Drage zene! Evo ja bas od ginekologa 25+2 ;) kaze sve ok, a ja umjesto da se opustim meni panika i dalje od tog preuranjenog poroda. Pogotovo me sad nesto probada oko desnog jajnika.
Isla sam vadit krv odmah sa mogu sutra vadit taj famozni ogtt tako da drzite figee :)
Curke, pozz..evo i mene.. ja sam provela burnu noc.. od stalnog piskenjea, do zgaravice, onda je moj pas poceo setkat po stanu jer smo ga probudili dok smo ubijali komarce 🙄 pa smo i bebu probudilu, onda me on lupkao 2 sata.. tako da sam ja od 3 i pol do 6 bila budna.. i tako meni hahah.. i sad se probudila, a vani toliko tmurno, uzasno..
Odlucila sam da ne jedem vise navecer, ubija me zgaravica.. i da cu setat poslije vecere, koja ce bit u 18h, a ne u 19:30 .. inace sve super, jucer me bebac cijeli dan lupkao i vrtio se ❤😍
Kako ste mi vi???
Haha to se i meni desava! Nema spavanja , ovisi kad jedem i sto jedem :) ali odlasci na wc su mi 😱😱😱😱😱
To probadanje oko pupka ti je lako moguce zbog rastezanja koze i svega cega ispod koze... Imam di trudnice jedna 8 tj, druga 10 tj od mene. Isto ih sve zivo i nezivo boli. S obzirom da si pregledala urin ne bi tribalo bit mista panici osim ako to nije ucestalo i toliko intezivno da je zabrinjavajuce, onda otidi doktoru. Ja sam s 32 tt pala s visine od cca dva metra na skale i bila par dana u bolnici. Cila natucena i bolilo me danima sve zivo. Od noznog prsta do vrata. Bolove u sto.aku sam prepisala losoj probavi i rastezanju misica. Bebi nije bilo nista samo par dana mirnija pa je dobila injekcije za razvoj pluca u slucaju da dode do poroda. I dan danas imam oziljke po laktovima, kolinima, bedru i "mrtvu kozu" na listu koja se evo tek sad polako oporavlja. Inace sam rekreativni sportas od svoje 5 god. pa me to spasilo od vecih ozljeda 🙌🏻
To probadanje oko pupka ti je lako moguce zbog rastezanja koze i svega cega ispod koze… Imam di trudnice jedna 8 tj, druga 10 tj od mene. Isto ih sve zivo i nezivo boli. S obzirom da si pregledala urin ne bi tribalo bit mista panici osim ako to nije ucestalo i toliko intezivno da je zabrinjavajuce, onda otidi doktoru. Ja sam s 32 tt pala s visine od cca dva metra na skale i bila par dana u bolnici. Cila natucena i bolilo me danima sve zivo. Od noznog prsta do vrata. Bolove u sto.aku sam prepisala losoj probavi i rastezanju misica. Bebi nije bilo nista samo par dana mirnija pa je dobila injekcije za razvoj pluca u slucaju da dode do poroda. I dan danas imam oziljke po laktovima, kolinima, bedru i "mrtvu kozu" na listu koja se evo tek sad polako oporavlja. Inace sam rekreativni sportas od svoje 5 god. pa me to spasilo od vecih ozljeda 🙌🏻
*dvi trudnice 8 i 10 tt trudne vise od mene. Znaci negdi ste blizu sta se tice termina
I toliko sam sritna jer se beba napokon posteno izudarala pa sam samo tila prijavit tu veselu vijest. Aleluja vise. Bilo je i vrime da ti udarci ojacaju.
Btq. Nasla sam nadobudni kolaz iz prve trudnoce. Slika sa cca 8 tt, 12 tt i 36 tt. Od mrsavice do bombice 🤣
Oppa to sam ja kriva za griz..hehe i ja sam jucer osijetila onako kak spada bebu..lezala sam na ledjima i bas sam osjetila da lupa i bez drzanja ruke na trbuhu 🚼 i to navecer kasno..tak da je pocelo kod mene..jucer sam napunila 20tt imam jos pola trudnoce..proslo je toliko brzo..ali spavam lose u zadnje vrijeme em wc,em sam zedna..nikak da se naspavam..a mozda je to i bilo radi juzine u zgu..mi trebamo uredjivati drugu sobu jer ne stanemo u ovu mislim na krevetic i to..i jos se nismo pokrenuli..cekamo ponudu za pvc..ako je preskupa a je jer planiramo staklenu stijenu staviti..najradje bi to naknadno napravila a da iz sobe sve izbacimo i krenemo sa farbanjem i tim glupostima..ja sam sinoc toliko toga pojela da mi se ovaj moj smijao..pojela sam lignje i blitvu,pa sirni namaz,pa voce pa onda sam si juhu kuhala..i to sve u razmaku svakih sat vremena 😂
Drage zene! Evo ja bas od ginekologa 25+2 ;) kaze sve ok, a ja umjesto da se opustim meni panika i dalje od tog preuranjenog poroda. Pogotovo me sad nesto probada oko desnog jajnika.
Isla sam vadit krv odmah sa mogu sutra vadit taj famozni ogtt tako da drzite figee :)
Koliko se sicam jako si vitka i vjer beba nije prevelika. Pa bi ti ogtt triba bit dobar. Ne panicari 🤗
Rekla mi je teta na vadenju da ugl imaju problema zene koje su dosta dobile (u toj sam skupini jer sam vec 10 kg dobila ali tako sam nabila i u prvoj trudnoci pa stagnirala s kilima do pred kraj) i zene cije su bebice malo vece.
Zasto strah od preuranjenog poroda? 🤔
Vi sta vec imate dijecu..koliko ste se udebljale?!
10 kg je bilo prekjucer kad sam se usudila okinit prvu trudnicku selfie sliku 😂 s tim da sam startala s 4 kg viska u odnosu na prvu trudnocu. A u biti imam doslovno isto kg koliko i u ovim tjednima u prvoj...
Zacudo ali ja sam od ovog vikenda prestala s prezderavanjem. Ponovo sam pocela konzumirat zlicicu psilijum ljuskica u casu toplog mlika pa me valjda zasiti. I kiseli kupus mi je opsesija zadnjih dana iako me nakon njega muci kiselina... Proizvodim toliko plinova da me strah izlazit van kuce u druge zatvorene prostore 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji