Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    11. Studeni 2018. 23:45

Netko je pitao za TA-trudnička ambulanta😊,joj kad vidim ovu tortu🤤🤤🤤,ja večeras pravila palačinke sa rađenim brašnom i gorkom čokoladom,😵😵😵,mogu samo reći da su drugačije😕

url=https://lilypie.com]
    DANTE

debeljuca
    12. Studeni 2018. 00:04

Dreamcatcherrr

Kakva je to torta?!izgleda jednostavna i fina?’

Kristina 30
    12. Studeni 2018. 00:21

Dream ne provociraj s tortom nego ima da posaljes expresom odma sutra ujutro😂

dreamcatcherrr
    12. Studeni 2018. 00:36

https://www.coolinarika.com/recept/795273/ Raffaelo torta, jednostavna je jako za napraviti a prefina. Neki dan sam je jela pa kod prijateljice pa sam je i ja odlučila napraviti, torte i kolači su mi strast hh ma da kondicija mi je jako loša, sad me noge i leđa ubijaju 😥

Evo još neki od mojih "radova" 😊

Aosijek
    12. Studeni 2018. 08:17

Jutro svima, baš ste se raspisale, mene nije bilo od petka, poslje posla u šoping išla, za vikend nam bili moji, subotu provela u čišćenju i spremanju, sarmu sam skuhala da imamo za nedjeljni ručak - u ned nam se pridružili njegovi i eto pune kuće.. izdržala sam ...

Pokušati ću sumirati ukratko:
    -žgaravica - pomogli bademi , uzmem svaki dan po par komada i pocuclam i onda pojedem 
    -mali je u sub kad su moji došli bio miran cijeli dan, jučer kad su otišli je odlučio izboksat me dobrano i evo jutros već pol h udara i migolji :)
    - radim sve normalno koliko mogu kako sam radila i prije trudnoće, nisam ni onda bila invalid neću ni sad
    -svekrva živi u mjestu gdje i mi, nije nešto previše zainteresirana za malog ni općenito da bi se nekako mješala, dosta je suzdržana pa se samim time ni ja ne trudim previše - imala je nekih glupih komentara kad smo ostali trudni - jel nam nije prerano ( ja 30 god, on 32, ostala trudna 2 mj prije svatova )
    - moji žive 3h vožnje od nas pa se vidimo par puta godišnje, mama dolazi na 2 tj kad rodim i biti će kod nas, muž nije rekao ništa protiv toga, a mislim da nema ni pravo glasa , želim ju kraj sebe i opuštenija sam kraj nje i to je to- amen.
    -pregled za 2 tj i jedva čekam,i dalje radim, probati ću joj reći da ne mogu više sjediti na poslu jer se sva pokočim i imam dolje jaki pritisak i dalje pa ću vidjeti da li će mi ponuditi bolovanje, glupo mi ju je direktno pitati...
    -sad sam 20 tt , skoro 21 i još maleckog osjetim jako jako nisko, niti jednom ni blizu ravnine pupka...

marica25
    12. Studeni 2018. 09:25

Jutro zene mene zaista dugo nije bilo proslo mj dana 
    Pa ako ima novih trudnica da im cestitam na bebicama 🤗
    Zanima me gdjee tajice deblje naci zar nista trudnice robe nema zagreb mi je daleko u split idemo prekosutra na kontrolu pa ako ima u hm da odem provjereno prije mj dana jedva ista da sam nasla 🤔
    I btw nasli smo kolica za bliznice stranica happystorks dali je tko imao iskustva jer bugaboo nam je preskupo za platit 
    😘

debeljuca
    12. Studeni 2018. 09:58

Aosijek meni je koj dr.cim sam dosla k njemu na prvi pregled pitao za bolovanje dali ocu i rekla sam da..ja radim u ducanu sa odjecom tak da stojim po cijele dana..penjemo se na lojtre i to i nisam htijela riskirati..ali da mi fali posao fali mi iskreno malo..

LUNA
    12. Studeni 2018. 10:04

Jutro cure, torte i vjencici su odlicni..bude apetit i bozicni duh 😊😊
    Tajice deblje sam ja kupila u h i m, s tim da nisu trudnicke ali ih nisko spustim i super su mi..99kn.
    Stigle su mi spavacice i podloga za previjanje sto sam narucila. Spavacice su odlicne, mekane i lagane bas za proljece i ljeto..podloga je isto super, mekana i dosta velika ☺

LUNA
    12. Studeni 2018. 10:06

debeljuca

Aosijek meni je koj dr.cim sam dosla k njemu na prvi pregled pitao za bolovanje dali ocu i rekla sam da..ja radim u ducanu sa odjecom tak da stojim po cijele dana..penjemo se na lojtre i to i nisam htijela riskirati..ali da mi fali posao fali mi iskreno malo..

I meni malo fali posao, radim u knjigovodstvenom servisu i navikla sam na ljude i sad mi je malo dosadno bez tog susura 😂

marica25
    12. Studeni 2018. 10:19

Onda budem u citya pogledala valjda cu ih naci 🤔 tenks LUNA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.