Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    19. Studeni 2018. 16:44

Erste jos nista 🤔 
    Ma bodice imate u h&m i zari jeftinih i bas su dobri. I robice svakakave za malo novaca.. c&a ima isto lijepu robicu.. a kik mi ima grozne stvari, iskreno ne cini se kvalitetno bas.. jos kad vidim da i hranu imaju.. 

debeljuca
    19. Studeni 2018. 16:48

Pa nikad nije dosli tako kasno..ne razumijem..il drze lovu il bu sutra😞

croatina
    19. Studeni 2018. 16:49

A i te sitnice za kucu su jeftinije u ikei nego u kiku..ma jednostavno moram u ikeu 😂😂😂
    E i jos nesto..bila je jedna cura koja je vazda vikala ljudima oko sebe da joj u babinje ne nose robicu nikakvu jer se njoj vecinom ta robica ne svida..tada sam bila trudna s leom i stedili smo maksimalno na svemu i mislila sak si boze kakva glupaca razmazena..e pa sad kad sam prosla te muke po babinjama za curku cu definitivno i ja ljudima rec da mi ne kupuju nikakvu robu..ni za lea ni za nju..od rodendana je ostala hrpetina robe koju nikad nece obuc, a jedan komplet mi je pofarbao NOVU robu koju sam tjedan prije kupila..nisam gledala sastav jer wtf perem na 40..kad sam izvadila ves pozlilo mi je 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️..dakle za ispizdit..fakat cu svima rec da mi nitko nis od robe ne kupuje klincima

LUNA
    19. Studeni 2018. 16:54

Tonka185

Meni je sjelo jednako ovaj i prosli put..
    Croatina slazem se za Kik pre strasno kako znaju napucat cijene 😕
    Ma cure moje, osim ako bas ne moras ja mislim da sve treba jesti. I ugljikohidrate i meso i povrce i slatkise i sve. Sve to ima svoju svrhu. I ako u necemu uzivas a nemas indikaciju dne jedes to onda treba uzivati. Ja bas uzivam u hrani. I svo zlo bilo u tome ako budem morala drzat djetu izdrzat cu za svog bebaca 😊 samo me strah da ne bude povisen secer u smislu da je do sad vec mogao naskodit djetetu 😤

I ja bas uzivam u hrani..jos kad mi je nešto kao zabranjeno onda bi bas to jela uffff ma drzat cu i djetu ako bude trebalo, naravno..nadam se samo da to nije neka pretjerana povisenost da je vec utjecala na bebu..ko ce docekat taj cetvrtak i pregled..

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 16:57

Zaba je sjela..
    Mene kik opcenito zivcira jer je sve natisnuto i ogromno,vecinom kupujem sitnice za ukras,i svojoj curki dok mi se bas nest svida al to je jako rijetko jer nikad nemaju velicine za njezin uzrast i evo prije 2/3 mj sam si kupila 2 para donje pidame po 25 kn na akciji i to je sve kaj sam ikad ja za sebe tam kupila. Ja inace ne volim ducane di je sve natrpano i nepregledno😤

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 16:59

Luna i ja idem na pregled u srijedu nikak nece doci srijeda😂jedva cekam da vidim zjenicu oka svoga☺️

LUNA
    19. Studeni 2018. 17:19

Kristina 30

Luna i ja idem na pregled u srijedu nikak nece doci srijeda😂jedva cekam da vidim zjenicu oka svoga☺️

I ja jedva cekam 😊 iako ga osjetim svaki dan, budem mirnija kad obavim pregled i vidim ultrazvuk 😀

Kristina 30
    19. Studeni 2018. 17:56

Ja se od srca nadam da vidim a je curla ili decko da kupim ono kaj zelim..vec sam jako nestrpljiva..najbitnije mi je da je sve i redu i da sam na miru❤️

Timi95
    19. Studeni 2018. 17:58

Kristina 30

Ja se od srca nadam da vidim a je curla ili decko da kupim ono kaj zelim..vec sam jako nestrpljiva..najbitnije mi je da je sve i redu i da sam na miru❤️

Kristina 30

A imas neki predosjecaj sta je? Po nekim simptomima? 
    Bitno da je sve dobro to svakako ❤
    Erste uplate nemaa,.ocito ce sutra.. mozda je neka greska kod njih 🤔

debeljuca
    19. Studeni 2018. 19:45

Ajde kristina30 bude ti pokazala beba spol..ne brini se..a do tada nesto neutralno ako nemozes izdrzati

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.