Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aosijek
    12. Studeni 2018. 10:35

Luna odakle su spavaćice ?

debeljuca
    12. Studeni 2018. 10:41

Meni su rekli da ih ima na placu kupiti koliko bum ih koristila malo..

debeljuca
    12. Studeni 2018. 10:46

Luna ako si mrsavica moja preporuka ti je da u benettonu uzmes djecju plis trenirku..jer su tople a i guma nista ne zulja a i poslje ih mozes nositi najveci ti je br3xl(170cm) ja imam gornji dio 3xl a donji 2xl(160cm) i jos imam mijesta..uzet cu si jos jednu takvu 

LUNA
    12. Studeni 2018. 10:59

Narucila sam ih sa stranice M & A desire, inace nemam tih spavaćica i pidzama pa sam si uzela da se nade..nikad ne znas kad ce zatrebat..kolegica mi kaze da je ona svoje skoro mjesec dana nosila po kuci dok se nije oporavila, prakticne su. Sogorica je s malom kad je imala nekih mjesec dana morala na dva tjedna u bolnicu i naravno da je morala imat svoje pidzame..ne kazem da svakom treba al ja stvarno nemam pa mi nije od viska.

Babyq
    12. Studeni 2018. 11:18

croatina

Kristina vjencici su preeeee 😍😍😍
    Teus, da..meni ga je sestra kupila drugi dan kad sam dosla doma, stvarno je odlican..slazem se..i nijedan nisam nasla da je cvrst kao taj

Cure mene zgaravica ubija..znaci toliko me muci da vec tjedan dana se bojim pojest slatko..ne mogu lezat, da me ne zari..koma..ok je dok secem il sam na nogama..al nemrem 24h bit na nogama..ajme nebi htjela pokvarit zeludac gastalima pa trpim, a opet si mislim da ce mi onda kiselina izgrist jednjak 😵😩
    Dosta me i na kasalj tjera nesto..totalno sam u banani zbog toga..

I ja mucim muku stim.Danas zivem ginekologa da mi nešto da za zgaravicu.Nesmijem ništa pojesti.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    12. Studeni 2018. 11:27

Babyq koliko si ti ono trudna? 

Kristina 30
    12. Studeni 2018. 11:44

Mene muci nesanica,probudim se u noci za wc i vise ne mogu spavat,okrecem se po krevetu sat vremena i nista,onda vise manje drijemam i vec zvoni alarm da curku da treba u skolu,luda sam vec i nenaspavana a bebica mi se opet danas okrenula nekak da me lupa po jajnicima to moje dijete uvijek ima nekog posla u trbuhu😏
    Ja cu si isto kupit neke spavacice barem 4 komada i obavezno jednu medu njima s dugim rukavima jer mi je u drugom termin a zna bit snijeg i svasta pa da mi mozda ne bude zima. Kad sam curku rodila na Badnjak onda sam imala s dugim rukavima i bilo mi je cisto ugodno al je bas skoro iznad mene na plafonu bio grijac koji je puhao toplo pa mi je ponekad bilo i vruce a ko zna u kojoj cu sad sobi biti..ja cu u 12om mj poceti s pranjem i slaganjem oblekice i samo mogu cekati i jedva cekam da si primim u ruke zjenicu oka moga😇😍

debeljuca
    12. Studeni 2018. 11:50

Curke iz Zga jeli se koja odlucila u koju cete bolnicu ici roditi?! 

Babyq
    12. Studeni 2018. 12:07

MalaTajna222

Babyq koliko si ti ono trudna?

Danas 11 tjedana.

Babyq
    12. Studeni 2018. 12:26

Cula sam se s dok.Može se uzimati Gastal i soda bikarbona pol zlicice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.