Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tankian
    20. Studeni 2018. 11:39

Vrime je ocajno vec treci dan se jedva dizem iz kreveta. Niti pijem mg nit zeljezo jer nikako da dobijem gineklloginju na tel. Jucer kupila u farmacije twinlabove Mg kapsule u obliku citrata 120 kom 100 kn pa ako ko planira kupovat da uzme u obzir. Doktorica i jucer farmaceutkinja su rekle da se kvaliteta magnezija u obliku citrata i ostalim oblicima ne moze mirit. Kao roba iz kika i s.olivera npr (pisale ste o kiku pa se sjetih). Ja malenoj tamo kupila majice od 16 kn za po kuci nedavno pa nek unistava koliko oce 🤭
    A h&m je meni svetinja sta se tice robice. Cotton i c&a su isto ok. U lidla volim samo tajice i bodice jer su deri peri, a bagatela. A majice za bebe su strava. Raskesaju se u struku i stvarno su bez veze. Ugl sam dobijala robicu iz h&m, idexe, benetton, bubamara i s. Oliver. Ne mogu se zalit na babine 😅 Al najsigurnije mi je bilo rec pelene ili ih uputit u h&m jer sam tamo tocno znala velicinu koja joj odg. Prija mi je dala tonu robice od svoje cure (pakirano u jedno 6-7 kartonskih paketa od pelena) i vecina je bila carters. Presavrseno nesto sta se tice kvalitete pamuka. Mislim da cu narucivat ovoj bebi preko neta majice jer ne znam di bi u hrvatskoj kupila tu marku

Tankian
    20. Studeni 2018. 11:44

Cherrylane

Tankian!
    Hvala ti malo si me umirila, da nije mi dala nista osim vaginalete, i rekla ako vidim krv ili osjetim neku bol cudnu da odem u bolnicu, u meduvremenu da lezim 2 tjedna.
    Nekako sam se pomirila da nemogu tu nis promjenit nego sam cekat i nadat se da ce biti dobro. Inace zivim na otoku muz je dole ja sam kod mame u Rijeci da budem blizu bolnice zlu netrebalo.

Pa i bit ces mirnija sta si blize doktoru. Ali sve ce bit ok. Samo bez naprezanja i nerviranja. A vaginalete sam stavljala cilu prvu trudnocu. Nalipile se na mene i nisu pustale. Ne zelim se urec ali za sada ih jos nisam koristila u ovoj. Pa razumim paniku sta se tice nelagode dole. 

Tonka185
    20. Studeni 2018. 12:00

Dream 😍😍😍😍😍
    Uglavnom, bila sam na tom famoznom ogtt. Disla ujutro oko 7, a bas izabrala dan ono vrime koma, hladno, kisa.. suprug me vozio. Milion ljudi u cekaoni,leglo bakterija i virusa.i progura mene suprug medju njima prvu na salter i odma sam bila na redum izvadila mi krv prvo,dvije epruvete.pa popila ou sugavu tekucinu, bome postena casa jedva san popila. I bas je ruzna sta je je. Rekla mi da dodjem za sat vremena, da mogu malo vode popit i da sjedim. Sjeli mi u kafic, ja pila vodu. I kad cu krennut na drugo vadjenje krvi nekako mi slabo doslo, morala sam malo sjedit da dodjem sebi, zacrnilo mi se i poceja me oblivati znoj 😕 i disla nekako sebi, izvadila opet krv (uvjerena san bila ne znam zasto da cu opet morat ono cudo piti ali hvala Bogu ne samo jednom se pije) i onda sjedili ispred vanka pa malo unutra i izvadila opet u 9:20 zadnje krv. I onda po bureku i jogurtu udarila hahahaha 😂
    Danas su nalazi pa cu vam bas javiti frendica ce mi pokupit i uslikat jer mi je daleko bolnica.
    Sad kad spominjete iscjetke, meni je pojacan iscjedak bjelkasto zuckasti stalno. Cak malo i osjetim tu i tamo ko da me mrvviicu zapecka ili nesto tako ali mozda jednom u danu na 2 sekunde. Brisevi prosli bili u redu.ali bojim se da nije streptokok ili nesto,nisam primjetila da mi je to h brisu radjeno 😕

Timi95
    20. Studeni 2018. 12:03

Evo i meni je sjelo, 500 kn vise nego prosli mjesec 🤔 a svaki je drugaciji da.. 
    Sto se tice tih problema kod mene ih nema, sve je okej. Jedino sam se malo prehladila pa pijem caj od brusnice.. samo miruj i bit ce okej ❤

LUNA
    20. Studeni 2018. 12:06

Tonka - nadam se da ti neces bit slatka ko ja 😁

Tonka185
    20. Studeni 2018. 12:12

Luna hahahaha a ne polazem velike nade.zato sam burek satrala odma cim sam zavrsila jer ko zna mozda mi bude zadnji za ovaj period😂😂😂

Timi95
    20. Studeni 2018. 12:30

Ja sam danas radila lazanje 😍 al nisam dinstala meso na luku, jer dobijem od tog zgaravicu.. 
    Jos mi nona danas ima rođendan pa idem kod nje na rucak i kolace 😁😁 haha ko loptica cu biti 😛

Tankian
    20. Studeni 2018. 12:32

Tonka185

Luna hahahaha a ne polazem velike nade.zato sam burek satrala odma cim sam zavrsila jer ko zna mozda mi bude zadnji za ovaj period😂😂😂

I ja odma otisla u konzuma po burek. Krenila ga jest u autu jer se muz tia malo provozat. I gleda me onako 😒 da sta ne cekam da dodem doma- AHA! jos se mislila i njegov pojest! 😂

Tankian
    20. Studeni 2018. 12:39

oppa

Tankian hahah blago ti se.. Jela i pila i nalaz super. To je odlično. Vidim da ovdje vlada opće zaziranje od te pretrage. Bit će i meni tak. Samo dok se pripremim uopće na odlazak. U principu sad moram pokupiti jaketu kod šnajderice jerbo nemam jaketu (čitaj:ne ulazi mi trba u moju jaknu i onda mi se mišica smrzava 😂😂) tak da dok jaknu ne skupim ne iđem niđe 😁😁😁
    I kod mene snijeg i baš izgleda idilično.. Dok god sam ja u kući 😊😊 to je našim bebama prvi snijeg 😊 baš sam sad pokušavala razgovarati sa svojom mladom damom, ali spava. Doručkovala pa sada valjda drijema.
    Sinoć sam imala goste pa sam dosta kasno ručala. Svoje lazanje (lazanje od palačinki) od šunke, špekeca i sira i vaš mi je bilo mmmmm… Njam.. Imam još i danas za ručak. A sutra bude pravi seljački 😁 kuhano kiselo zelje sa suhin mesom i domaćim kobasama 😀😀
    Mame, kako ste vi danas? Osim što i dalje muku mučite po tim isplatama komplikacija. Noram priznati da se ne veselim tom čekanju love od idućeg mjeseca.. Plaća mi je uvijek išla odmah prvog radnog dana u mjesecu i ovo će mi sad biti i više nego šok 😵😵 pogotovo ovaj prvi mjesec dok se to ne uskladi. Bezveze da smo državi zadnje na popisu isplata!

Daj podijeli taj recept za tvoje lazanje. Bas bi volila probat ovih dana. Ako je mekano mogu i iza vadenja zubi probat, a do tada nesto peceno i frigano da se izgustam 😅

LUNA
    20. Studeni 2018. 12:41

Tako sam ja planirala pojest veliki cips, sad mi je zao sto sam zurila po nalaze 😒 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.