The- nista strasno,tako kako je debeljuca napisala.
Vadis krv i ti rezultati ti budu gotovi u roku 7 dana. Meni su u 3 dana bili. I naprave ti uzv di ti detaljno pregledaju bebicu i sve izmjere. Taj dio su mi u 3D radili i na kratko mi je cak 4D ukljucila jer se mala non stop vrtila. A za spol mi je rekla da misli da je po spolnoj kvrzici mozda decko ali da nije sigurna i da ne racunam na to 100 % jer je to doslovno milimetar gore dole ispupceno u tako ranoj trudnoci i ona se vrtila non stop. Na kraju je kasnije ispalo da je curica 😂😍💝😊
Daddy's girl and mommy's world! ❤
Za vinogradasku sam cula da pustaju tate bez tecaja..a i po blizini mi je najblize nekako..Mene je dr.poslao u moj dom zdravlja da idem to za secer..ja sam mislila da moram ici tipa u petrovu,ali ocito ne..
I ja obavila u domu zdravlja..i brzo bila na redu,jer trudnice imaju prednost😂
Debeljuca ja nisam jos Isla na OGTT,jos mi prerano..Isla na obično vadenje krvi da provjere secer,jer mi prosli nalaz bio los.. a ako tebe doktor poslova na OGTT to ti traje 2 sata..vade ti krv,pa za 2 sata opet..i da pijes secer sa vodom.
Tih dva sata nesmijes nikamo iz doma zdravlja.. morala sjediti i mirovati u cekaonici..
U domu zdravlja se vadi od 7 do 8 krv,ali uvijek je neko i nakon toga tamo,pa Ce ti neko nakon 2 h izvaditi krv nebrini😁. Samo se naoruzaj strpljenjem,neku najdražu knjigu u si uzmi ako solo ides..
Sortiraj odgovore
Najstariji