Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 14:27

Kikiriki ja u 1 tromjesjecju,pa cu morati na taj test probir,u kojem tjednu se to radi,da ne zakasnim😁.. kasno rodkinja sam,39g..

MalaTajna222
    12. Studeni 2018. 14:32

Vidim da ste mi sve nesta radisne i ja se danas uhvatila doma necega sta nisam duze sad me noge tako bole. 
    Kristina joj znam to kad se vrtis a ne ide san na oci. I onda ujutro mamurnost na najjace. Ja danas sva neka umorna , kad sam kuhala rucak  sve zivo mi ispadalo, doslovno samo sta nisam zaspala nad loncem. Nisam jos ni jela koliko sam troma  a gotovo mi jelo:/
    Babyq ja ti nisam isla na nifty. Meni je preporucala , tj.u privatnim poliklinikama uvijek preporuce jer se u njih radi, ali nisam isla. Tako smo odlucili muz i ja.

Kikiriki
    12. Studeni 2018. 14:55

the

Kikiriki ja u 1 tromjesjecju,pa cu morati na taj test probir,u kojem tjednu se to radi,da ne zakasnim😁.. kasno rodkinja sam,39g..

Kombinirani se radi izmedju: 11+0 do 13+6 . Ja sam bila isla sa nekih 12 tjed i par dana. :) 

Daddy's girl and mommy's world! ❤

debeljuca
    12. Studeni 2018. 14:57

I ja sam isla sa neki 12+3 i za tj dana su mi bili nalazi..ma nista strasno..iduci tj cu ici krv vaditi za secer..

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 15:29

Kak izgleda taj test? Da se pripremim😁.. debeljuca sretno sa. Secerom drugi tjedan.. da nam ne ispadnes slatkica 😁😁😁😘

Cloud
    12. Studeni 2018. 16:33

debeljuca

The evo dobro sam hvala na pitanju,a ti?ja neznam di bi isla mislila sam na sv.duh ali i za vinogradsku sam cula da je dobra.. nisam uopce pametna..iskreno neznam dal bi isla u petrovu..a i cula sam da je merkur isto zadnjih par godina dobar..🤨

Debeljuca, i ja cu u Vinogradsku. Dobila sam preporuku od vise osoba, bila sam sad i na tecaju tamo. Cula sam i za sv. Duh dosta dobrih stvari, ali za Merkur ne, rekli su mi da ga izbjegavam. Petrovu nisam ni razmatrala. Mislim da su ti i Vinogradska i sv. Duh skroz u redu. 

debeljuca
    12. Studeni 2018. 17:09

The ujutro izvadis krv,i onda se prebacis u ambulantu gdje ti naprave vaginalni utrazvuk da bebu izmjere..sam postupak kratko traje jedino sta izgubis 2,3h ko ja u petrovoj..ja sam se morala ici prosetati jer ga nisu mogli snimiti kak spada jer se trebao okrenuti..tam je doktorica fakat super..tad me pitala jel ocu spol saznati?ja reko naravno!😜i kaze da je deckic..al ju nisam htijela 100%drzati za rijec..ali stvarno je bila u pravu

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 17:19

Hvala debeljuca..😉 tak rano znala spol?😂? Supeeeeer

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 17:24

Evo dobila malo pre nalaz krvi, za secer sta vadila ujutro,4,9 Nataste😍😍😍😍😍😍😍,tako da ipak ne moram na secerni profil..kao sto Misla zbog prvog nalaza 5,6 naraste..ocito dan prije nekaj krivo jela😂,
    .

Kristina-39.Zg
    12. Studeni 2018. 17:28

Evo debeljuca i Cloud ti preporucuje,vinogradsku,kao sto ti i ja rekla.. tak da vjeruj mi od svega srca biti CES tamo u NAJBOLJIM RUKAMA👼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.