Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kikiriki
    12. Studeni 2018. 17:34

The- nista strasno,tako kako je debeljuca napisala. 
    Vadis krv i ti rezultati ti budu gotovi u roku 7 dana. Meni su u 3 dana bili. I naprave ti uzv di ti detaljno pregledaju bebicu i sve izmjere. Taj dio su mi u 3D radili i na kratko mi je cak 4D ukljucila jer se mala non stop vrtila. A za spol mi je rekla da misli da je po spolnoj kvrzici mozda decko ali da nije sigurna i da ne racunam na to 100 %  jer je to doslovno milimetar gore dole ispupceno u tako ranoj trudnoci i ona se vrtila non stop. Na kraju je kasnije ispalo da je curica 😂😍💝😊

Daddy's girl and mommy's world! ❤

debeljuca
    12. Studeni 2018. 17:44

Za vinogradasku sam cula da pustaju tate bez tecaja..a i po blizini mi je najblize nekako..Mene je dr.poslao u moj dom zdravlja da idem to za secer..ja sam mislila da moram ici tipa u petrovu,ali ocito ne..

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 18:04

I ja obavila u domu zdravlja..i brzo bila na redu,jer trudnice imaju prednost😂

debeljuca
    12. Studeni 2018. 18:53

Kaj koliko to vremenski traje?to je ono kad secer i vodu pijes?!

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 19:44

Debeljuca ja nisam jos Isla na OGTT,jos mi prerano..Isla na obično vadenje krvi da provjere secer,jer mi prosli nalaz bio los.. a ako tebe doktor poslova na OGTT to ti traje 2 sata..vade ti krv,pa za 2 sata opet..i da pijes secer sa vodom.
    Tih dva sata nesmijes nikamo iz doma zdravlja.. morala sjediti i mirovati u cekaonici..

debeljuca
    12. Studeni 2018. 21:23

E pa na to mislim..to je najbolje sto ranije doci kaj ne?!

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 21:27

Aha nesto prije 7,dodi..

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 21:28

Tak da oko pola 10 bus gotova😁

debeljuca
    12. Studeni 2018. 21:32

Ah neznam iskreno do kada se uopce vadi krv?!do pola 9

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 21:38

U domu zdravlja se vadi od 7 do 8 krv,ali uvijek je neko i nakon toga tamo,pa Ce ti neko nakon 2 h izvaditi krv nebrini😁.  Samo se naoruzaj strpljenjem,neku najdražu knjigu u si uzmi ako solo ides..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.