I kod mene snijeg i baš izgleda idilično.. Dok god sam ja u kući 😊😊 to je našim bebama prvi snijeg 😊 baš sam sad pokušavala razgovarati sa svojom mladom damom, ali spava. Doručkovala pa sada valjda drijema.
    Sinoć sam imala goste pa sam dosta kasno ručala. Svoje lazanje (lazanje od palačinki) od šunke, špekeca i sira i vaš mi je bilo mmmmm... Njam.. Imam još i danas za ručak. A sutra bude pravi seljački 😁 kuhano kiselo zelje sa suhin mesom i domaćim kobasama 😀😀
    Mame, kako ste vi danas? Osim što i dalje muku mučite po tim isplatama komplikacija. Noram priznati da se ne veselim tom čekanju love od idućeg mjeseca.. Plaća mi je uvijek išla odmah prvog radnog dana u mjesecu i ovo će mi sad biti i više nego šok 😵😵 pogotovo ovaj prvi mjesec dok se to ne uskladi. Bezveze da smo državi zadnje na popisu isplata! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.