Netko je pitao za TA-trudnička ambulanta😊,joj kad vidim ovu tortu🤤🤤🤤,ja večeras pravila palačinke sa rađenim brašnom i gorkom čokoladom,😵😵😵,mogu samo reći da su drugačije😕
url=https://lilypie.com]
DANTE
Dream ne provociraj s tortom nego ima da posaljes expresom odma sutra ujutro😂
https://www.coolinarika.com/recept/795273/ Raffaelo torta, jednostavna je jako za napraviti a prefina. Neki dan sam je jela pa kod prijateljice pa sam je i ja odlučila napraviti, torte i kolači su mi strast hh ma da kondicija mi je jako loša, sad me noge i leđa ubijaju 😥
Evo još neki od mojih "radova" 😊
Jutro svima, baš ste se raspisale, mene nije bilo od petka, poslje posla u šoping išla, za vikend nam bili moji, subotu provela u čišćenju i spremanju, sarmu sam skuhala da imamo za nedjeljni ručak - u ned nam se pridružili njegovi i eto pune kuće.. izdržala sam ...
Pokušati ću sumirati ukratko:
-žgaravica - pomogli bademi , uzmem svaki dan po par komada i pocuclam i onda pojedem
-mali je u sub kad su moji došli bio miran cijeli dan, jučer kad su otišli je odlučio izboksat me dobrano i evo jutros već pol h udara i migolji :)
- radim sve normalno koliko mogu kako sam radila i prije trudnoće, nisam ni onda bila invalid neću ni sad
-svekrva živi u mjestu gdje i mi, nije nešto previše zainteresirana za malog ni općenito da bi se nekako mješala, dosta je suzdržana pa se samim time ni ja ne trudim previše - imala je nekih glupih komentara kad smo ostali trudni - jel nam nije prerano ( ja 30 god, on 32, ostala trudna 2 mj prije svatova )
- moji žive 3h vožnje od nas pa se vidimo par puta godišnje, mama dolazi na 2 tj kad rodim i biti će kod nas, muž nije rekao ništa protiv toga, a mislim da nema ni pravo glasa , želim ju kraj sebe i opuštenija sam kraj nje i to je to- amen.
-pregled za 2 tj i jedva čekam,i dalje radim, probati ću joj reći da ne mogu više sjediti na poslu jer se sva pokočim i imam dolje jaki pritisak i dalje pa ću vidjeti da li će mi ponuditi bolovanje, glupo mi ju je direktno pitati...
-sad sam 20 tt , skoro 21 i još maleckog osjetim jako jako nisko, niti jednom ni blizu ravnine pupka...
Jutro zene mene zaista dugo nije bilo proslo mj dana
Pa ako ima novih trudnica da im cestitam na bebicama 🤗
Zanima me gdjee tajice deblje naci zar nista trudnice robe nema zagreb mi je daleko u split idemo prekosutra na kontrolu pa ako ima u hm da odem provjereno prije mj dana jedva ista da sam nasla 🤔
I btw nasli smo kolica za bliznice stranica happystorks dali je tko imao iskustva jer bugaboo nam je preskupo za platit
😘
Aosijek meni je koj dr.cim sam dosla k njemu na prvi pregled pitao za bolovanje dali ocu i rekla sam da..ja radim u ducanu sa odjecom tak da stojim po cijele dana..penjemo se na lojtre i to i nisam htijela riskirati..ali da mi fali posao fali mi iskreno malo..
Jutro cure, torte i vjencici su odlicni..bude apetit i bozicni duh 😊😊
Tajice deblje sam ja kupila u h i m, s tim da nisu trudnicke ali ih nisko spustim i super su mi..99kn.
Stigle su mi spavacice i podloga za previjanje sto sam narucila. Spavacice su odlicne, mekane i lagane bas za proljece i ljeto..podloga je isto super, mekana i dosta velika ☺
Aosijek meni je koj dr.cim sam dosla k njemu na prvi pregled pitao za bolovanje dali ocu i rekla sam da..ja radim u ducanu sa odjecom tak da stojim po cijele dana..penjemo se na lojtre i to i nisam htijela riskirati..ali da mi fali posao fali mi iskreno malo..
I meni malo fali posao, radim u knjigovodstvenom servisu i navikla sam na ljude i sad mi je malo dosadno bez tog susura 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji